Echipa noastră
  • Satu Mare, Blvd. Transilvania nr. 3
  • echipa@gmz.ro
  • 0040-261-768608

Bledea Ionel

referent

Angajat al Centrului Cultural ’’G.M. Zamfirescu’’ Satu Mare, din 1995 ca referent cultural. Am optat pentru acest domeniu deoarece consider primordiala "Cultura" în cadrul unei națiuni. Înainte de a fi angajat am colaborat cu Centrul Cultural ’’G.M. Zamfirescu’’ la genul muzică folk.

Mi-am adus aportul la organizarea și buna desfășurare a numeroase spectacole și festivaluri organizate: Samfest Jazz, Zilele Orașului, Maraton de muzică Folk, Chrismas Folk, Târg de Crăciun și o mulțime de concerte. Doresc ca și pe viitor să fiu alături de echipa Centrului Cultural și împreuna să facem ce este mai bin pentru cultura satmăreană.

 
 
×
Știri
În organizarea Primăriei Municipiului Satu Mare și al Centrului Cultural "G.M. Zamfirescu", anul acesta continuă vânătoarea de comori urbane care începând cu anul 2022, periodic adună împreună echipe care pornesc în călătoria cunoașterii orașului nostru.
Punctul selfie vă așteaptă începând de mâine pe pasajul pietonal Corneliu Coposu. Cei care ne vizitează în zilele de 10-12 februarie, între orele 15.00-17.00, vor primi cadou câte o fotografie în format tipărit, realizată la fața locului. Să surprindem dragostea!
Am petrecut o seara de poezie și literatură alături de grupul Poethree. A fost un eveniment pe care Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu" l-a dedicat Zilei Culturii Naționale! 👉 Și în acest an am dorit să promovăm literatura și poezia ca mod de exprimare a tinerilor, pe care îi îndemnăm să citească. Le mulțumim și partenerilor noștri de la Asociația SamStudia pentru cărțile pe care le-au adus, Bibliotecii Județene pentru locație și celor de la Caru' Mare pentru gustările oferite participanților! 🔸
Activități pentru copii în căsuța Moșului, concerte, tur cu trenulețul și produse locale. Marți, 29 noiembrie, odată cu aprinderea luminițelor de sărbători, se deschide oficial Târgul de Crăciun din Piața 25 Octombrie.
Politica de Cookie