Echipa noastră

Varga Henrietta

referent

Profesorii mei mi-au spus întotdeauna că vorbesc prea mult, că sunt un om argumentativ, că pot fi chiar un politician. Cu toate acestea, viața mea și-a luat o altă direcție, deși comunicarea m-a însoțit prin fiecare pas în carieră pe care l-am făcut.  La urma urmei, comunicarea este cu adevărat esențială în relațiile umane și joacă un rol important în multe domenii ale vieții. 

 

Cariera mea profesională a necesitat întotdeauna să lucrez cu oameni, ceea ce a fost întotdeauna dorința mea. Deși a fost uneori o provocare, de exemplu, când am lucrat în sectorul bancar câțiva ani. În scurt timp mi-am dat seama că nu este lumea mea și că am nevoie de spațiu, varietate și noi provocări. Cu acest scop m-am angajat la o compania mare și recunoscută în Satu Mare, unde am petrecut 11 ani. Aici am reușit să acumulez o experiență vastă, atât pe plan profesional, cât și pe cel uman. 


Apoi am făcut o mică ocolire  în viață, am lucrat doi ani de zile  la o companie mai mică, unde eram înconjurat de oameni drăguți, dar oarecum după un timp am simțit din nou că îmi lipsesc provocările și varietatea din viață. Așa că recent, am deschis un nou capitol în viața mea și, în același timp am întâmpinat o nouă provocare, pe măsură ce am devenit membru al unei echipe dinamice și fantastice din cadrul Centrului Cultural. 


Sper că aici voi putea folosi cunoștințele pe care le-am dobândit până acum și să continui  să mă dezvolt pe plan profesional. Momentan fac parte din echipa administrativă, dar am și diferite proiecte unde pot să-mi folosesc partea creativă și organizatorică. Simt că sunt pe drumul cel bun…..


 

 
 
×
Știri
Cu ocazia sărbătorilor pascale, Primăria Municipiului Satu Mare, Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu", Consiliul Județean Satu Mare, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale, alături de Asociația pentru Dezvoltarea Rurală Sătmăreană, organizează tradiționalul Târg de Paște.
Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural „G.M.Zamfirescu” pregătesc și în acest an un cadou surpriză pentru sătmăreni cu ocazia Zilei îndrăgostiților - Ziua Sfântului Valentin.
Evenimentul cultural de excepție a adus bucurie în sufletul publicului. Vioara lui Enescu, creatorul de geniu al muzicii românești, a vrăjit publicul sătmărean duminică seara la Filarmonica de Stat ,,Dinu Lipatti''. Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural ,,G. M. Zamfirescu’’ au marcat Ziua Culturii Naționale printr-un concert extraordinar și plin de sensibilitate - ,,Vioara lui Enescu’’.
În 2023, Primăria Municipiului Satu Mare și echipa Centrului Cultural ,,G.M. Zamfirescu” au oferit comunității sătmărene mai mult de 50 de evenimente proprii cu peste 350 de activități culturale și de divertisment.
Politica de Cookie