Echipa noastră

Butka Gergely Norbert

director

Primul eveniment am organizat în clasa a 10-a și de atunci mă ocup, în cadrul diferitelor echipe, de organizare de evenimente. De când am ajuns acasă de la facultatea Studii Europene al UBB Cluj Napoca, mă implic în viața culturală și comunitară a orașului. Câteva dintre proiectele mele de suflet: Streetmusic Festival, Târgul de Crăciun, Satu Mare te așteaptă acasă, Caravana TIFF, Zilele Culturale Partium (responsabil comunicare), evenimentele Dragracing și de autosport, evenimente de sporturi extreme, Tower Run, Târgul de Paște și în total, am realizat mai mult de 70 de evenimente prin care (sper că) am contribuit la diversificarea vieții culturale din oraș.

După un mandat activ de consilier local, m-am alăturat echipei Primăriei, fiind responsabil pentru proiecte digitale și city branding. Cea mai mare provocare și responsabilitate este însă, coordonarea Centrului Cultural: am preluat managementul instituției în februarie 2021 și alături de această echipă superbă, suntem hotărâți să livrăm cât mai multe evenimente culturale și proiecte deosebite pentru sătmăreni! 

 
 
×
Știri
TEDxSatu Mare 2023: O nouă super ediție cu personalități de renume! TEDxSatuMare revine pe scena Teatrului de Nord Satu Mare, la data de 1 octombrie 2023, începând cu ora 14.00, aducând în fața publicului 10 invitați de excepție. Aceștia vor fi prezenți pentru a susține discursuri extraordinare pentru ca cei interesați să nu rateze cea mai mare conferință de dezvoltare personală și extindere a principiilor, care inspiră și ne conectează!
Timp de trei zile, artiști recunoscuți pe plan internațional au servit pulsul muzicii pentru cei care au participat la evenimentul desfășurat în parcul din jurul Turnului Pompierilor – cea de-a doua ediție a World Music Festival. Am salutat de rămas bun seria festivalelor din acest an cu un eveniment de trei zile organizat de Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural „G.M. Zamfirescu”.
Timp de 3 zile, parcul din jurul Turnului Pompierilor se umple din nou cu ritmuri balcanice, mediteraneene și speciale! După succesul primei ediții din 2022, în perioada 8-10 septembrie 2023, Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu" readuce la Satu Mare cei mai cunoscuți artiști world music. Cu ocazia World Music Festival, alături de artiștii autohtoni, vor evolua pe scenă la Satu Mare și muzicieni cunoscuți pe plan internațional, care vor încânta publicul cu melodii în ritmuri ce se îmbină din sinergia diferitelor culturi.
În organizarea Primăriei Municipiului Satu Mare, al Centrului Cultural G.M. Zamfirescu și al celor de la TIFF (Transilvania International Film Festival), în perioada 4-6 august Caravana TIFF Unlimited va sosi la Satu Mare. De vineri până duminică se vor proiecta 3 filme de scurt metraj și 3 filme de lung metraj, pe marele ecran amplasat pe pasajul pietonal Corneliu Coposu, în zona obișnuită asemeni anilor precedenți. Accesul pentru public este gratuit.
Politica de Cookie