Echipa noastră
  • Satu Mare, Blvd. Transilvania nr. 3
  • zalan@gmz.ro
  • 0040-261-768608

Szénás Zalán

promovare turistică

Unul dintre profesorii mei universitari și-a luat la revedere când am absolvit universitatea, spunând: ’’Zalán, ești o persoană care face mereu ceva nou și îți refolosești experiențele în noul tău loc de muncă’’. Am început să fiu cercetaș la vârsta de 11 ani, ceea ce mi-a definit aproape întreaga viață. Am organizat evenimente, tabere atât acasă, cât și în străinătate, iar în 2018 am reușit să ajung în Statele Unite ale Americi cu scopul de a organiza tabere și evenimente pentru copii. Între anii 2019 și 2021, m-am ocupat de dezvoltarea organizațională a echipelor de cercetași în cadrul  Asociației Cercetașilor Maghiari din România, în zona de  Transilvania de Nord (Satu Mare - Bihoor – Maramureș - Zalău).


După ce am absolvit Universitatea Babeș – Bolyai, Facultatea de Știința și Ingineria Mediului, departamentul Inginerie a Mediului, în 2019, m-am mutat acasă din Cluj-Napoca,  în orașul meu natal. Am  observat faptul că orașul începe să se dezvolte. În oraș există din ce în ce mai multe activități, evenimente și am luat decizia de a găsi a modalitate prin care pot să ofer ceva orașului meu. La Street Music Festival din 2019, am observat că mulți turiști vin la Satu Mare din alte orașe. Apoi mi-am dat seama că turismul urban trebuie dezvoltată. În echipa Centrului Cultural G. M. Zamfirescu, cred că am primit una dintre cele mai mari și mai nobile sarcini: promovarea turismului urban al orașului Satu Mare. Provocare acceptată.

 
 
×
Știri
Ce trupe doriți pentru Zilele Orașului 2024? Așteptăm părerea și propunerile sătmărenilor!
Vernisaj de expoziție, spectacol muzical și teatral. Grupul de artiști de pe str. Ștrandului, Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu" organizează vernisajul celei de-a X-a ediții a expoziției de artă contemporană Atelier în mai, ce se va desfășura în perioada 19 mai - 10 iunie. Aniversarea de 10 ani ne oferă oportunitatea de a prezenta operele de artă ale ultimului deceniu.
La data de 3 mai, începând cu ora 19.00, Centrul Cultural „G.M.Zamfirescu” și Primăria Municipiului Satu Mare vă invită la concertul de jazz susținut de Sárik Péter Trió & Falusi Mariann, cu ocazia lansării noului album. Evenimentul va avea loc la Sinagoga de pe str. Decebal.
În data de 1 aprilie ne-a păcălit și pe noi vremea. Profităm de faptul că încă suntem în luna nebuniei pentru ca nici voi să nu ratați oportunitatea de a va distra! Sâmbătă, 29 aprilie, începând cu ora 15.00 ne dăm întâlnire să recuperăm Treasure Hunting - vânătoarea de comori urbane.
Politica de Cookie