Csapatunk

Lup Radu

Referens

A 2000-es évek eleje óta vagyok a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ referense. A bukaresti Spiru Haret Egyetem Társadalom-Humán Tudományok Karán, a Zenepedagógia Tanszéken végeztem. Az évek során több szatmári zenekar tagja voltam, illetve együttműködtem különböző hangtechnikusi cégen keresztül a Radio 1 és a Transilvania Rádió szerkesztőségével.
Több rendezvényen hangosítottam már, többek között jazz, blues és népzenei fesztiválokon, amelyeket a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ szervezett. A kollégáimmal együtt továbbra is támogatni kívánjuk az általunk kínált minőségi kulturális eseményeket.

 
 
×
HÍREK
A Com’ON Szatmárnémeti, ifjúsági részvételi költségvetés program október 24-én lezárult közönségszavazása során Szatmárnémeti lakói 38 egyedi és kreatív kezdeményezés közül választották ki azokat, amelyek támogatásban részesülhetnek. A helyi lakosok közül több, mint 1150-an vettek részt a szavazáson, összesen több, mint 4500 sms-ben validált szavazatot leadva. A költségvetési számításokat követően az eredetileg meghirdetett 15 támogatott projekt mellett további 3 kezdeményezés valósulhat meg.
A szatmári lakosok október 24-ig dönthetnek arról, hogy a fiatalok által megfogalmazott közösségi kezdeményezések közül melyek megvalósítását támogassa Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala.
Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala és a "G.M. Zamfirescu" Kulturális Központ a PONT csoporttal közösen szeptember elején útjára indította a Com’ON Szatmárnémeti ifjúsági részvételi költségvetés programot.
Október 1-én a Szatmárnémeti Északi Színház előadótermében 14.00 órai kezdettel ismét érkezik nagyszabású TEDx konferencia. A #LogOUT szlogennel szervezett tudásfórumon idén a szakmájában elismert 10 neves előadó tart inspiráló előadásokat aktuális témákban. A idei évben a szatmári TEDx az emberek technológiával való kapcsolatát veszi nagyító alá. Szó lesz a virtuális térből való kikapcsolódás fontosságáról, a kiégésről, a mesterséges intelligencia hatásairól, a technológia emberi kapcsolatokra gyakorolt hatásairól.
Cookie