Csapatunk

Varga Henrietta

Referens

Tanáraim mindig azt mondták nekem, hogy túl sokat beszélek, érvelő típus vagyok, akár politikus is lehetek. Az életem mégsem így alakult, bár a kommunikáció végigkísérte minden karrierlépésemet. Hiszen a kommunikáció valóban elengedhetetlen az emberi kapcsolatokban és az élet számos területén fontos szerepet játszik. 


A szakmai pályafutásom mindig emberekkel való együttműködést igényelt, ami valójában mindig is a vágyam volt. Bár néha kihívást jelentett, például mikor néhány évig a banki szektorban dolgoztam.  Hamar rájöttem, hogy nem az én világom és hogy szükségem van térre, változatosságra, új kihívásokra. Itt jött képbe az a cég, ahol 11 évet töltöttem, ahol felnőttem. Sokat tanultam itt, mind szakmailag, mind emberileg. Ezután volt egy kis "csendes" kitérő az életemben, amikor egy kisebb cégnél dolgoztam, ahol kedves emberek vettek körül, azonban újra hiányozni kezdett a kihívás és a pörgés. Nemrég pedig egy új állomáshoz értem, ismét jó úton úgy érzem, hiszen egy dinamikus és fantasztikus csapat tagja vagyok itt, a Kulturális Központban.

 

Itt hasznosítani tudom az eddig megszerzett tudásomat, és tovább tanulhatok. Adminisztratív csapatot erősítem, de a szervezésben is jócskán kiveszem a részem. A pörgés és az adrenalin a munkám legjobb része, és örülök, hogy ismét a jó úton vagyok.

 
 
×
HÍREK
A közelgő húsvéti ünnepek alkalmából a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ a Szatmár Megyei Tanáccsal, a Szatmár Megyei Hagyományőrző Forrásközponttal és Szatmár Vidékfejlesztéséért Egyesülettel együttműködésben idén is megszervezi a szatmáriak körében nagy népszerűségnek örvendő Húsvéti Vásárt.
A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ idén is egy különleges élménnyel ajándékozza meg a szatmáriakat a szerelmesek napja alkalmából.
Az Enescu hegedűje – különleges komolyzenei koncert magával ragadta a szatmári közönséget január 14-én a Dinu Lipatti Filharmónia koncerttermében a román kultúra napja alkalmából szervezett rendezvényen. A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ a román kultúra napját egy kivételes komolyzenei koncerttel ünnepelte.
A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ csapata 2023-ban több mint 50 kulturális és szórakoztató rendezvényt, ezeken belül pedig több mint 350 egyéni projektet szervezett a szatmári közönségnek.
Cookie