Echipa noastră
  • Satu Mare, Blvd. Transilvania nr. 3
  • gergo@gmz.ro
  • 0040-261-768608

Butka Gergely Norbert

director

Primul eveniment am organizat în clasa a 10-a și de atunci mă ocup, în cadrul diferitelor echipe, de organizare de evenimente. De când am ajuns acasă de la facultatea Studii Europene al UBB Cluj Napoca, mă implic în viața culturală și comunitară a orașului. Câteva dintre proiectele mele de suflet: Streetmusic Festival, Târgul de Crăciun, Satu Mare te așteaptă acasă, Caravana TIFF, Zilele Culturale Partium (responsabil comunicare), evenimentele Dragracing și de autosport, evenimente de sporturi extreme, Tower Run, Târgul de Paște și în total, am realizat mai mult de 70 de evenimente prin care (sper că) am contribuit la diversificarea vieții culturale din oraș.

După un mandat activ de consilier local, m-am alăturat echipei Primăriei, fiind responsabil pentru proiecte digitale și city branding. Cea mai mare provocare și responsabilitate este însă, coordonarea Centrului Cultural: am preluat managementul instituției în februarie 2021 și alături de această echipă superbă, suntem hotărâți să livrăm cât mai multe evenimente culturale și proiecte deosebite pentru sătmăreni! 

 
 
×
Știri
În organizarea Primăriei Municipiului Satu Mare și al Centrului Cultural "G.M. Zamfirescu", anul acesta continuă vânătoarea de comori urbane care începând cu anul 2022, periodic adună împreună echipe care pornesc în călătoria cunoașterii orașului nostru.
Punctul selfie vă așteaptă începând de mâine pe pasajul pietonal Corneliu Coposu. Cei care ne vizitează în zilele de 10-12 februarie, între orele 15.00-17.00, vor primi cadou câte o fotografie în format tipărit, realizată la fața locului. Să surprindem dragostea!
Am petrecut o seara de poezie și literatură alături de grupul Poethree. A fost un eveniment pe care Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu" l-a dedicat Zilei Culturii Naționale! 👉 Și în acest an am dorit să promovăm literatura și poezia ca mod de exprimare a tinerilor, pe care îi îndemnăm să citească. Le mulțumim și partenerilor noștri de la Asociația SamStudia pentru cărțile pe care le-au adus, Bibliotecii Județene pentru locație și celor de la Caru' Mare pentru gustările oferite participanților! 🔸
Activități pentru copii în căsuța Moșului, concerte, tur cu trenulețul și produse locale. Marți, 29 noiembrie, odată cu aprinderea luminițelor de sărbători, se deschide oficial Târgul de Crăciun din Piața 25 Octombrie.
Politica de Cookie