Echipa noastră
  • Satu Mare, Blvd. Transilvania nr. 3
  • echipa@gmz.ro
  • 0040-261-768608

Lup Radu

referent

De la începutul anilor 2000 sunt referent al Centrului Cultural ’’G.M. Zamfirescu’’. Am absolvit  Universitatea ’’Spiru Haret ’’ București, Facultatea de Științe Socio – Umane, departamentul Pedagogie muzicală. De-a lungul anilor am fost membru al câtorva formații muzicale sătmărene. Am colaborat cu firme pe partea de sonorizare, redactor muzical la Radio 1 și la Radio Transilvania din Satu Mare.

În cadrul Centrului Cultural am sonorizat numeroase spectacole și festivaluri de jazz, blues, folk, având ocazia și onoarea de a colabora cu artiști renumiți de pe plan național cât și internațional. Împreună cu colegii Centrului Cultural ’’G.M. Zamfirescu’’, dorim în continuare susținerea evenimentelor culturale de calitate, ce vi le oferim.

 
 
×
Știri
Centrul Cultural „G. M. Zamfirescu” și Primăria Municipiului Satu Mare, alături de partenerii lor, au pus orașul în mișcare în acest weekend, cu 3 evenimente de excepție derulate timp de 3 zile consecutiv!
De Ziua Națională a Tineretului primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor s-a întâlnit cu reprezentanții tinerilor de la liceele din municipiul Satu Mare.🏫 Subiectele discutate s-au referit la principalele nevoi ale tinerilor, precum și proiectele municipalității pentru tineret.📝
☝️ Dacă ai împlinit 18 ani, dorești să lucrezi ca și ghid pentru vizitatorii turnului, vorbești engleză și/sau germană, caută-ne! 👉Program de lucru: marți-duminică între 16.00-21.00.
Târgul de Paște revine în centrul municipiului Satu Mare, mai viu și mai colorat, cu preparate locale și decorațiuni realizate manual, direct de la producătorii sătmăreni.
Politica de Cookie