Slam Poetry - Open Mic

Slam Poetry - Open Mic

Készülj Szatmár, mert a Nest ismét slam poetry estet szervez a városban! Ha szereted megbontani a formákat, és szívesen megosztanád gondolataidat a közönség előtt, akkor ne habozz!
JELENTKEZEK
Esemény leírása

Április 5-én este 19 órakor újra Slam poetry Open mic a Red Hat Yard-ban. Itt bárki mikrofont ragadhat, legyen az kezdő vagy már tapasztalt szövegelő és ami fontos, bármilyen nyelven előadhat. A lényeg, hogy merj kiállni a színpadra és légy önmagad. Mutasd meg az alkotó oldalad, villantsd meg kreativitásod, és ha még nem írtál verset, most itt az ideje, mert ketyeg az óra! Az este folyamán a Nest csapatát képviselve a színpadra lép Demeter Ferenc, országos slam poetry bajnok, Cătălin Iovu és Maria Ungureanu.

 

Jelentkezz a Nest Facebook- vagy Instagram-oldalán már most, és emeljük a hangulatot az egekbe Szatmáron! Ha pedig további szórakozásra vágytok a szövegelés után, ne aggódjatok, mert a hivatalos slam est után Playliszt&Asok biztosítják a talpalávalót. Készüljetek, mert az este hangulata garantáltan az egekbe fog szökni!


Belépés ingyenes! Foglaljatok asztalt a Yard-ban, és találkozzunk április 5-én!
A rendezvényt a Nest-tel partnerségben a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ szervezi.

 
 
×
HÍREK
A közelgő húsvéti ünnepek alkalmából a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ a Szatmár Megyei Tanáccsal, a Szatmár Megyei Hagyományőrző Forrásközponttal és Szatmár Vidékfejlesztéséért Egyesülettel együttműködésben idén is megszervezi a szatmáriak körében nagy népszerűségnek örvendő Húsvéti Vásárt.
A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ idén is egy különleges élménnyel ajándékozza meg a szatmáriakat a szerelmesek napja alkalmából.
Az Enescu hegedűje – különleges komolyzenei koncert magával ragadta a szatmári közönséget január 14-én a Dinu Lipatti Filharmónia koncerttermében a román kultúra napja alkalmából szervezett rendezvényen. A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ a román kultúra napját egy kivételes komolyzenei koncerttel ünnepelte.
A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ csapata 2023-ban több mint 50 kulturális és szórakoztató rendezvényt, ezeken belül pedig több mint 350 egyéni projektet szervezett a szatmári közönségnek.
Cookie