Csapatunk

Papp Jennifer

Rendezvényszervező

Mindig mindent kreatívan próbáltam megoldani. Már liceumi koromban Köfedisz tagként több program megszervezésében is besegítettem. Ezután a Magyar Ifjúsági Kezdeményezés tagja lettem, ahol nagyobb városi eseményeken tevékenykedtem mint önkéntes, több éven át. Oktató jellegű konferenciákon vehettem részt, mind belföldön, mind külföldön. A művészet megismerése és gyakorlása miatt, a Kölcsey Ferenc főgimnáziumból, az Aurel Popp művészeti líceumban végeztem grafika szakon. 

Egyetem kiválasztásakor több tematika is érdekelt, ezért olyan szakot választottam, amivel mindenbe betekintést nyerhetek, tehát hasznos, fejlesztő és segíthetek vele a városom promoválásában. Így tehát 2018-ban elvégeztem a Babeș - Bolyai Tudományegyetem Történelem - Filozófia kar, Kulturális Turizmus szakát, ahol többek között az örökségvédelemről, infrastruktúráról, művészet történelemről, Erdély történelméről, gasztronómiáról és projektmenedzsmentről is tanulhattam. Egyetem közben a szakmai gyakorlatot itthon végeztem el. A Történelmi Múzeumban kezdtem, tárlatozással, levéltárral és régészeti leletek azonosításával, majd a Szépművészeti múzeumban elhelyezkedő “Biroul Turism Cultural”-ban tevékenykedtem az iroda megnyitásakor és a Denevérek Éjszakája kiállítás promoválásában. 

A G.M. Zamfirescu Kulturális Központ olyan munka lehetőséget adott, amiben kihasználhatom a művészet, turisztika ágazatán tanult készségeimet. Minden nap fejlődök a munkámnak köszönhetően, mindig szívesen állok új feladatok elé, szeretem a munkámat és ebbe szívemet lelkemet beleadom.

 
 
×
HÍREK
Idén is neves előadók érkezik a TEDxSatuMare! Október 1-én a Szatmárnémeti Északi Színház előadótermében 14.00 órai kezdettel idén is megszervezik a TEDxSatuMare konferenciát. A #LogOUT szlogennel szervezett tudásfórumon idén is neves előadók, szakemberek tartanak inspiráló előadásokat. A többéves kihagyást követően tavaly ismét megszervezett szatmárnémeti TEDx nagy sikernek örvendett. A kapcsolatépítő rendezvény telt házzal tért vissza, ami jól mutatja, hogy igény van az ilyen és ehhez hasonló találkozási pontokra, szakmai konferenciákra.
Három napon keresztül világhírű előadók lüktető mediterrán és a balkáni ritmusokkal töltötték meg a Tűzoltótorony környékét, a második alkalommal megszervezett World Music Festivalt. Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala és a "G.M. Zamfirescu" Kulturális Központ háromnapos világzenei rendezvénnyel búcsúztatták az idei fesztiválszezont.
A Tűzoltótorony körüli tér három napra újra a balkáni, a mediterrán és a különleges ritmusok helyszíne lesz! A 2022-es sikeres első kiadást követően szeptember 8-10. között Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala és a "G.M. Zamfirescu" Kulturális Központ ismét Szatmárnémetibe hozza a világzene leghíresebb előadóit. A World Music Festival alkalmával a hazai fellépők mellett nemzetközileg ismert és elismert előadók érkeznek Szatmárnémetibe, akik a különböző kultúrák találkozásából született dallamokkal kápráztatják el a közönséget.
A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal, a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ és TIFF (Transilvania International Film Festival) szervezésében augusztus 4-6. között Szatmárnémetibe érkezik a TIFF Unlimited Karaván. Péntektől vasárnapig 3 kisjátékfilmet és 3 mozifilmet lehet megtekinteni a szabad ég alatt a Corneliu Coposu (Batthyány) sétányon, a rendezvénytéren. A belépés ingyenes.
Cookie