Csapatunk
  • Szatmárnémeti, Blvd. Transilvania nr. 3
  • echipa@gmz.ro
  • 0745789043

Călin Borșe

Referens

Egy forró nyári napon születtem, 1982. Július 13-án, egy erdőcske árnyékában, pontosabban a Szatmár megyei Borválaszút (Crucișor) kis településén. Tizenöt éves koromban indultam el a zene útján, az én kedves fúvós hangszeremmel, a tárogatóval közösen. Néhány évig a nagybányai Liviu Borlan Iskolában tanultam. Az évek teltek, elkezdtem megismertetni magam a közönséggel mind helyi, mind nemzeti és nemzetközi szinten is a munka, a sok órányi tanulás és természetesen a komolyság révén! Ezalatt az évek alatt befejeztem felsőoktatási tanulmányaimat is a Szatmárnémeti Kereskedelmi Akadémia Menedzsment Karán. Több helyi zenekarral működtem együtt, amelyek révén sikerült bekapcsolódnom különböző kulturális projektekbe.
Tizenkét éve vagyok a szatmári Argus Band tagja, amelynek büszke vezetőjeként tevékenykedem. Ez idő alatt számos kulturális akcióban, jótékonysági rendezvényeken és természetesen magánrendezvényeken is részt vettünk. Külön öröm számomra, hogy egy olyan ambiciózus és profi csapat része lehetek, mint a Kulturális Központé. Természetesen továbbra is nagy odaadással kívánjuk kollégáimmal együtt a város legszebb rendezvényeit megszervezni. 

A zene a lélek kötszere. A zene odarepít minket, ahol lenni akarunk. Akárcsak egy autó, amely odateleportál minket , ahova és akkor, amikor mi akarjuk. Csak jól kell választanunk. Ez az a mágikus összetevő, amely azonnal képes megváltoztani az hangulatunkat és állapotunkat. Felvidíthat minket, nosztalgikussá tehet, emlékeztethet minket a szerelmünkre vagy életünk más időszakára, vagy akár felmelegítheti a táncparkettet az őrjítő ritmusával!
 
 
×
HÍREK
A különleges szelfie- és fotópont holnaptól várja a szatmáriakat a Batthyány (Corneliu Coposu) sétányon. Mindazok számára, akik február 10-12-én 15:00- 17:00 között látogatják meg a fotópontot, egy-egy nyomtatott fényképet is készítünk ajándékba. Örökítsük meg a szerelmet!
Gyermekfoglalkozások a Mikulás-műhelyben, Mikulásvonat, helyi termékek és koncertek November 29-én, kedden 18.00 órától az ünnepi fények felkapcsolásával hivatalosan is megkezdődik a karácsonyvárás Szatmárnémetiben, hiszen megnyitja kapuit az Október 25-é téren a Karácsonyi Vásár is.
9 fantasztikus előadó, inspiráló és motiváló előadások és egy nyitott közönség - ilyen volt a TEDxSatuMare - Community changers.
Románia legnagyobb kerékpáros versenyének startjára készülünk, ugyanis a Tour of Romania idei kiírása ezúttal Szatmárnémetiből indul
Cookie