Echipa noastră
  • Satu Mare, Blvd. Transilvania nr. 3
  • zalan@gmz.ro
  • 0040-261-768608

Szénás Zalán

promovare turistică

Unul dintre profesorii mei universitari și-a luat la revedere când am absolvit universitatea, spunând: ’’Zalán, ești o persoană care face mereu ceva nou și îți refolosești experiențele în noul tău loc de muncă’’. Am început să fiu cercetaș la vârsta de 11 ani, ceea ce mi-a definit aproape întreaga viață. Am organizat evenimente, tabere atât acasă, cât și în străinătate, iar în 2018 am reușit să ajung în Statele Unite ale Americi cu scopul de a organiza tabere și evenimente pentru copii. Între anii 2019 și 2021, m-am ocupat de dezvoltarea organizațională a echipelor de cercetași în cadrul  Asociației Cercetașilor Maghiari din România, în zona de  Transilvania de Nord (Satu Mare - Bihoor – Maramureș - Zalău).


După ce am absolvit Universitatea Babeș – Bolyai, Facultatea de Știința și Ingineria Mediului, departamentul Inginerie a Mediului, în 2019, m-am mutat acasă din Cluj-Napoca,  în orașul meu natal. Am  observat faptul că orașul începe să se dezvolte. În oraș există din ce în ce mai multe activități, evenimente și am luat decizia de a găsi a modalitate prin care pot să ofer ceva orașului meu. La Street Music Festival din 2019, am observat că mulți turiști vin la Satu Mare din alte orașe. Apoi mi-am dat seama că turismul urban trebuie dezvoltată. În echipa Centrului Cultural G. M. Zamfirescu, cred că am primit una dintre cele mai mari și mai nobile sarcini: promovarea turismului urban al orașului Satu Mare. Provocare acceptată.

 
 
×
Știri
Activități pentru copii în căsuța Moșului, concerte, tur cu trenulețul și produse locale. Marți, 29 noiembrie, odată cu aprinderea luminițelor de sărbători, se deschide oficial Târgul de Crăciun din Piața 25 Octombrie.
Retrăiește atmosfera TEDxSatuMare! A fost un eveniment pentru comunitate, pentru cei care vor să aducă schimbare pozitivă în comunitate. Ne vedem în octombrie 2023!
Ne pregătim să găzduim startul celei mai mari competiții de ciclism din România. Turul României pornește în acest an, în premieră, din municipiul #SatuMare.
Politica de Cookie