Echipa noastră

ANDERCO CONSTANTIN

Mi-am început activitatea în industria organizării de evenimente și concerte în anul 2013. Tot atunci am urcat pentru prima dată pe o scenă în calitate de instrumentist  (chitarist solo) și de atunci pot să spun metaforic că nu am mai coborât niciodată. E o lume care te captează și nu îți mai dă drumul. Pe parcursul anilor, am participat la peste 300-400 de evenimente de toate categoriile: de la cele mai mici cu audiență redusă de până la câteva zeci de spectatori până la evenimente naționale și internaționale mari. 
               

Îmi iubesc orașul, acesta a fost una dintre motivele pentru care am decis să rămân acasă, în Satu Mare. Nu am plecat niciodată, nu am ezitat și nu îmi pare rău. Am absolvit Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării la Universitatea “Babes Bolyai”, specializare administrație publică respectiv Facultatea de Științe și Arte din Cluj-Napoca, Universitatea Sapientia  specializare maestru sunet. Am avut încredere că un tânăr are posibilități de a-și exercita aptitudinile și experiența acumulată pe parcursul anilor chiar în orașul natal, contribuind astfel la dezvoltarea și buna desfășurare a evenimentelor din oraș. Bine-nteles, acest lucru se poate realiza doar cu o echipă. În anul 2021 am avut privilegiul de a mă alătura echipei Centrului Cultural “GM Zamfirescu“  unde contează absolut orice detaliu legat de organizare, astfel încât sătmărenii să se poată bucura de timpul lor liber la standarde înalte, ca în țările occidentale, având posibilitatea de a alege dintr-o paletă foarte diversificată și colorată atât la propriu cât și la figurat.
       

Rolul meu în această echipă este de a mă asigura de buna funcționare a evenimentelor pe departamentul tehnic: scenă, sonorizare, lumini, audio-vizual, urmărirea și îndeplinirea cerințelor tehnice venite din partea artiștilor  și bine-nțeles organizarea evenimentelor în sine din toate punctele de vedere , împreună cu echipa din care sunt mândru că fac parte. Mă simt privilegiat că am posibilitatea de a fi în slujba comunității sătmărene.
 

 
 
×
Știri
Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural „G.M.Zamfirescu” pregătesc și în acest an un cadou surpriză pentru sătmăreni cu ocazia Zilei îndrăgostiților - Ziua Sfântului Valentin.
Evenimentul cultural de excepție a adus bucurie în sufletul publicului. Vioara lui Enescu, creatorul de geniu al muzicii românești, a vrăjit publicul sătmărean duminică seara la Filarmonica de Stat ,,Dinu Lipatti''. Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural ,,G. M. Zamfirescu’’ au marcat Ziua Culturii Naționale printr-un concert extraordinar și plin de sensibilitate - ,,Vioara lui Enescu’’.
În 2023, Primăria Municipiului Satu Mare și echipa Centrului Cultural ,,G.M. Zamfirescu” au oferit comunității sătmărene mai mult de 50 de evenimente proprii cu peste 350 de activități culturale și de divertisment.
Programul de bugetare participativă pentru tineret, Com’ON Satu Mare, și-a încheiat etapa de votare la data de 24 octombrie, în care publicul sătmărean a putut alege dintre cele 38 de proiecte și inițiative creative și unice depuse de echipele înscrise, fiind alese acelea, care se vor bucura de sprijin financiar pentru implementare.
Politica de Cookie