Csapatunk
  • Szatmárnémeti, Blvd. Transilvania nr. 3
  • zalan@gmz.ro
  • 0040-261-768608

Szénás Zalán

Turisztika

Az egyik egyetemi tanárom az egyetem elvégzése után így búcsúzott: "Zalán, te olyan ember vagy, aki mindig valami újat csinál, és az így gyűjtött tapasztalataidat az új munkahelyeden is fel fogod tudni használni." 11 évesen kezdtem cserkészkedni, ami meghatározta az egész életemet. Rendezvényeket, táborokat szerveztem itthon és külföldön egyaránt, 2018-ban pedig  Amerikai Egyesült Államokba is voltam egy cserkész ösztöndíjal, hogy gyerekeknek szóló táborokat és rendezvényeket szervezzek. 2019 és 2021 között a Romániai Magyar Cserkészszövetség keretein belül a cserkészcsapatok szervezeti fejlesztésével foglalkoztam Észak-Erdély térségében (Szatmár - Bihar - Máramaros - Zilah).


A Babeș-Bolyai Tudományegyetem Környezettudományi és Környezet Mérnöki Karának, Környezetmérnöki Tanszék, alapképz elvégzése után 2019-ben Kolozsvárról hazaköltöztem szülővárosomba. Észrevettem, hogy a város fejlődésnek indul. Egyre több tevékenység, rendezvény van a városban és úgy döntöttem, megtalálom a módját, hogy segítsem én is ezt a fejlődést. A 2019-es Utcazene Fesztiválon azt vettem észre, hogy sok turista érkezik Szatmárnémetibe más városokból. Aztán rájöttem, hogy a városi turizmust fejleszteni kell. A Kulturális Központ csapatában azt hiszem, az egyik legnagyobb és legnemesebb feladatot kaptam: Szatmár városi turizmusának népszerűsítését. Kihívás elfogadva.

 
 
×
HÍREK
A különleges szelfie- és fotópont holnaptól várja a szatmáriakat a Batthyány (Corneliu Coposu) sétányon. Mindazok számára, akik február 10-12-én 15:00- 17:00 között látogatják meg a fotópontot, egy-egy nyomtatott fényképet is készítünk ajándékba. Örökítsük meg a szerelmet!
Gyermekfoglalkozások a Mikulás-műhelyben, Mikulásvonat, helyi termékek és koncertek November 29-én, kedden 18.00 órától az ünnepi fények felkapcsolásával hivatalosan is megkezdődik a karácsonyvárás Szatmárnémetiben, hiszen megnyitja kapuit az Október 25-é téren a Karácsonyi Vásár is.
9 fantasztikus előadó, inspiráló és motiváló előadások és egy nyitott közönség - ilyen volt a TEDxSatuMare - Community changers.
Románia legnagyobb kerékpáros versenyének startjára készülünk, ugyanis a Tour of Romania idei kiírása ezúttal Szatmárnémetiből indul
Cookie