Csapatunk

Butka Gergely Norbert

Igazgató

Az első rendezvényt még tízedik osztályban szerveztem meg, és azóta hivatásszerűen is ezzel foglalkozom különböző csapatokon belül. A kolozsvári BBTE Európai Tanulmányok szakán végeztem, és mióta hazatértem onnan, részt veszek városunk kulturális életében, illetve annak szervezésében. Néhány, számomra rendkívül kedves projekt többek között az Utcazene Fesztivál, a Karácsonyi Vásár, a Szatmár hazavár, a TIFF Karaván, a Partiumi Magyar Napok (kommunikációért felelősként), Dragracing és autósport események, extrém sport események, a Tower Run és a Húsvéti Vásár.

Mindent egybevetve, összesen több, mint 70 rendezvényt tudhatok magam mögött, amelyek révén (reményeim szerint) hozzájárulhattam a város kulturális életének sokszínűségéhez. 
A  helyi tanácsosi hivatali mandátum után csatlakoztam a Polgármesteri Hivatal csapatához, ahol a digitális projektekért és a város márkaépítéséért feleltem. A legnagyobb kihívást és felelősséget azonban a Kulturális Központ koordinálása jelenti, ugyanis 2021 februárjában vettem át az intézmény irányítását, és ezzel a kiváló csapattal együtt eltökélt szándékunk, hogy minél több kulturális r és különleges rendezvényt nyújtsunk a szatmáriak számára!

Dokumentumok
 
×
HÍREK
A közelgő húsvéti ünnepek alkalmából a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ a Szatmár Megyei Tanáccsal, a Szatmár Megyei Hagyományőrző Forrásközponttal és Szatmár Vidékfejlesztéséért Egyesülettel együttműködésben idén is megszervezi a szatmáriak körében nagy népszerűségnek örvendő Húsvéti Vásárt.
A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ idén is egy különleges élménnyel ajándékozza meg a szatmáriakat a szerelmesek napja alkalmából.
Az Enescu hegedűje – különleges komolyzenei koncert magával ragadta a szatmári közönséget január 14-én a Dinu Lipatti Filharmónia koncerttermében a román kultúra napja alkalmából szervezett rendezvényen. A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ a román kultúra napját egy kivételes komolyzenei koncerttel ünnepelte.
A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ csapata 2023-ban több mint 50 kulturális és szórakoztató rendezvényt, ezeken belül pedig több mint 350 egyéni projektet szervezett a szatmári közönségnek.
Cookie