Echipa noastră

Szénás Zalán

promovare turistică

Unul dintre profesorii mei universitari și-a luat la revedere când am absolvit universitatea, spunând: ’’Zalán, ești o persoană care face mereu ceva nou și îți refolosești experiențele în noul tău loc de muncă’’. Am început să fiu cercetaș la vârsta de 11 ani, ceea ce mi-a definit aproape întreaga viață. Am organizat evenimente, tabere atât acasă, cât și în străinătate, iar în 2018 am reușit să ajung în Statele Unite ale Americi cu scopul de a organiza tabere și evenimente pentru copii. Între anii 2019 și 2021, m-am ocupat de dezvoltarea organizațională a echipelor de cercetași în cadrul  Asociației Cercetașilor Maghiari din România, în zona de  Transilvania de Nord (Satu Mare - Bihoor – Maramureș - Zalău).


După ce am absolvit Universitatea Babeș – Bolyai, Facultatea de Știința și Ingineria Mediului, departamentul Inginerie a Mediului, în 2019, m-am mutat acasă din Cluj-Napoca,  în orașul meu natal. Am  observat faptul că orașul începe să se dezvolte. În oraș există din ce în ce mai multe activități, evenimente și am luat decizia de a găsi a modalitate prin care pot să ofer ceva orașului meu. La Street Music Festival din 2019, am observat că mulți turiști vin la Satu Mare din alte orașe. Apoi mi-am dat seama că turismul urban trebuie dezvoltată. În echipa Centrului Cultural G. M. Zamfirescu, cred că am primit una dintre cele mai mari și mai nobile sarcini: promovarea turismului urban al orașului Satu Mare. Provocare acceptată.

 
 
×
Știri
În acest weekend, orașul se umple din nou cu atmosfera de street music și cu artiști care vor împânzi străzile sătmărene. În perioada 12-14 iulie suntem așteptați la o nouă ediție a unui renumit eveniment plin de culoare și artă stradală, pentru al zecelea an consecutiv Street Music Festival Satu Mare.
Cu ocazia sărbătorilor pascale, Primăria Municipiului Satu Mare, Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu", Consiliul Județean Satu Mare, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale, alături de Asociația pentru Dezvoltarea Rurală Sătmăreană, organizează tradiționalul Târg de Paște.
Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural „G.M.Zamfirescu” pregătesc și în acest an un cadou surpriză pentru sătmăreni cu ocazia Zilei îndrăgostiților - Ziua Sfântului Valentin.
Evenimentul cultural de excepție a adus bucurie în sufletul publicului. Vioara lui Enescu, creatorul de geniu al muzicii românești, a vrăjit publicul sătmărean duminică seara la Filarmonica de Stat ,,Dinu Lipatti''. Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural ,,G. M. Zamfirescu’’ au marcat Ziua Culturii Naționale printr-un concert extraordinar și plin de sensibilitate - ,,Vioara lui Enescu’’.
Politica de Cookie