Csapatunk

Bledea Ionel

Referens

1995 óta vagyok a Kulturális Központ csapatának tagja. Azért választottam ezt a területet, mert a “Kultúrát” nemzeti értéknek tekintem. Mielőtt a Kulturális Központ belépett volna az életembe, a népzenével foglalkoztam.
Számos rendezvény lebonyolításához és megszervezéséhez járultam hozzá: Samfest Jazz, Városnapok, Népzenei Maraton, Chrismas Folk, Karácsonyi Vásár és rengeteg koncert. A jövőre nézve továbbra is a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ csapatának tagja szeretnék lenni, és együtt tenni azt, ami a legjobb a szatmári kulturális életnek. 

 
 
×
HÍREK
A közelgő húsvéti ünnepek alkalmából a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ a Szatmár Megyei Tanáccsal, a Szatmár Megyei Hagyományőrző Forrásközponttal és Szatmár Vidékfejlesztéséért Egyesülettel együttműködésben idén is megszervezi a szatmáriak körében nagy népszerűségnek örvendő Húsvéti Vásárt.
A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ idén is egy különleges élménnyel ajándékozza meg a szatmáriakat a szerelmesek napja alkalmából.
Az Enescu hegedűje – különleges komolyzenei koncert magával ragadta a szatmári közönséget január 14-én a Dinu Lipatti Filharmónia koncerttermében a román kultúra napja alkalmából szervezett rendezvényen. A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ a román kultúra napját egy kivételes komolyzenei koncerttel ünnepelte.
A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ csapata 2023-ban több mint 50 kulturális és szórakoztató rendezvényt, ezeken belül pedig több mint 350 egyéni projektet szervezett a szatmári közönségnek.
Cookie