Treasure Hunting - That’s all Folks!

Treasure Hunting - That’s all Folks!

Április 29-én, szombaton 15.00 órától kezdődően a bolondos dallamok szárnyán szállunk egy újabb izgalmakkal teli Treasure Hunting városi kincskeresésen.
JELENTKEZEK
Esemény leírása

Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala és a "G.M. Zamfirescu" Kulturális Központ szervezésében idén folytatódnak a tavalyi évben nagy népszerűségnek örvendő városi kincskeresés játékok.A tematika ezúttal szatmárnémetihez kötődő zenészek, színészek és előadók köré épül. A játék 10 helyszínén a csapatoknak egy-egy ügyességi játékban vesznek részt illetve egy-egy kérdésre is helyesen kell válaszolniuk, ahhoz hogy pontokkal gazdagodjanak.
 

Mi is a Treasure Hunting városi kincskeresés?
Egy izgalmakkal teli játék, amely során a résztvevők több helyszínen különböző ügyességi és logikai feladat megoldásával nem csupán közelebb kerülnek a játék megoldásához, de hasznos tudással is gazdagodnak.

  • Jelentkezni 3-5 fős csapatban lehet. Baráti társaságok és családok jelentkezése egyaránt elfogadott. Maximum 30 csapat jelentkezését tudjuk fogadni.
  • Jelentkezési határidő: az üres helyek függvényében március 30., 17.00 óra.
  • A verseny kiindulópontja: Október 25-e tér (Új Központ). A városi kincskeresés 15:00-17:00 között zajlik. A kiindulóponthoz ajánlott legalább 10 perccel kezdés előtt érkezni. Közlekedési segédeszközök (autó, kerékpár, roller, elektromos roller) használata tilos a játék során.
  • Érdemes jelmezben érkezni, hiszen a legkreatívabb csapat jelmezeket külön pontokkal jutalmazzák a szervezők.

A részvétel díjtalan viszont regisztrációhoz kötött.
Jelentkezési űrlap: https://bit.ly/th_thatsallfolks
A regisztrált csapatokat minden szükséges információról e-mailben értesítjük.

 
 
×
HÍREK
Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala és a "G.M. Zamfirescu" Kulturális Központ a PONT csoporttal közösen szeptember elején útjára indította a Com’ON Szatmárnémeti ifjúsági részvételi költségvetés programot.
Október 1-én a Szatmárnémeti Északi Színház előadótermében 14.00 órai kezdettel ismét érkezik nagyszabású TEDx konferencia. A #LogOUT szlogennel szervezett tudásfórumon idén a szakmájában elismert 10 neves előadó tart inspiráló előadásokat aktuális témákban. A idei évben a szatmári TEDx az emberek technológiával való kapcsolatát veszi nagyító alá. Szó lesz a virtuális térből való kikapcsolódás fontosságáról, a kiégésről, a mesterséges intelligencia hatásairól, a technológia emberi kapcsolatokra gyakorolt hatásairól.
Idén is neves előadók érkezik a TEDxSatuMare! Október 1-én a Szatmárnémeti Északi Színház előadótermében 14.00 órai kezdettel idén is megszervezik a TEDxSatuMare konferenciát. A #LogOUT szlogennel szervezett tudásfórumon idén is neves előadók, szakemberek tartanak inspiráló előadásokat. A többéves kihagyást követően tavaly ismét megszervezett szatmárnémeti TEDx nagy sikernek örvendett. A kapcsolatépítő rendezvény telt házzal tért vissza, ami jól mutatja, hogy igény van az ilyen és ehhez hasonló találkozási pontokra, szakmai konferenciákra.
Három napon keresztül világhírű előadók lüktető mediterrán és a balkáni ritmusokkal töltötték meg a Tűzoltótorony környékét, a második alkalommal megszervezett World Music Festivalt. Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala és a "G.M. Zamfirescu" Kulturális Központ háromnapos világzenei rendezvénnyel búcsúztatták az idei fesztiválszezont.
Cookie