Visszatér a húsvéti vásár Szatmárnémeti régi központjába
A néhány héttel ezelőtt szervezett vásár kapcsán érkezett számtalan pozitív visszajelzést megköszönve jelentjük be: április 23-tól kezdődően az ortodox vallási ünnep alkalmából újra húsvéti vásárra várjuk a szatmáriakat a Szatmárnémeti régi központjában található parkba.

A helyi termelők már hetek óta készülnek az eseményre, hogy a vásárban minden olyan terméket megtaláljanak a szatmáriak, amelyek elengedhetetlen kellékei a húsvéti ünnepi asztalnak: sonka, sajtok, palinka és bor, a választék pedig a süteményeken át a dekorációs elemekig terjed. A nap lágy sugarai pedig új életet leheltek a kertekbe, ezért a vásárban sokféle, alkalomhoz illő virág közül lehet majd válogatni.   Meghívjuk hát a szatmáriakat, ismerkedjenek meg a helyi termelők portékáival április 23 és május 1-je között, naponta 10-től 18 óráig a régi központ parkjában szervezett Szatmári Termékek Vásárán, az Ortodox Húsvéti Vásáron, ahol harminc házikóban rengeteg portéka várja a vásárlókat.

Tartjuk magunkat az ígéretünkhöz, és most is húsvéti dekorációk és számtalan meglepetés várja majd a gyerekeket!  A vásár szervezői: a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal, a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ, a Szatmár Megyei Tanács, a Szatmár Megyei Hagyományos Kultúrát Megőrző és Népszerűsítő Központ, a Szatmár Vidékfejlesztéséért Egyesülettel partnerségben.  
 

 
Cookie