Echipa noastră

Butka Gergely Norbert

director

Primul eveniment am organizat în clasa a 10-a și de atunci mă ocup, în cadrul diferitelor echipe, de organizare de evenimente. De când am ajuns acasă de la facultatea Studii Europene al UBB Cluj Napoca, mă implic în viața culturală și comunitară a orașului. Câteva dintre proiectele mele de suflet: Streetmusic Festival, Târgul de Crăciun, Satu Mare te așteaptă acasă, Caravana TIFF, Zilele Culturale Partium (responsabil comunicare), evenimentele Dragracing și de autosport, evenimente de sporturi extreme, Tower Run, Târgul de Paște și în total, am realizat mai mult de 70 de evenimente prin care (sper că) am contribuit la diversificarea vieții culturale din oraș.

După un mandat activ de consilier local, m-am alăturat echipei Primăriei, fiind responsabil pentru proiecte digitale și city branding. Cea mai mare provocare și responsabilitate este însă, coordonarea Centrului Cultural: am preluat managementul instituției în februarie 2021 și alături de această echipă superbă, suntem hotărâți să livrăm cât mai multe evenimente culturale și proiecte deosebite pentru sătmăreni! 

Documente
 
×
Știri
În acest weekend, orașul se umple din nou cu atmosfera de street music și cu artiști care vor împânzi străzile sătmărene. În perioada 12-14 iulie suntem așteptați la o nouă ediție a unui renumit eveniment plin de culoare și artă stradală, pentru al zecelea an consecutiv Street Music Festival Satu Mare.
Cu ocazia sărbătorilor pascale, Primăria Municipiului Satu Mare, Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu", Consiliul Județean Satu Mare, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale, alături de Asociația pentru Dezvoltarea Rurală Sătmăreană, organizează tradiționalul Târg de Paște.
Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural „G.M.Zamfirescu” pregătesc și în acest an un cadou surpriză pentru sătmăreni cu ocazia Zilei îndrăgostiților - Ziua Sfântului Valentin.
Evenimentul cultural de excepție a adus bucurie în sufletul publicului. Vioara lui Enescu, creatorul de geniu al muzicii românești, a vrăjit publicul sătmărean duminică seara la Filarmonica de Stat ,,Dinu Lipatti''. Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural ,,G. M. Zamfirescu’’ au marcat Ziua Culturii Naționale printr-un concert extraordinar și plin de sensibilitate - ,,Vioara lui Enescu’’.
Politica de Cookie