Csapatunk

Papp Jennifer

Rendezvényszervező

Mindig mindent kreatívan próbáltam megoldani. Már liceumi koromban Köfedisz tagként több program megszervezésében is besegítettem. Ezután a Magyar Ifjúsági Kezdeményezés tagja lettem, ahol nagyobb városi eseményeken tevékenykedtem mint önkéntes, több éven át. Oktató jellegű konferenciákon vehettem részt, mind belföldön, mind külföldön. A művészet megismerése és gyakorlása miatt, a Kölcsey Ferenc főgimnáziumból, az Aurel Popp művészeti líceumban végeztem grafika szakon. 

Egyetem kiválasztásakor több tematika is érdekelt, ezért olyan szakot választottam, amivel mindenbe betekintést nyerhetek, tehát hasznos, fejlesztő és segíthetek vele a városom promoválásában. Így tehát 2018-ban elvégeztem a Babeș - Bolyai Tudományegyetem Történelem - Filozófia kar, Kulturális Turizmus szakát, ahol többek között az örökségvédelemről, infrastruktúráról, művészet történelemről, Erdély történelméről, gasztronómiáról és projektmenedzsmentről is tanulhattam. Egyetem közben a szakmai gyakorlatot itthon végeztem el. A Történelmi Múzeumban kezdtem, tárlatozással, levéltárral és régészeti leletek azonosításával, majd a Szépművészeti múzeumban elhelyezkedő “Biroul Turism Cultural”-ban tevékenykedtem az iroda megnyitásakor és a Denevérek Éjszakája kiállítás promoválásában. 

A G.M. Zamfirescu Kulturális Központ olyan munka lehetőséget adott, amiben kihasználhatom a művészet, turisztika ágazatán tanult készségeimet. Minden nap fejlődök a munkámnak köszönhetően, mindig szívesen állok új feladatok elé, szeretem a munkámat és ebbe szívemet lelkemet beleadom.

 
 
×
HÍREK
A közelgő húsvéti ünnepek alkalmából a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ a Szatmár Megyei Tanáccsal, a Szatmár Megyei Hagyományőrző Forrásközponttal és Szatmár Vidékfejlesztéséért Egyesülettel együttműködésben idén is megszervezi a szatmáriak körében nagy népszerűségnek örvendő Húsvéti Vásárt.
A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ idén is egy különleges élménnyel ajándékozza meg a szatmáriakat a szerelmesek napja alkalmából.
Az Enescu hegedűje – különleges komolyzenei koncert magával ragadta a szatmári közönséget január 14-én a Dinu Lipatti Filharmónia koncerttermében a román kultúra napja alkalmából szervezett rendezvényen. A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ a román kultúra napját egy kivételes komolyzenei koncerttel ünnepelte.
A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ csapata 2023-ban több mint 50 kulturális és szórakoztató rendezvényt, ezeken belül pedig több mint 350 egyéni projektet szervezett a szatmári közönségnek.
Cookie