Echipa noastră

Lup Radu

referent

De la începutul anilor 2000 sunt referent al Centrului Cultural ’’G.M. Zamfirescu’’. Am absolvit  Universitatea ’’Spiru Haret ’’ București, Facultatea de Științe Socio – Umane, departamentul Pedagogie muzicală. De-a lungul anilor am fost membru al câtorva formații muzicale sătmărene. Am colaborat cu firme pe partea de sonorizare, redactor muzical la Radio 1 și la Radio Transilvania din Satu Mare.

În cadrul Centrului Cultural am sonorizat numeroase spectacole și festivaluri de jazz, blues, folk, având ocazia și onoarea de a colabora cu artiști renumiți de pe plan național cât și internațional. Împreună cu colegii Centrului Cultural ’’G.M. Zamfirescu’’, dorim în continuare susținerea evenimentelor culturale de calitate, ce vi le oferim.

 
 
×
Știri
În acest weekend, orașul se umple din nou cu atmosfera de street music și cu artiști care vor împânzi străzile sătmărene. În perioada 12-14 iulie suntem așteptați la o nouă ediție a unui renumit eveniment plin de culoare și artă stradală, pentru al zecelea an consecutiv Street Music Festival Satu Mare.
Cu ocazia sărbătorilor pascale, Primăria Municipiului Satu Mare, Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu", Consiliul Județean Satu Mare, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale, alături de Asociația pentru Dezvoltarea Rurală Sătmăreană, organizează tradiționalul Târg de Paște.
Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural „G.M.Zamfirescu” pregătesc și în acest an un cadou surpriză pentru sătmăreni cu ocazia Zilei îndrăgostiților - Ziua Sfântului Valentin.
Evenimentul cultural de excepție a adus bucurie în sufletul publicului. Vioara lui Enescu, creatorul de geniu al muzicii românești, a vrăjit publicul sătmărean duminică seara la Filarmonica de Stat ,,Dinu Lipatti''. Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural ,,G. M. Zamfirescu’’ au marcat Ziua Culturii Naționale printr-un concert extraordinar și plin de sensibilitate - ,,Vioara lui Enescu’’.
Politica de Cookie