Echipa noastră
  • Satu Mare, Blvd. Transilvania nr. 3
  • echipa@gmz.ro
  • 0040-261-768608

Bledea Ionel

referent

Angajat al Centrului Cultural ’’G.M. Zamfirescu’’ Satu Mare, din 1995 ca referent cultural. Am optat pentru acest domeniu deoarece consider primordiala "Cultura" în cadrul unei națiuni. Înainte de a fi angajat am colaborat cu Centrul Cultural ’’G.M. Zamfirescu’’ la genul muzică folk.

Mi-am adus aportul la organizarea și buna desfășurare a numeroase spectacole și festivaluri organizate: Samfest Jazz, Zilele Orașului, Maraton de muzică Folk, Chrismas Folk, Târg de Crăciun și o mulțime de concerte. Doresc ca și pe viitor să fiu alături de echipa Centrului Cultural și împreuna să facem ce este mai bin pentru cultura satmăreană.

 
 
×
Știri
Activități pentru copii în căsuța Moșului, concerte, tur cu trenulețul și produse locale. Marți, 29 noiembrie, odată cu aprinderea luminițelor de sărbători, se deschide oficial Târgul de Crăciun din Piața 25 Octombrie.
Retrăiește atmosfera TEDxSatuMare! A fost un eveniment pentru comunitate, pentru cei care vor să aducă schimbare pozitivă în comunitate. Ne vedem în octombrie 2023!
Ne pregătim să găzduim startul celei mai mari competiții de ciclism din România. Turul României pornește în acest an, în premieră, din municipiul #SatuMare.
Politica de Cookie