Csapatunk

ANDERCO CONSTANTIN

CULTURA

A rendezvény- és koncertiparban 2013-ban kezdtem el dolgozni. Ekkor léptem először színpadra hangszeres zenészként (szólógitárosként), és azóta képletesen szólva azt mondhatom, hogy soha nem léptem le. Ez egy olyan világ, ami megragad és soha nem enged el. Az évek során több mint 300-400 különféle rendezvényen léptem fel: a kisebb, legfeljebb néhány tucatnyi nézőt befogadó rendezvényektől a nagy nemzeti és nemzetközi eseményekig. 
               

Szeretem a városomat, ez volt az egyik oka annak, hogy úgy döntöttem, Szatmárnémetiben maradok. Soha nem mentem el, soha nem haboztam, és nem bántam meg. A Babes Bolyai Tudományegyetem Politika-, Közigazgatás- és Kommunikációtudományi Karán végeztem közigazgatás szakon, valamint a kolozsvári Sapientia Egyetem Tudományos és Művészeti Karán hangmérnöki szakon. Bíztam abban, hogy egy fiatalembernek lehetősége van arra, hogy az évek során szerzett képességeit és tapasztalatait szülővárosában kamatoztassa, hozzájárulva ezzel a város rendezvényeinek fejlődéséhez és zökkenőmentes lebonyolításához. Természetesen ezt csak csapatban lehet elérni. 2021-ben az a megtiszteltetés ért, hogy csatlakozhattam a "GM Zamfirescu" Kulturális Központ csapatához, ahol a szervezéssel kapcsolatos minden részlet számít, hogy a szatmáriak a nyugati országokhoz hasonlóan magas színvonalon élvezhessék szabadidejüket.

 

Ebben a csapatban az én feladatom a rendezvények zökkenőmentes lebonyolítása a technikai részlegben: színpad, hang, fény, audiovizuális, a művészek technikai követelményeinek követése és teljesítése, és természetesen maguknak a rendezvényeknek a szervezése minden szempontból, a csapattal együtt, amelynek büszke tagja lehetek. Kiváltságosnak érzem magam, hogy a szatmári közösség szolgálatában állhatok.

 
 
×
HÍREK
A közelgő húsvéti ünnepek alkalmából a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ a Szatmár Megyei Tanáccsal, a Szatmár Megyei Hagyományőrző Forrásközponttal és Szatmár Vidékfejlesztéséért Egyesülettel együttműködésben idén is megszervezi a szatmáriak körében nagy népszerűségnek örvendő Húsvéti Vásárt.
A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ idén is egy különleges élménnyel ajándékozza meg a szatmáriakat a szerelmesek napja alkalmából.
Az Enescu hegedűje – különleges komolyzenei koncert magával ragadta a szatmári közönséget január 14-én a Dinu Lipatti Filharmónia koncerttermében a román kultúra napja alkalmából szervezett rendezvényen. A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ a román kultúra napját egy kivételes komolyzenei koncerttel ünnepelte.
A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ csapata 2023-ban több mint 50 kulturális és szórakoztató rendezvényt, ezeken belül pedig több mint 350 egyéni projektet szervezett a szatmári közönségnek.
Cookie