Echipa noastră

Papp Jennifer

organizator de eveniment

Întotdeauna am încercat să rezolv totul creativ. Ca fostul membru al Asociația studențească Kölcsey Ferenc “Köfedisz”, am ajutat la organizarea mai multor programe când eram încă în liceu. După aceea, am devenit membru al Inițiativei Tineretului Maghiar “MIK”, unde am lucrat ca voluntar la evenimente majore din oraș timp de 4 ani. Am putut participa la conferințe educaționale, atât în ​​țară, cât și în străinătate.

Pentru a cunoaște și a practica arta, din Liceul Național “Kölcsey Ferenc” m-am transferat la Liceul de Artă “Aurel Popp” și am absolvit la specializarea grafică. Atunci când am ales specialitatea pentru care vreau să merg la universitate, m-au interesat mai multe subiecte, așa că am ales o specializare care să-mi permită să înțeleg cât mai mult despre artă, turism și țara noastra, astfel încât să fie utilă, de dezvoltare și să ajut la dezvoltarea orașului meu.

Așa că, în 2018, am absolvit Facultatea de Istorie-filosofie, Turism Cultural a Universității Babeș Bolyai, unde am învățat despre protecția patrimoniului, infrastructură, istoria artei, istoria Transilvaniei, gastronomie și managementul proiectelor, printre altele. În timpul facultății, mi-am făcut stagiul acasă, am început la Muzeul de Istorie, cu expoziții, arhive și identificarea descoperirilor arheologice, apoi am lucrat la „Biroul Turism Cultural” aflat în Muzeul de Arte cu ocazia deschiderii birou și promovarea expoziției Noaptea Liliecilor.

Centrul Cultural G.M. Zamfirescu mi-a oferit o oportunitate de angajare în care pot folosi abilitățile pe care le-am învățat în sectorul de artă și turism. Mă perfecționez în fiecare zi datorită muncii mele, sunt mereu dispus să îmi asum sarcini noi, îmi iubesc munca și îmi pun suflet în ea.

 
 
×
Știri
Cu ocazia sărbătorilor pascale, Primăria Municipiului Satu Mare, Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu", Consiliul Județean Satu Mare, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale, alături de Asociația pentru Dezvoltarea Rurală Sătmăreană, organizează tradiționalul Târg de Paște.
Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural „G.M.Zamfirescu” pregătesc și în acest an un cadou surpriză pentru sătmăreni cu ocazia Zilei îndrăgostiților - Ziua Sfântului Valentin.
Evenimentul cultural de excepție a adus bucurie în sufletul publicului. Vioara lui Enescu, creatorul de geniu al muzicii românești, a vrăjit publicul sătmărean duminică seara la Filarmonica de Stat ,,Dinu Lipatti''. Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural ,,G. M. Zamfirescu’’ au marcat Ziua Culturii Naționale printr-un concert extraordinar și plin de sensibilitate - ,,Vioara lui Enescu’’.
În 2023, Primăria Municipiului Satu Mare și echipa Centrului Cultural ,,G.M. Zamfirescu” au oferit comunității sătmărene mai mult de 50 de evenimente proprii cu peste 350 de activități culturale și de divertisment.
Politica de Cookie