Csapatunk
  • Szatmárnémeti, Blvd. Transilvania nr. 3
  • echipa@gmz.ro
  • 0040-261-768608

Lup Radu

Referens

A 2000-es évek eleje óta vagyok a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ referense. A bukaresti Spiru Haret Egyetem Társadalom-Humán Tudományok Karán, a Zenepedagógia Tanszéken végeztem. Az évek során több szatmári zenekar tagja voltam, illetve együttműködtem különböző hangtechnikusi cégen keresztül a Radio 1 és a Transilvania Rádió szerkesztőségével.
Több rendezvényen hangosítottam már, többek között jazz, blues és népzenei fesztiválokon, amelyeket a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ szervezett. A kollégáimmal együtt továbbra is támogatni kívánjuk az általunk kínált minőségi kulturális eseményeket.

 
 
×
HÍREK
A különleges szelfie- és fotópont holnaptól várja a szatmáriakat a Batthyány (Corneliu Coposu) sétányon. Mindazok számára, akik február 10-12-én 15:00- 17:00 között látogatják meg a fotópontot, egy-egy nyomtatott fényképet is készítünk ajándékba. Örökítsük meg a szerelmet!
Gyermekfoglalkozások a Mikulás-műhelyben, Mikulásvonat, helyi termékek és koncertek November 29-én, kedden 18.00 órától az ünnepi fények felkapcsolásával hivatalosan is megkezdődik a karácsonyvárás Szatmárnémetiben, hiszen megnyitja kapuit az Október 25-é téren a Karácsonyi Vásár is.
9 fantasztikus előadó, inspiráló és motiváló előadások és egy nyitott közönség - ilyen volt a TEDxSatuMare - Community changers.
Románia legnagyobb kerékpáros versenyének startjára készülünk, ugyanis a Tour of Romania idei kiírása ezúttal Szatmárnémetiből indul
Cookie