Csapatunk

Butka Gergely Norbert

Igazgató

Az első rendezvényt még tízedik osztályban szerveztem meg, és azóta hivatásszerűen is ezzel foglalkozom különböző csapatokon belül. A kolozsvári BBTE Európai Tanulmányok szakán végeztem, és mióta hazatértem onnan, részt veszek városunk kulturális életében, illetve annak szervezésében. Néhány, számomra rendkívül kedves projekt többek között az Utcazene Fesztivál, a Karácsonyi Vásár, a Szatmár hazavár, a TIFF Karaván, a Partiumi Magyar Napok (kommunikációért felelősként), Dragracing és autósport események, extrém sport események, a Tower Run és a Húsvéti Vásár.

Mindent egybevetve, összesen több, mint 70 rendezvényt tudhatok magam mögött, amelyek révén (reményeim szerint) hozzájárulhattam a város kulturális életének sokszínűségéhez. 
A  helyi tanácsosi hivatali mandátum után csatlakoztam a Polgármesteri Hivatal csapatához, ahol a digitális projektekért és a város márkaépítéséért feleltem. A legnagyobb kihívást és felelősséget azonban a Kulturális Központ koordinálása jelenti, ugyanis 2021 februárjában vettem át az intézmény irányítását, és ezzel a kiváló csapattal együtt eltökélt szándékunk, hogy minél több kulturális r és különleges rendezvényt nyújtsunk a szatmáriak számára!

 
 
×
HÍREK
Idén is neves előadók érkezik a TEDxSatuMare! Október 1-én a Szatmárnémeti Északi Színház előadótermében 14.00 órai kezdettel idén is megszervezik a TEDxSatuMare konferenciát. A #LogOUT szlogennel szervezett tudásfórumon idén is neves előadók, szakemberek tartanak inspiráló előadásokat. A többéves kihagyást követően tavaly ismét megszervezett szatmárnémeti TEDx nagy sikernek örvendett. A kapcsolatépítő rendezvény telt házzal tért vissza, ami jól mutatja, hogy igény van az ilyen és ehhez hasonló találkozási pontokra, szakmai konferenciákra.
Három napon keresztül világhírű előadók lüktető mediterrán és a balkáni ritmusokkal töltötték meg a Tűzoltótorony környékét, a második alkalommal megszervezett World Music Festivalt. Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala és a "G.M. Zamfirescu" Kulturális Központ háromnapos világzenei rendezvénnyel búcsúztatták az idei fesztiválszezont.
A Tűzoltótorony körüli tér három napra újra a balkáni, a mediterrán és a különleges ritmusok helyszíne lesz! A 2022-es sikeres első kiadást követően szeptember 8-10. között Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala és a "G.M. Zamfirescu" Kulturális Központ ismét Szatmárnémetibe hozza a világzene leghíresebb előadóit. A World Music Festival alkalmával a hazai fellépők mellett nemzetközileg ismert és elismert előadók érkeznek Szatmárnémetibe, akik a különböző kultúrák találkozásából született dallamokkal kápráztatják el a közönséget.
A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal, a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ és TIFF (Transilvania International Film Festival) szervezésében augusztus 4-6. között Szatmárnémetibe érkezik a TIFF Unlimited Karaván. Péntektől vasárnapig 3 kisjátékfilmet és 3 mozifilmet lehet megtekinteni a szabad ég alatt a Corneliu Coposu (Batthyány) sétányon, a rendezvénytéren. A belépés ingyenes.
Cookie