Echipa noastră
  • Satu Mare, Blvd. Transilvania nr. 3
  • zalan@gmz.ro
  • 0040-261-768608

Szénás Zalán

promovare turistică

Unul dintre profesorii mei universitari și-a luat la revedere când am absolvit universitatea, spunând: ’’Zalán, ești o persoană care face mereu ceva nou și îți refolosești experiențele în noul tău loc de muncă’’. Am început să fiu cercetaș la vârsta de 11 ani, ceea ce mi-a definit aproape întreaga viață. Am organizat evenimente, tabere atât acasă, cât și în străinătate, iar în 2018 am reușit să ajung în Statele Unite ale Americi cu scopul de a organiza tabere și evenimente pentru copii. Între anii 2019 și 2021, m-am ocupat de dezvoltarea organizațională a echipelor de cercetași în cadrul  Asociației Cercetașilor Maghiari din România, în zona de  Transilvania de Nord (Satu Mare - Bihoor – Maramureș - Zalău).


După ce am absolvit Universitatea Babeș – Bolyai, Facultatea de Știința și Ingineria Mediului, departamentul Inginerie a Mediului, în 2019, m-am mutat acasă din Cluj-Napoca,  în orașul meu natal. Am  observat faptul că orașul începe să se dezvolte. În oraș există din ce în ce mai multe activități, evenimente și am luat decizia de a găsi a modalitate prin care pot să ofer ceva orașului meu. La Street Music Festival din 2019, am observat că mulți turiști vin la Satu Mare din alte orașe. Apoi mi-am dat seama că turismul urban trebuie dezvoltată. În echipa Centrului Cultural G. M. Zamfirescu, cred că am primit una dintre cele mai mari și mai nobile sarcini: promovarea turismului urban al orașului Satu Mare. Provocare acceptată.

 
 
×
Știri
Centrul Cultural „G. M. Zamfirescu” și Primăria Municipiului Satu Mare, alături de partenerii lor, au pus orașul în mișcare în acest weekend, cu 3 evenimente de excepție derulate timp de 3 zile consecutiv!
De Ziua Națională a Tineretului primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor s-a întâlnit cu reprezentanții tinerilor de la liceele din municipiul Satu Mare.🏫 Subiectele discutate s-au referit la principalele nevoi ale tinerilor, precum și proiectele municipalității pentru tineret.📝
☝️ Dacă ai împlinit 18 ani, dorești să lucrezi ca și ghid pentru vizitatorii turnului, vorbești engleză și/sau germană, caută-ne! 👉Program de lucru: marți-duminică între 16.00-21.00.
Târgul de Paște revine în centrul municipiului Satu Mare, mai viu și mai colorat, cu preparate locale și decorațiuni realizate manual, direct de la producătorii sătmăreni.
Politica de Cookie