Csapatunk

Papp Jennifer

Rendezvényszervező

Mindig mindent kreatívan próbáltam megoldani. Már liceumi koromban Köfedisz tagként több programban megszervezésében is besegítettem. Ezután a Magyar Ifjúsági Kezdeményezés tagja lettem, ahol nagyobb városi eseményeken tevékenykedtem mint önkéntes, több éven át. Oktató jellegű konferenciákon vehettem részt, mind belföldön, mind külföldön is. A művészet megismerése és gyakorlása miatt, a Kölcsey Ferenc főgimnáziumból, az Aurel Popp művészeti líceumban végeztem grafika szakon. 

Egyetem kiválasztásakor több tematika is érdekelt, ezért olyan szakot választottam, amivel mindenbe betekintést nyerhetek, tehát hasznos, fejlesztő és segíthetek vele a városom proserálásában. Így tehát 2018-ban elvégeztem a Babes Bolyai Tudományegyetem Történelem - Filozófia kar, Kulturális Turizmus szakát, ahol többek között az örökségvédelemről, infrastruktúráról, művészet történelemről, erdély történelméről, gasztronómiáról és projektmenedzsmentről is tanulhattam. Egyetem közben a szakmai gyakorlatot itthon végeztem el, a Történelmi Múzeumban kezdtem, tárlatozással, levéltárral és régészeti leletek azonosításával, majd a Szépművészeti múzeumban elhelyezkedő “Biroul Turism Cultural”-ban tevékenykedtem az iroda megnyitásakor és a Denevérek Éjszakája kiállítás promoválásában. 

A G.M. Zamfirescu Kulturális Központ olyan munka lehetőséget adott, amiben kihasználhatom a művészet, turisztika ágazatán tanult készségeimet. Minden nap fejlődök a munkámnak köszönhetően, mindig szívesen állok új feladatok elé, szeretem a munkámat és ebbe szívemet lelkemet beleadom.

 
 
×
HÍREK
A különleges szelfie- és fotópont holnaptól várja a szatmáriakat a Batthyány (Corneliu Coposu) sétányon. Mindazok számára, akik február 10-12-én 15:00- 17:00 között látogatják meg a fotópontot, egy-egy nyomtatott fényképet is készítünk ajándékba. Örökítsük meg a szerelmet!
Gyermekfoglalkozások a Mikulás-műhelyben, Mikulásvonat, helyi termékek és koncertek November 29-én, kedden 18.00 órától az ünnepi fények felkapcsolásával hivatalosan is megkezdődik a karácsonyvárás Szatmárnémetiben, hiszen megnyitja kapuit az Október 25-é téren a Karácsonyi Vásár is.
9 fantasztikus előadó, inspiráló és motiváló előadások és egy nyitott közönség - ilyen volt a TEDxSatuMare - Community changers.
Románia legnagyobb kerékpáros versenyének startjára készülünk, ugyanis a Tour of Romania idei kiírása ezúttal Szatmárnémetiből indul
Cookie