Örökítsd meg a szerelmet!
A különleges szelfie- és fotópont holnaptól várja a szatmáriakat a Batthyány (Corneliu Coposu) sétányon. Mindazok számára, akik február 10-12-én 15:00- 17:00 között látogatják meg a fotópontot, egy-egy nyomtatott fényképet is készítünk ajándékba. Örökítsük meg a szerelmet!

A különleges szelfie- és fotópont holnaptól várja a szatmáriakat a Batthyány (Corneliu Coposu) sétányon. Mindazok számára, akik február 10-12-én 15:00-17:00 között látogatják meg a fotópontot, egy-egy nyomtatott fényképet is készítünk ajándékba. Örökítsük meg a szerelmet!

 

A közelgő Bálint-nap alkalmából február 10 és 14 között Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala és a "G.M.Zamfirescu" Kulturális Központ idén is egy különleges élménnyel ajándékozza meg a szatmáriakat.  A Batthyány (Corneliu Coposu) sétányon kialakított meglepetés szelfie- és fotópont 5 napon keresztül várja a szatmáriakat, hogy fotók és szelfik formájában örökítsék meg szerelmet.

 

Élmény és egyben emlék is

Látogassátok meg február 10-12-én (péntek-szombat-vasárnap) 15:00-17:00 között szeretteitekkel a Batthyány (Corneliu Coposu) sétányon kialakított fotópontot és egy-egy nyomtatott fényképet is készítünk ajándékba. A fotósaink által készített fényképeket a "G.M.Zamfirescu" Kulturális Központ közösségi oldalain is vissza lehet nézni. Tegyük szebbé a szerelem ünnepét egy öleléssel egy kivételes helyszínen egy különleges fotózással! A fotópontnál készített kreatív fényképeket és szelfiket megoszthatjátok a szervezőkkel is az alábbi hashtageket használva:  #centrulculturalsm #centrulcultural #visitsatumare #satumare #sharelove

 


Várunk mindenkit sok szeretettel! További újdonságokért látogassátok meg a Kulturális Központ közösségi oldalait. Az eseménnyel kapcsolatos részletek pedig elérhetőek az alábbi linken is: https://fb.me/e/2zIh5z0bt.

 
Cookie