Echipa noastră

Bledea Ionel

referent

Angajat al Centrului Cultural ’’G.M. Zamfirescu’’ Satu Mare, din 1995 ca referent cultural. Am optat pentru acest domeniu deoarece consider primordiala "Cultura" în cadrul unei națiuni. Înainte de a fi angajat am colaborat cu Centrul Cultural ’’G.M. Zamfirescu’’ la genul muzică folk.

Mi-am adus aportul la organizarea și buna desfășurare a numeroase spectacole și festivaluri organizate: Samfest Jazz, Zilele Orașului, Maraton de muzică Folk, Chrismas Folk, Târg de Crăciun și o mulțime de concerte. Doresc ca și pe viitor să fiu alături de echipa Centrului Cultural și împreuna să facem ce este mai bin pentru cultura satmăreană.

 
 
×
Știri
În acest weekend, orașul se umple din nou cu atmosfera de street music și cu artiști care vor împânzi străzile sătmărene. În perioada 12-14 iulie suntem așteptați la o nouă ediție a unui renumit eveniment plin de culoare și artă stradală, pentru al zecelea an consecutiv Street Music Festival Satu Mare.
Cu ocazia sărbătorilor pascale, Primăria Municipiului Satu Mare, Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu", Consiliul Județean Satu Mare, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale, alături de Asociația pentru Dezvoltarea Rurală Sătmăreană, organizează tradiționalul Târg de Paște.
Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural „G.M.Zamfirescu” pregătesc și în acest an un cadou surpriză pentru sătmăreni cu ocazia Zilei îndrăgostiților - Ziua Sfântului Valentin.
Evenimentul cultural de excepție a adus bucurie în sufletul publicului. Vioara lui Enescu, creatorul de geniu al muzicii românești, a vrăjit publicul sătmărean duminică seara la Filarmonica de Stat ,,Dinu Lipatti''. Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural ,,G. M. Zamfirescu’’ au marcat Ziua Culturii Naționale printr-un concert extraordinar și plin de sensibilitate - ,,Vioara lui Enescu’’.
Politica de Cookie