Csapatunk

Lup Radu

Referens

A 2000-es évek eleje óta vagyok a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ referense. A bukaresti Spiru Haret Egyetem Társadalom-Humán Tudományok Karán, a Zenepedagógia Tanszéken végeztem. Az évek során több szatmári zenekar tagja voltam, illetve együttműködtem különböző hangtechnikusi cégen keresztül a Radio 1 és a Transilvania Rádió szerkesztőségével.
Több rendezvényen hangosítottam már, többek között jazz, blues és népzenei fesztiválokon, amelyeket a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ szervezett. A kollégáimmal együtt továbbra is támogatni kívánjuk az általunk kínált minőségi kulturális eseményeket.

 
 
×
HÍREK
A közelgő húsvéti ünnepek alkalmából a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ a Szatmár Megyei Tanáccsal, a Szatmár Megyei Hagyományőrző Forrásközponttal és Szatmár Vidékfejlesztéséért Egyesülettel együttműködésben idén is megszervezi a szatmáriak körében nagy népszerűségnek örvendő Húsvéti Vásárt.
A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ idén is egy különleges élménnyel ajándékozza meg a szatmáriakat a szerelmesek napja alkalmából.
Az Enescu hegedűje – különleges komolyzenei koncert magával ragadta a szatmári közönséget január 14-én a Dinu Lipatti Filharmónia koncerttermében a román kultúra napja alkalmából szervezett rendezvényen. A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ a román kultúra napját egy kivételes komolyzenei koncerttel ünnepelte.
A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ csapata 2023-ban több mint 50 kulturális és szórakoztató rendezvényt, ezeken belül pedig több mint 350 egyéni projektet szervezett a szatmári közönségnek.
Cookie