Ladies Creative Day

Ladies Creative Day

Élményfestés és műhelyfoglalkozások a nemzetközi nőnap alkalmából! A G. M. Zamfirescu Kulturális Központ és a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal a nemzetközi nőnap alkalmával idén is megszervezi a kreativitással, eleganciával és nőiességgel átszőtt Ladies Creative Day-t.
JELENTKEZEK
Esemény leírása

A hölgyek körében az elmúlt két évben is hatalmas sikert arató rendezvény, a közösségi élményfestés mellett idén két izgalmas műhelyfoglalkozás is várja a nőket március 9-én, szombaton az Iparosotthonban. A rendezvényen való részvétel ingyenes, viszont a helyek száma korlátozott. A beérkezett jelentkezések alapján az élményfestésre az első 100 jelentkező hölgyet, míg a műhelyfoglalkozások mindegyikére az első 50 jelentkezőt tudjuk fogadni.

A rendezvény programja:
12:0–13:00: A női étrend ABC-je (magyar nyelven) – Papp Evelin klinikai dietetikus
13:00–14:00: Illem és etikett: az elegancia és a tisztelet művészete (román nyelven) – Ruxandra Lăcătuș protokoll tanácsadó 
17:00– 20:30: Közösségi élményfestés a nagykárolyi Aurel Popp vezetésével


Jelentkezési űrlap: https://bit.ly/ladiescreativeday2024 

 

A női étrend ABC-je
Az életmódváltás első lépései egyszerűen és érthetően csodamódszerek, fárasztó diéták és súlycsökkentő tabletták nélkül. Fontos, hogy  tudományosan megalapozott, fenntartható és valós szokások kiépítésével tegyük, hiszen egészségünk megőrzéséhez minőségi tápanyagokra, rendszeres étkezésre és  önsanyargatás nélküli életmódra van szükség – világít rá Papp Evelin.


Illem és etikett – az elegancia és a tisztelet művészete
Egy különleges foglalkozás, amely az illem és etikett finomításának van szentelve. Közösen fedezzük fel az elegancia és a tisztelet művészetét, a kifinomult megjelenés titkait. Hasznos tippek a mindennapokhoz és a társasági eseményekhez, Ruxandra Lăcătuș tolmácsolásában.

 

Élményfestés – a nőiesség kifejezése művészet által
Kreatív kikapcsolódás, amely során a résztvevők egy oktató segítségével lépésről lépésre haladva elkészíthetnek egy festményt. A foglalkozást vezető Aurel Popp egyedi módon kalauzolja a részt vevő hölgyeket a festészet és az alkotás varázslatos világában.
 

 
 
×
HÍREK
A hétvégén ismét utcazenével és művészettel telnek meg Szatmárnémeti utcái és terei. Július 12-14. között várja az érdeklődőket a város egyik legszínesebb és leglátványosabb rendezvénye, az immár tizedik kiadását ünneplő Szatmárnémeti Utcazene Fesztivál.
A közelgő húsvéti ünnepek alkalmából a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ a Szatmár Megyei Tanáccsal, a Szatmár Megyei Hagyományőrző Forrásközponttal és Szatmár Vidékfejlesztéséért Egyesülettel együttműködésben idén is megszervezi a szatmáriak körében nagy népszerűségnek örvendő Húsvéti Vásárt.
A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ idén is egy különleges élménnyel ajándékozza meg a szatmáriakat a szerelmesek napja alkalmából.
Az Enescu hegedűje – különleges komolyzenei koncert magával ragadta a szatmári közönséget január 14-én a Dinu Lipatti Filharmónia koncerttermében a román kultúra napja alkalmából szervezett rendezvényen. A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ a román kultúra napját egy kivételes komolyzenei koncerttel ünnepelte.
Cookie