Csapatunk
  • Szatmárnémeti, Blvd. Transilvania nr. 3
  • echipa@gmz.ro
  • 0040-261-768608

Bledea Ionel

Referens

1995 óta vagyok a Kulturális Központ csapatának tagja. Azért választottam ezt a területet, mert a “Kultúrát” nemzeti értéknek tekintem. Mielőtt a Kulturális Központ belépett volna az életembe, a népzenével foglalkoztam.
Számos rendezvény lebonyolításához és megszervezéséhez járultam hozzá: Samfest Jazz, Városnapok, Népzenei Maraton, Chrismas Folk, Karácsonyi Vásár és rengeteg koncert. A jövőre nézve továbbra is a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ csapatának tagja szeretnék lenni, és együtt tenni azt, ami a legjobb a szatmári kulturális életnek. 

 
 
×
HÍREK
A különleges szelfie- és fotópont holnaptól várja a szatmáriakat a Batthyány (Corneliu Coposu) sétányon. Mindazok számára, akik február 10-12-én 15:00- 17:00 között látogatják meg a fotópontot, egy-egy nyomtatott fényképet is készítünk ajándékba. Örökítsük meg a szerelmet!
Gyermekfoglalkozások a Mikulás-műhelyben, Mikulásvonat, helyi termékek és koncertek November 29-én, kedden 18.00 órától az ünnepi fények felkapcsolásával hivatalosan is megkezdődik a karácsonyvárás Szatmárnémetiben, hiszen megnyitja kapuit az Október 25-é téren a Karácsonyi Vásár is.
9 fantasztikus előadó, inspiráló és motiváló előadások és egy nyitott közönség - ilyen volt a TEDxSatuMare - Community changers.
Románia legnagyobb kerékpáros versenyének startjára készülünk, ugyanis a Tour of Romania idei kiírása ezúttal Szatmárnémetiből indul
Cookie