Echipa noastră
  • Satu Mare, Blvd. Transilvania nr. 3
  • echipa@gmz.ro
  • 0040-261-768608

Lup Radu

referent

De la începutul anilor 2000 sunt referent al Centrului Cultural ’’G.M. Zamfirescu’’. Am absolvit  Universitatea ’’Spiru Haret ’’ București, Facultatea de Științe Socio – Umane, departamentul Pedagogie muzicală. De-a lungul anilor am fost membru al câtorva formații muzicale sătmărene. Am colaborat cu firme pe partea de sonorizare, redactor muzical la Radio 1 și la Radio Transilvania din Satu Mare.

În cadrul Centrului Cultural am sonorizat numeroase spectacole și festivaluri de jazz, blues, folk, având ocazia și onoarea de a colabora cu artiști renumiți de pe plan național cât și internațional. Împreună cu colegii Centrului Cultural ’’G.M. Zamfirescu’’, dorim în continuare susținerea evenimentelor culturale de calitate, ce vi le oferim.

 
 
×
Știri
În organizarea Primăriei Municipiului Satu Mare și al Centrului Cultural "G.M. Zamfirescu", anul acesta continuă vânătoarea de comori urbane care începând cu anul 2022, periodic adună împreună echipe care pornesc în călătoria cunoașterii orașului nostru.
Punctul selfie vă așteaptă începând de mâine pe pasajul pietonal Corneliu Coposu. Cei care ne vizitează în zilele de 10-12 februarie, între orele 15.00-17.00, vor primi cadou câte o fotografie în format tipărit, realizată la fața locului. Să surprindem dragostea!
Am petrecut o seara de poezie și literatură alături de grupul Poethree. A fost un eveniment pe care Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu" l-a dedicat Zilei Culturii Naționale! 👉 Și în acest an am dorit să promovăm literatura și poezia ca mod de exprimare a tinerilor, pe care îi îndemnăm să citească. Le mulțumim și partenerilor noștri de la Asociația SamStudia pentru cărțile pe care le-au adus, Bibliotecii Județene pentru locație și celor de la Caru' Mare pentru gustările oferite participanților! 🔸
Activități pentru copii în căsuța Moșului, concerte, tur cu trenulețul și produse locale. Marți, 29 noiembrie, odată cu aprinderea luminițelor de sărbători, se deschide oficial Târgul de Crăciun din Piața 25 Octombrie.
Politica de Cookie