Echipa noastră

Papp Jennifer

organizator de eveniment

Întotdeauna am încercat să rezolv totul creativ. Ca fostul membru al Asociația studențească Kölcsey Ferenc “Köfedisz”, am ajutat la organizarea mai multor programe când eram încă în liceu. După aceea, am devenit membru al Inițiativei Tineretului Maghiar “MIK”, unde am lucrat ca voluntar la evenimente majore din oraș timp de 4 ani. Am putut participa la conferințe educaționale, atât în ​​țară, cât și în străinătate.

Pentru a cunoaște și a practica arta, din Liceul Național “Kölcsey Ferenc” m-am transferat la Liceul de Artă “Aurel Popp” și am absolvit la specializarea grafică. Atunci când am ales specialitatea pentru care vreau să merg la universitate, m-au interesat mai multe subiecte, așa că am ales o specializare care să-mi permită să înțeleg cât mai mult despre artă, turism și țara noastra, astfel încât să fie utilă, de dezvoltare și să ajut la dezvoltarea orașului meu.

Așa că, în 2018, am absolvit Facultatea de Istorie-filosofie, Turism Cultural a Universității Babeș Bolyai, unde am învățat despre protecția patrimoniului, infrastructură, istoria artei, istoria Transilvaniei, gastronomie și managementul proiectelor, printre altele. În timpul facultății, mi-am făcut stagiul acasă, am început la Muzeul de Istorie, cu expoziții, arhive și identificarea descoperirilor arheologice, apoi am lucrat la „Biroul Turism Cultural” aflat în Muzeul de Arte cu ocazia deschiderii birou și promovarea expoziției Noaptea Liliecilor.

Centrul Cultural G.M. Zamfirescu mi-a oferit o oportunitate de angajare în care pot folosi abilitățile pe care le-am învățat în sectorul de artă și turism. Mă perfecționez în fiecare zi datorită muncii mele, sunt mereu dispus să îmi asum sarcini noi, îmi iubesc munca și îmi pun suflet în ea.

 
 
×
Știri
În organizarea Primăriei Municipiului Satu Mare și al Centrului Cultural "G.M. Zamfirescu", anul acesta continuă vânătoarea de comori urbane care începând cu anul 2022, periodic adună împreună echipe care pornesc în călătoria cunoașterii orașului nostru.
Punctul selfie vă așteaptă începând de mâine pe pasajul pietonal Corneliu Coposu. Cei care ne vizitează în zilele de 10-12 februarie, între orele 15.00-17.00, vor primi cadou câte o fotografie în format tipărit, realizată la fața locului. Să surprindem dragostea!
Am petrecut o seara de poezie și literatură alături de grupul Poethree. A fost un eveniment pe care Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu" l-a dedicat Zilei Culturii Naționale! 👉 Și în acest an am dorit să promovăm literatura și poezia ca mod de exprimare a tinerilor, pe care îi îndemnăm să citească. Le mulțumim și partenerilor noștri de la Asociația SamStudia pentru cărțile pe care le-au adus, Bibliotecii Județene pentru locație și celor de la Caru' Mare pentru gustările oferite participanților! 🔸
Activități pentru copii în căsuța Moșului, concerte, tur cu trenulețul și produse locale. Marți, 29 noiembrie, odată cu aprinderea luminițelor de sărbători, se deschide oficial Târgul de Crăciun din Piața 25 Octombrie.
Politica de Cookie