Street Music Festival 2023

Street Music Festival 2023

Július 7-9. között újra megtöltjük zenével, művészettel és szórakozással a szatmári utcákat és tereket! Back to the music, azaz vissza a zenéhez - 3 nap, több mint 18 fellépő a világ 8 országából és több mint 100 előadás!
JELENTKEZEK
Esemény leírása

Az elmúlt évekhez hasonlóan, az Utcazene Fesztivál alatt világjáró zenészek, artisták  és legkülönfélébb utcai művészek lepik el Szatmárnémetit. Idén nem csak több zenére lehet számítani, de elhozzuk a mediterrán városok utcazene hangulatát is. 


Készüljetek fel a nyár egyik legszínesebb, legizgalmasabb szatmári rendezvényre. Éljük át közösen az Utcazene Fesztivál egyedi hangulatát! Hívjátok meg ismerőseiteket és osszátok tovább, hogy az Utcazene Fesztivál három napra ismét megtölti zenével Szatmárnémetit. 


Szervező és finanszírozó: Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala és a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ a Szatmári Fiatalokért Kulturális Egyesülettel partnerségben. Főtámogató: DRÄXLMAIER Szatmárnémeti. Színpadok névadó támogatói: Delfingen, Kreativ, Transpink. A rendezvény a Szatmár Megyei Tanács támogatásával jön létre. 

 
 
×
HÍREK
A Com’ON Szatmárnémeti, ifjúsági részvételi költségvetés program október 24-én lezárult közönségszavazása során Szatmárnémeti lakói 38 egyedi és kreatív kezdeményezés közül választották ki azokat, amelyek támogatásban részesülhetnek. A helyi lakosok közül több, mint 1150-an vettek részt a szavazáson, összesen több, mint 4500 sms-ben validált szavazatot leadva. A költségvetési számításokat követően az eredetileg meghirdetett 15 támogatott projekt mellett további 3 kezdeményezés valósulhat meg.
A szatmári lakosok október 24-ig dönthetnek arról, hogy a fiatalok által megfogalmazott közösségi kezdeményezések közül melyek megvalósítását támogassa Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala.
Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala és a "G.M. Zamfirescu" Kulturális Központ a PONT csoporttal közösen szeptember elején útjára indította a Com’ON Szatmárnémeti ifjúsági részvételi költségvetés programot.
Október 1-én a Szatmárnémeti Északi Színház előadótermében 14.00 órai kezdettel ismét érkezik nagyszabású TEDx konferencia. A #LogOUT szlogennel szervezett tudásfórumon idén a szakmájában elismert 10 neves előadó tart inspiráló előadásokat aktuális témákban. A idei évben a szatmári TEDx az emberek technológiával való kapcsolatát veszi nagyító alá. Szó lesz a virtuális térből való kikapcsolódás fontosságáról, a kiégésről, a mesterséges intelligencia hatásairól, a technológia emberi kapcsolatokra gyakorolt hatásairól.
Cookie