Echipa noastră

Papp Jennifer

organizator de eveniment

Întotdeauna am încercat să rezolv totul creativ. Ca fostul membru al Asociația studențească Kölcsey Ferenc “Köfedisz”, am ajutat la organizarea mai multor programe când eram încă în liceu. După aceea, am devenit membru al Inițiativei Tineretului Maghiar “MIK”, unde am lucrat ca voluntar la evenimente majore din oraș timp de 4 ani. Am putut participa la conferințe educaționale, atât în ​​țară, cât și în străinătate.

Pentru a cunoaște și a practica arta, din Liceul Național “Kölcsey Ferenc” m-am transferat la Liceul de Artă “Aurel Popp” și am absolvit la specializarea grafică. Atunci când am ales specialitatea pentru care vreau să merg la universitate, m-au interesat mai multe subiecte, așa că am ales o specializare care să-mi permită să înțeleg cât mai mult despre artă, turism și țara noastra, astfel încât să fie utilă, de dezvoltare și să ajut la dezvoltarea orașului meu.

Așa că, în 2018, am absolvit Facultatea de Istorie-filosofie, Turism Cultural a Universității Babeș Bolyai, unde am învățat despre protecția patrimoniului, infrastructură, istoria artei, istoria Transilvaniei, gastronomie și managementul proiectelor, printre altele. În timpul facultății, mi-am făcut stagiul acasă, am început la Muzeul de Istorie, cu expoziții, arhive și identificarea descoperirilor arheologice, apoi am lucrat la „Biroul Turism Cultural” aflat în Muzeul de Arte cu ocazia deschiderii birou și promovarea expoziției Noaptea Liliecilor.

Centrul Cultural G.M. Zamfirescu mi-a oferit o oportunitate de angajare în care pot folosi abilitățile pe care le-am învățat în sectorul de artă și turism. Mă perfecționez în fiecare zi datorită muncii mele, sunt mereu dispus să îmi asum sarcini noi, îmi iubesc munca și îmi pun suflet în ea.

 
 
×
Știri
Activități pentru copii în căsuța Moșului, concerte, tur cu trenulețul și produse locale. Marți, 29 noiembrie, odată cu aprinderea luminițelor de sărbători, se deschide oficial Târgul de Crăciun din Piața 25 Octombrie.
Retrăiește atmosfera TEDxSatuMare! A fost un eveniment pentru comunitate, pentru cei care vor să aducă schimbare pozitivă în comunitate. Ne vedem în octombrie 2023!
Ne pregătim să găzduim startul celei mai mari competiții de ciclism din România. Turul României pornește în acest an, în premieră, din municipiul #SatuMare.
Politica de Cookie