RÓLUNK

PROGRAMOK

 1. dr. Fátyol Rudolf park
  Muzica jazz uimitoare și vinuri excepționale în inima orașului! În organizarea Primăriei Municipiului Satu Mare și a Centrului Cultural G. M. Zamfirescu în weekendul 21-23 iunie se va desfășura o nouă ediție memorabilă de Samfest Jazz&Wine.
 2. Dr. Fátyol Rudolf park // Régi főtér
  A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ a Nemzetközi Gyermeknap alkalmával izgalmas és színes programokkal, klasszikus- és óriás társasjátékokkal és rengeteg meglepetéssel várják a gyermekeket.
 3. Iparosotthon
  Muzsai István szatmárnémeti születésű műépítész és képzőművész. Szülővárosába első alkalommal érkezik egyéni kiállításával.
 4. Római Katolikus Székesegyház
  A Szatmárnémeti Városnapok alatt egy izgalmas helytörténeti sétával készülünk, amely kiváló alkalom városunk történelmének megismerésére.

FONTOS ESEMÉNYEK

INFORMÁCIÓK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK

 
×
HÍREK
A közelgő húsvéti ünnepek alkalmából a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ a Szatmár Megyei Tanáccsal, a Szatmár Megyei Hagyományőrző Forrásközponttal és Szatmár Vidékfejlesztéséért Egyesülettel együttműködésben idén is megszervezi a szatmáriak körében nagy népszerűségnek örvendő Húsvéti Vásárt.
A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ idén is egy különleges élménnyel ajándékozza meg a szatmáriakat a szerelmesek napja alkalmából.
Az Enescu hegedűje – különleges komolyzenei koncert magával ragadta a szatmári közönséget január 14-én a Dinu Lipatti Filharmónia koncerttermében a román kultúra napja alkalmából szervezett rendezvényen. A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ a román kultúra napját egy kivételes komolyzenei koncerttel ünnepelte.
A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ csapata 2023-ban több mint 50 kulturális és szórakoztató rendezvényt, ezeken belül pedig több mint 350 egyéni projektet szervezett a szatmári közönségnek.
Cookie