Echipa noastră

Călin Borșe

referent

M-am născut într-o zi călduroasă de vară pe 13.07. 1982 într-o localitate frumoasă la poalele codrului în comuna Crucișor din jud Satu-Mare. De la vârstra de 15 ani am pornit pe drumul cântecului împreună cu instrumentul meu de suflat "taragotul" . Am studiat câțiva ani la Scoala Populară Liviu Borlan din Baia-Mare. Anii au trecut am început să mă fac cunoscut atât pe plan local cât și pe plan național și internațional prin muncă și multe ore de studiu și bineînțeles, seriozitate! În acești ani am reușit să îmi termin și studiile superioare la facultate de Management al Academiei Comerciale din Satu-Mare. Am colaborat cu mai multe formații locale din Satu-Mare unde am reușit să mă inplic în mai multe proiecte culturale.
Dar de 12 ani sunt în Formatia Argus din Satu Mare, unde pot să spun că sunt și managerul echipei, reușind în acest timp să mă implic în foarte multe acțiunii culturale, de organizare de evenimente acțiuni caritabile și bineînțeles evenimente private!
Mă bucur mult căci am reușit să ajung într-o echipă foarte ambițioasă și profesionistă la Centrul Cultural G. M. Zamfirescu, unde împreună cu ceilalți colegii reusim să dăm o culoare frumoasă orașului nostru Satu Mare. Bineînțeles cu multă implicare și devotament îmi doresc pe viitor alaturi de colegii mei să organizăm cele mai frumoase evenimente culturale pentru orașul nostru!

Muzica este pansament pentru suflet. Muzica ne transportă oriunde ne dorim să fim, e ca o mașină care ne poate teleporta în orice timp și în orice loc vrem noi. Trebuie doar să o alegem bine. Și e acel ingredient aproape magic care ne poate schimba starea aproape imediat. Ne poate înveseli, ne poate face nostalgici, ne amintește de persoana iubită, de alte vremuri din viețile noastre sau ne poate face să încingem ringul de dans de la ritmul înnebunitor!
 
 
×
Știri
TEDxSatu Mare 2023: O nouă super ediție cu personalități de renume! TEDxSatuMare revine pe scena Teatrului de Nord Satu Mare, la data de 1 octombrie 2023, începând cu ora 14.00, aducând în fața publicului 10 invitați de excepție. Aceștia vor fi prezenți pentru a susține discursuri extraordinare pentru ca cei interesați să nu rateze cea mai mare conferință de dezvoltare personală și extindere a principiilor, care inspiră și ne conectează!
Timp de trei zile, artiști recunoscuți pe plan internațional au servit pulsul muzicii pentru cei care au participat la evenimentul desfășurat în parcul din jurul Turnului Pompierilor – cea de-a doua ediție a World Music Festival. Am salutat de rămas bun seria festivalelor din acest an cu un eveniment de trei zile organizat de Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural „G.M. Zamfirescu”.
Timp de 3 zile, parcul din jurul Turnului Pompierilor se umple din nou cu ritmuri balcanice, mediteraneene și speciale! După succesul primei ediții din 2022, în perioada 8-10 septembrie 2023, Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu" readuce la Satu Mare cei mai cunoscuți artiști world music. Cu ocazia World Music Festival, alături de artiștii autohtoni, vor evolua pe scenă la Satu Mare și muzicieni cunoscuți pe plan internațional, care vor încânta publicul cu melodii în ritmuri ce se îmbină din sinergia diferitelor culturi.
În organizarea Primăriei Municipiului Satu Mare, al Centrului Cultural G.M. Zamfirescu și al celor de la TIFF (Transilvania International Film Festival), în perioada 4-6 august Caravana TIFF Unlimited va sosi la Satu Mare. De vineri până duminică se vor proiecta 3 filme de scurt metraj și 3 filme de lung metraj, pe marele ecran amplasat pe pasajul pietonal Corneliu Coposu, în zona obișnuită asemeni anilor precedenți. Accesul pentru public este gratuit.
Politica de Cookie