RÓLUNK

PROGRAMOK

 1. Iparosotthon
  Élményfestés és műhelyfoglalkozások a nemzetközi nőnap alkalmából! A G. M. Zamfirescu Kulturális Központ és a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal a nemzetközi nőnap alkalmával idén is megszervezi a kreativitással, eleganciával és nőiességgel átszőtt Ladies Creative Day-t.
 2. Batthyány (Corneliu Coposu)
  Elérkezett a tavaszhírnök márciuskák időszaka, február 23-tól látogatható a Márciuska Vásár.
 3. Kazinczy (Ștefan cel Mare) // Régi főtér (Libertății tér)
  A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ idén is egy különleges élménnyel ajándékozza meg a szatmáriakat Bálint-nap alkalmából.
 4. Dinu Lipatti Állami Filharmónia
  A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ a román kultúra napja alkalmából január 14-én, vasárnap 19 órai kezdettel a Dinu Lipatti Filharmónia koncerttermében egy kivételes hangversenyre várja az érdeklődőket.

FONTOS ESEMÉNYEK

INFORMÁCIÓK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK

 
×
HÍREK
A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ idén is egy különleges élménnyel ajándékozza meg a szatmáriakat a szerelmesek napja alkalmából.
Az Enescu hegedűje – különleges komolyzenei koncert magával ragadta a szatmári közönséget január 14-én a Dinu Lipatti Filharmónia koncerttermében a román kultúra napja alkalmából szervezett rendezvényen. A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ a román kultúra napját egy kivételes komolyzenei koncerttel ünnepelte.
A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ csapata 2023-ban több mint 50 kulturális és szórakoztató rendezvényt, ezeken belül pedig több mint 350 egyéni projektet szervezett a szatmári közönségnek.
A Com’ON Szatmárnémeti, ifjúsági részvételi költségvetés program október 24-én lezárult közönségszavazása során Szatmárnémeti lakói 38 egyedi és kreatív kezdeményezés közül választották ki azokat, amelyek támogatásban részesülhetnek. A helyi lakosok közül több, mint 1150-an vettek részt a szavazáson, összesen több, mint 4500 sms-ben validált szavazatot leadva. A költségvetési számításokat követően az eredetileg meghirdetett 15 támogatott projekt mellett további 3 kezdeményezés valósulhat meg.
Cookie