Echipa noastră
  • Satu Mare, Blvd. Transilvania nr. 3
  • gergo@gmz.ro
  • 0040-261-768608

Butka Gergely Norbert

director

Primul eveniment am organizat în clasa a 10-a și de atunci mă ocup, în cadrul diferitelor echipe, de organizare de evenimente. De când am ajuns acasă de la facultatea Studii Europene al UBB Cluj Napoca, mă implic în viața culturală și comunitară a orașului. Câteva dintre proiectele mele de suflet: Streetmusic Festival, Târgul de Crăciun, Satu Mare te așteaptă acasă, Caravana TIFF, Zilele Culturale Partium (responsabil comunicare), evenimentele Dragracing și de autosport, evenimente de sporturi extreme, Tower Run, Târgul de Paște și în total, am realizat mai mult de 70 de evenimente prin care (sper că) am contribuit la diversificarea vieții culturale din oraș.

După un mandat activ de consilier local, m-am alăturat echipei Primăriei, fiind responsabil pentru proiecte digitale și city branding. Cea mai mare provocare și responsabilitate este însă, coordonarea Centrului Cultural: am preluat managementul instituției în februarie 2021 și alături de această echipă superbă, suntem hotărâți să livrăm cât mai multe evenimente culturale și proiecte deosebite pentru sătmăreni! 

 
 
×
Știri
Centrul Cultural „G. M. Zamfirescu” și Primăria Municipiului Satu Mare, alături de partenerii lor, au pus orașul în mișcare în acest weekend, cu 3 evenimente de excepție derulate timp de 3 zile consecutiv!
De Ziua Națională a Tineretului primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor s-a întâlnit cu reprezentanții tinerilor de la liceele din municipiul Satu Mare.🏫 Subiectele discutate s-au referit la principalele nevoi ale tinerilor, precum și proiectele municipalității pentru tineret.📝
☝️ Dacă ai împlinit 18 ani, dorești să lucrezi ca și ghid pentru vizitatorii turnului, vorbești engleză și/sau germană, caută-ne! 👉Program de lucru: marți-duminică între 16.00-21.00.
Târgul de Paște revine în centrul municipiului Satu Mare, mai viu și mai colorat, cu preparate locale și decorațiuni realizate manual, direct de la producătorii sătmăreni.
Politica de Cookie