Echipa noastră
  • Satu Mare, Blvd. Transilvania nr. 3
  • gergo@gmz.ro
  • 0040-261-768608

Butka Gergely Norbert

director

Primul eveniment am organizat în clasa a 10-a și de atunci mă ocup, în cadrul diferitelor echipe, de organizare de evenimente. De când am ajuns acasă de la facultatea Studii Europene al UBB Cluj Napoca, mă implic în viața culturală și comunitară a orașului. Câteva dintre proiectele mele de suflet: Streetmusic Festival, Târgul de Crăciun, Satu Mare te așteaptă acasă, Caravana TIFF, Zilele Culturale Partium (responsabil comunicare), evenimentele Dragracing și de autosport, evenimente de sporturi extreme, Tower Run, Târgul de Paște și în total, am realizat mai mult de 70 de evenimente prin care (sper că) am contribuit la diversificarea vieții culturale din oraș.

După un mandat activ de consilier local, m-am alăturat echipei Primăriei, fiind responsabil pentru proiecte digitale și city branding. Cea mai mare provocare și responsabilitate este însă, coordonarea Centrului Cultural: am preluat managementul instituției în februarie 2021 și alături de această echipă superbă, suntem hotărâți să livrăm cât mai multe evenimente culturale și proiecte deosebite pentru sătmăreni! 

 
 
×
Știri
Activități pentru copii în căsuța Moșului, concerte, tur cu trenulețul și produse locale. Marți, 29 noiembrie, odată cu aprinderea luminițelor de sărbători, se deschide oficial Târgul de Crăciun din Piața 25 Octombrie.
Retrăiește atmosfera TEDxSatuMare! A fost un eveniment pentru comunitate, pentru cei care vor să aducă schimbare pozitivă în comunitate. Ne vedem în octombrie 2023!
Ne pregătim să găzduim startul celei mai mari competiții de ciclism din România. Turul României pornește în acest an, în premieră, din municipiul #SatuMare.
Politica de Cookie