Street Music Festival 2023

Street Music Festival 2023

Július 7-9. között újra megtöltjük zenével, művészettel és szórakozással a szatmári utcákat és tereket! Back to the music, azaz vissza a zenéhez - 3 nap, több mint 18 fellépő a világ 8 országából és több mint 100 előadás!
JELENTKEZEK
Esemény leírása

Az elmúlt évekhez hasonlóan, az Utcazene Fesztivál alatt világjáró zenészek, artisták  és legkülönfélébb utcai művészek lepik el Szatmárnémetit. Idén nem csak több zenére lehet számítani, de elhozzuk a mediterrán városok utcazene hangulatát is. 


Készüljetek fel a nyár egyik legszínesebb, legizgalmasabb szatmári rendezvényre. Éljük át közösen az Utcazene Fesztivál egyedi hangulatát! Hívjátok meg ismerőseiteket és osszátok tovább, hogy az Utcazene Fesztivál három napra ismét megtölti zenével Szatmárnémetit. 


Szervező és finanszírozó: Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala és a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ a Szatmári Fiatalokért Kulturális Egyesülettel partnerségben. Főtámogató: DRÄXLMAIER Szatmárnémeti. Színpadok névadó támogatói: Delfingen, Kreativ, Transpink. A rendezvény a Szatmár Megyei Tanács támogatásával jön létre. 

 
 
×
HÍREK
A közelgő húsvéti ünnepek alkalmából a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ a Szatmár Megyei Tanáccsal, a Szatmár Megyei Hagyományőrző Forrásközponttal és Szatmár Vidékfejlesztéséért Egyesülettel együttműködésben idén is megszervezi a szatmáriak körében nagy népszerűségnek örvendő Húsvéti Vásárt.
A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ idén is egy különleges élménnyel ajándékozza meg a szatmáriakat a szerelmesek napja alkalmából.
Az Enescu hegedűje – különleges komolyzenei koncert magával ragadta a szatmári közönséget január 14-én a Dinu Lipatti Filharmónia koncerttermében a román kultúra napja alkalmából szervezett rendezvényen. A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ a román kultúra napját egy kivételes komolyzenei koncerttel ünnepelte.
A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ csapata 2023-ban több mint 50 kulturális és szórakoztató rendezvényt, ezeken belül pedig több mint 350 egyéni projektet szervezett a szatmári közönségnek.
Cookie