Echipa noastră

Papp Jennifer

organizator de eveniment

Întotdeauna am încercat să rezolv totul creativ. Ca fostul membru al Asociația studențească Kölcsey Ferenc “Köfedisz”, am ajutat la organizarea mai multor programe când eram încă în liceu. După aceea, am devenit membru al Inițiativei Tineretului Maghiar “MIK”, unde am lucrat ca voluntar la evenimente majore din oraș timp de 4 ani. Am putut participa la conferințe educaționale, atât în ​​țară, cât și în străinătate.

Pentru a cunoaște și a practica arta, din Liceul Național “Kölcsey Ferenc” m-am transferat la Liceul de Artă “Aurel Popp” și am absolvit la specializarea grafică. Atunci când am ales specialitatea pentru care vreau să merg la universitate, m-au interesat mai multe subiecte, așa că am ales o specializare care să-mi permită să înțeleg cât mai mult despre artă, turism și țara noastra, astfel încât să fie utilă, de dezvoltare și să ajut la dezvoltarea orașului meu.

Așa că, în 2018, am absolvit Facultatea de Istorie-filosofie, Turism Cultural a Universității Babeș Bolyai, unde am învățat despre protecția patrimoniului, infrastructură, istoria artei, istoria Transilvaniei, gastronomie și managementul proiectelor, printre altele. În timpul facultății, mi-am făcut stagiul acasă, am început la Muzeul de Istorie, cu expoziții, arhive și identificarea descoperirilor arheologice, apoi am lucrat la „Biroul Turism Cultural” aflat în Muzeul de Arte cu ocazia deschiderii birou și promovarea expoziției Noaptea Liliecilor.

Centrul Cultural G.M. Zamfirescu mi-a oferit o oportunitate de angajare în care pot folosi abilitățile pe care le-am învățat în sectorul de artă și turism. Mă perfecționez în fiecare zi datorită muncii mele, sunt mereu dispus să îmi asum sarcini noi, îmi iubesc munca și îmi pun suflet în ea.

 
 
×
Știri
Programul de bugetare participativă pentru tineret, Com’ON Satu Mare, și-a încheiat etapa de votare la data de 24 octombrie, în care publicul sătmărean a putut alege dintre cele 38 de proiecte și inițiative creative și unice depuse de echipele înscrise, fiind alese acelea, care se vor bucura de sprijin financiar pentru implementare.
Locuitorii sătmăreni au posibilitatea să-și exprime opțiunile privind proiectele tinerilor cu cele mai faine idei până pe 24 octombrie, pentru a decide care din inițiative vor primi sprijin financiar din partea Primăriei Municipiului Satu Mare.
Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu", împreună cu grupul PONT, a lansat la începutul lunii septembrie programul de bugetare participativă Com’ON Satu Mare.
Mai sunt doar câteva zile până la noua ediție TEDxSatuMare având tematica #LogOUT, unde avem 10 invitați de seamă din diverse domenii de activitate de mare actualitate în România anului 2023. Vă facem cunoștință cu cei 10 speakeri excepționali, care vor susține discursuri interesante despre modul în care burnout-ul ne poate afecta dacă nu alocăm suficient timp pentru a ne deconecta, dar și despre cum inteligența artificială domină multe din activitățile noastre de zi cu zi, înlocuind anumite domenii de activitate, și nu în ultimul rând despre alte subiecte și teme de actualitate din sfera tehnologiei, afacerii, sănătății și artei.
Politica de Cookie