Echipa noastră
  • Satu Mare, Blvd. Transilvania nr. 3
  • echipa@gmz.ro
  • 0040-261-768608

Lup Radu

referent

De la începutul anilor 2000 sunt referent al Centrului Cultural ’’G.M. Zamfirescu’’. Am absolvit  Universitatea ’’Spiru Haret ’’ București, Facultatea de Științe Socio – Umane, departamentul Pedagogie muzicală. De-a lungul anilor am fost membru al câtorva formații muzicale sătmărene. Am colaborat cu firme pe partea de sonorizare, redactor muzical la Radio 1 și la Radio Transilvania din Satu Mare.

În cadrul Centrului Cultural am sonorizat numeroase spectacole și festivaluri de jazz, blues, folk, având ocazia și onoarea de a colabora cu artiști renumiți de pe plan național cât și internațional. Împreună cu colegii Centrului Cultural ’’G.M. Zamfirescu’’, dorim în continuare susținerea evenimentelor culturale de calitate, ce vi le oferim.

 
 
×
Știri
Activități pentru copii în căsuța Moșului, concerte, tur cu trenulețul și produse locale. Marți, 29 noiembrie, odată cu aprinderea luminițelor de sărbători, se deschide oficial Târgul de Crăciun din Piața 25 Octombrie.
Retrăiește atmosfera TEDxSatuMare! A fost un eveniment pentru comunitate, pentru cei care vor să aducă schimbare pozitivă în comunitate. Ne vedem în octombrie 2023!
Ne pregătim să găzduim startul celei mai mari competiții de ciclism din România. Turul României pornește în acest an, în premieră, din municipiul #SatuMare.
Politica de Cookie