Echipa noastră

Papp Jennifer

organizator de eveniment

Întotdeauna am încercat să rezolv totul creativ. Ca fostul membru al Asociația studențească Kölcsey Ferenc “Köfedisz”, am ajutat la organizarea mai multor programe când eram încă în liceu. După aceea, am devenit membru al Inițiativei Tineretului Maghiar “MIK”, unde am lucrat ca voluntar la evenimente majore din oraș timp de 4 ani. Am putut participa la conferințe educaționale, atât în ​​țară, cât și în străinătate.

Pentru a cunoaște și a practica arta, din Liceul Național “Kölcsey Ferenc” m-am transferat la Liceul de Artă “Aurel Popp” și am absolvit la specializarea grafică. Atunci când am ales specialitatea pentru care vreau să merg la universitate, m-au interesat mai multe subiecte, așa că am ales o specializare care să-mi permită să înțeleg cât mai mult despre artă, turism și țara noastra, astfel încât să fie utilă, de dezvoltare și să ajut la dezvoltarea orașului meu.

Așa că, în 2018, am absolvit Facultatea de Istorie-filosofie, Turism Cultural a Universității Babeș Bolyai, unde am învățat despre protecția patrimoniului, infrastructură, istoria artei, istoria Transilvaniei, gastronomie și managementul proiectelor, printre altele. În timpul facultății, mi-am făcut stagiul acasă, am început la Muzeul de Istorie, cu expoziții, arhive și identificarea descoperirilor arheologice, apoi am lucrat la „Biroul Turism Cultural” aflat în Muzeul de Arte cu ocazia deschiderii birou și promovarea expoziției Noaptea Liliecilor.

Centrul Cultural G.M. Zamfirescu mi-a oferit o oportunitate de angajare în care pot folosi abilitățile pe care le-am învățat în sectorul de artă și turism. Mă perfecționez în fiecare zi datorită muncii mele, sunt mereu dispus să îmi asum sarcini noi, îmi iubesc munca și îmi pun suflet în ea.

 
 
×
Știri
StreetMusic Festival în cifre: 3 zile pline, 7 locații, 100 de producții care ne-au tăiat respirația, aproape 50 de voluntari, peste 25 mii de spectatori. În organizarea Primăriei Municipiului Satu Mare, al Centrului Cultural „G.M. Zamfirescu” și Asociației Culturale pentru Tinerii din Satu Mare, în perioada 1-3 iulie, s-a desfășurat o nouă ediție a unuia dintre cele mai spectaculoase evenimente cultural-artistice din municipiu, StreetMusic Festival.
Ziua de sâmbătă a fost punctul culminant al Zilelor Orașului Satu Mare. Mii de sătmăreni au venit în Centrul Nou pentru a se bucura de activitățile și concertele organizate de Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural G.M. Zamfirescu, cu sprijinul sponsorilor Skol, Catena, Satu Mare Aushopping. Barta Ati, apa minerală naturală Nova Oaș.
Centrul Cultural „G. M. Zamfirescu” și Primăria Municipiului Satu Mare, alături de partenerii lor, au pus orașul în mișcare în acest weekend, cu 3 evenimente de excepție derulate timp de 3 zile consecutiv!
Politica de Cookie