Echipa noastră

Lup Radu

referent

De la începutul anilor 2000 sunt referent al Centrului Cultural ’’G.M. Zamfirescu’’. Am absolvit  Universitatea ’’Spiru Haret ’’ București, Facultatea de Științe Socio – Umane, departamentul Pedagogie muzicală. De-a lungul anilor am fost membru al câtorva formații muzicale sătmărene. Am colaborat cu firme pe partea de sonorizare, redactor muzical la Radio 1 și la Radio Transilvania din Satu Mare.

În cadrul Centrului Cultural am sonorizat numeroase spectacole și festivaluri de jazz, blues, folk, având ocazia și onoarea de a colabora cu artiști renumiți de pe plan național cât și internațional. Împreună cu colegii Centrului Cultural ’’G.M. Zamfirescu’’, dorim în continuare susținerea evenimentelor culturale de calitate, ce vi le oferim.

 
 
×
Știri
Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural „G.M.Zamfirescu” pregătesc și în acest an un cadou surpriză pentru sătmăreni cu ocazia Zilei îndrăgostiților - Ziua Sfântului Valentin.
Evenimentul cultural de excepție a adus bucurie în sufletul publicului. Vioara lui Enescu, creatorul de geniu al muzicii românești, a vrăjit publicul sătmărean duminică seara la Filarmonica de Stat ,,Dinu Lipatti''. Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural ,,G. M. Zamfirescu’’ au marcat Ziua Culturii Naționale printr-un concert extraordinar și plin de sensibilitate - ,,Vioara lui Enescu’’.
În 2023, Primăria Municipiului Satu Mare și echipa Centrului Cultural ,,G.M. Zamfirescu” au oferit comunității sătmărene mai mult de 50 de evenimente proprii cu peste 350 de activități culturale și de divertisment.
Programul de bugetare participativă pentru tineret, Com’ON Satu Mare, și-a încheiat etapa de votare la data de 24 octombrie, în care publicul sătmărean a putut alege dintre cele 38 de proiecte și inițiative creative și unice depuse de echipele înscrise, fiind alese acelea, care se vor bucura de sprijin financiar pentru implementare.
Politica de Cookie