Csapatunk
  • Szatmárnémeti, Blvd. Transilvania nr. 3
  • gergo@gmz.ro
  • 0040-261-768608

Butka Gergely Norbert

Igazgató

Az első rendezvényt még tízedik osztályban szerveztem meg, és azóta hivatásszerűen is ezzel foglalkozom különböző csapatokon belül. A kolozsvári BBTE Európai Tanulmányok szakán végeztem, és mióta hazatértem onnan, részt veszek városunk kulturális életében, illetve annak szervezésében. Néhány, számomra rendkívül kedves projekt többek között az Utcazene Fesztivál, a Karácsonyi Vásár, a Szatmár hazavár, a TIFF Karaván, a Partiumi Magyar Napok (kommunikációért felelősként), Dragracing és autósport események, extrém sport események, a Tower Run és a Húsvéti Vásár.

Mindent egybevetve, összesen több, mint 70 rendezvényt tudhatok magam mögött, amelyek révén (reményeim szerint) hozzájárulhattam a város kulturális életének sokszínűségéhez. 
A  helyi tanácsosi hivatali mandátum után csatlakoztam a Polgármesteri Hivatal csapatához, ahol a digitális projektekért és a város márkaépítéséért feleltem. A legnagyobb kihívást és felelősséget azonban a Kulturális Központ koordinálása jelenti, ugyanis 2021 februárjában vettem át az intézmény irányítását, és ezzel a kiváló csapattal együtt eltökélt szándékunk, hogy minél több kulturális r és különleges rendezvényt nyújtsunk a szatmáriak számára!

 
 
×
HÍREK
Gyermekfoglalkozások a Mikulás-műhelyben, Mikulásvonat, helyi termékek és koncertek November 29-én, kedden 18.00 órától az ünnepi fények felkapcsolásával hivatalosan is megkezdődik a karácsonyvárás Szatmárnémetiben, hiszen megnyitja kapuit az Október 25-é téren a Karácsonyi Vásár is.
9 fantasztikus előadó, inspiráló és motiváló előadások és egy nyitott közönség - ilyen volt a TEDxSatuMare - Community changers.
Románia legnagyobb kerékpáros versenyének startjára készülünk, ugyanis a Tour of Romania idei kiírása ezúttal Szatmárnémetiből indul
Cookie