Echipa noastră
  • Satu Mare, Blvd. Transilvania nr. 3
  • echipa@gmz.ro
  • 0745789043

Călin Borșe

referent

M-am născut într-o zi călduroasă de vară pe 13.07. 1982 într-o localitate frumoasă la poalele codrului în comuna Crucișor din jud Satu-Mare. De la vârstra de 15 ani am pornit pe drumul cântecului împreună cu instrumentul meu de suflat "taragotul" . Am studiat câțiva ani la Scoala Populară Liviu Borlan din Baia-Mare. Anii au trecut am început să mă fac cunoscut atât pe plan local cât și pe plan național și internațional prin muncă și multe ore de studiu și bineînțeles, seriozitate! În acești ani am reușit să îmi termin și studiile superioare la facultate de Management al Academiei Comerciale din Satu-Mare. Am colaborat cu mai multe formații locale din Satu-Mare unde am reușit să mă inplic în mai multe proiecte culturale.
Dar de 12 ani sunt în Formatia Argus din Satu Mare, unde pot să spun că sunt și managerul echipei, reușind în acest timp să mă implic în foarte multe acțiunii culturale, de organizare de evenimente acțiuni caritabile și bineînțeles evenimente private!
Mă bucur mult căci am reușit să ajung într-o echipă foarte ambițioasă și profesionistă la Centrul Cultural G. M. Zamfirescu, unde împreună cu ceilalți colegii reusim să dăm o culoare frumoasă orașului nostru Satu Mare. Bineînțeles cu multă implicare și devotament îmi doresc pe viitor alaturi de colegii mei să organizăm cele mai frumoase evenimente culturale pentru orașul nostru!

Muzica este pansament pentru suflet. Muzica ne transportă oriunde ne dorim să fim, e ca o mașină care ne poate teleporta în orice timp și în orice loc vrem noi. Trebuie doar să o alegem bine. Și e acel ingredient aproape magic care ne poate schimba starea aproape imediat. Ne poate înveseli, ne poate face nostalgici, ne amintește de persoana iubită, de alte vremuri din viețile noastre sau ne poate face să încingem ringul de dans de la ritmul înnebunitor!
 
 
×
Știri
Centrul Cultural „G. M. Zamfirescu” și Primăria Municipiului Satu Mare, alături de partenerii lor, au pus orașul în mișcare în acest weekend, cu 3 evenimente de excepție derulate timp de 3 zile consecutiv!
De Ziua Națională a Tineretului primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor s-a întâlnit cu reprezentanții tinerilor de la liceele din municipiul Satu Mare.🏫 Subiectele discutate s-au referit la principalele nevoi ale tinerilor, precum și proiectele municipalității pentru tineret.📝
☝️ Dacă ai împlinit 18 ani, dorești să lucrezi ca și ghid pentru vizitatorii turnului, vorbești engleză și/sau germană, caută-ne! 👉Program de lucru: marți-duminică între 16.00-21.00.
Târgul de Paște revine în centrul municipiului Satu Mare, mai viu și mai colorat, cu preparate locale și decorațiuni realizate manual, direct de la producătorii sătmăreni.
Politica de Cookie