Târgul de Paște revine în Parcul Central!
Cu mulțumirile ulterioare pentru nenumăratele reacții pozitive la Târgul de Paște din martie, vă anunțăm că, începând cu data de 23 aprilie 2021, deschidem porțile Târgului de Paște ortodox! De astăzi, vineri am început să amplasăm decorațiunile în Piața Libertății.

Producătorii locali sunt pregătiți să ofere sătmărenilor o gamă variată de produse specifice, pentru masa festivă, de la șuncă, brânzeturi, pălincă și vin, până la prăjituri și decorațiuni hand-made cu elemente tematice. Odată cu razele blânde ale soarelui, tot mai multe plante ornamentale își fac loc în casele noastre și pe mesele festive, așadar promitem o varietate largă de aranjamente florale cu ocazia Sărbătorilor Pascale. Vă invităm așadar, să descoperiți produsele minunate ale producătorilor locali în perioada 23 aprilie - 1 mai, zilnic între orele 10.00 și 18.00,  în parcul din Piața Libertății unde sunt amplasate 30 de căsuțe la ediția specială a Târgului Produselor Sătmărene - Târgul de Paște Ortodox.

Ne ținem promisiunea: revenim cu decorații tematice și cu surprize pentru copii. Vă invităm să ne urmăriți în continuare, vă vom ține la curent cu noutăți! Organizatorii târgului sunt Primăria Municipiului Satu Mare, Centrul Cultural G.M. Zamfirescu, Consiliul Județean Satu Mare, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale împreună cu Asociația pentru Dezvoltarea Rurală Sătmăreană. 

 
Politica de Cookie