Echipa noastră
  • Satu Mare, Blvd. Transilvania nr. 3
  • echipa@gmz.ro
  • 0040-261-768608

Bledea Ionel

referent

Angajat al Centrului Cultural ’’G.M. Zamfirescu’’ Satu Mare, din 1995 ca referent cultural. Am optat pentru acest domeniu deoarece consider primordiala "Cultura" în cadrul unei națiuni. Înainte de a fi angajat am colaborat cu Centrul Cultural ’’G.M. Zamfirescu’’ la genul muzică folk.

Mi-am adus aportul la organizarea și buna desfășurare a numeroase spectacole și festivaluri organizate: Samfest Jazz, Zilele Orașului, Maraton de muzică Folk, Chrismas Folk, Târg de Crăciun și o mulțime de concerte. Doresc ca și pe viitor să fiu alături de echipa Centrului Cultural și împreuna să facem ce este mai bin pentru cultura satmăreană.

 
 
×
Știri
Centrul Cultural „G. M. Zamfirescu” și Primăria Municipiului Satu Mare, alături de partenerii lor, au pus orașul în mișcare în acest weekend, cu 3 evenimente de excepție derulate timp de 3 zile consecutiv!
De Ziua Națională a Tineretului primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor s-a întâlnit cu reprezentanții tinerilor de la liceele din municipiul Satu Mare.🏫 Subiectele discutate s-au referit la principalele nevoi ale tinerilor, precum și proiectele municipalității pentru tineret.📝
☝️ Dacă ai împlinit 18 ani, dorești să lucrezi ca și ghid pentru vizitatorii turnului, vorbești engleză și/sau germană, caută-ne! 👉Program de lucru: marți-duminică între 16.00-21.00.
Târgul de Paște revine în centrul municipiului Satu Mare, mai viu și mai colorat, cu preparate locale și decorațiuni realizate manual, direct de la producătorii sătmăreni.
Politica de Cookie