Treasure Hunting - That’s all Folks!

Treasure Hunting - That’s all Folks!

Április 29-én, szombaton 15.00 órától kezdődően a bolondos dallamok szárnyán szállunk egy újabb izgalmakkal teli Treasure Hunting városi kincskeresésen.
JELENTKEZEK
Esemény leírása

Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala és a "G.M. Zamfirescu" Kulturális Központ szervezésében idén folytatódnak a tavalyi évben nagy népszerűségnek örvendő városi kincskeresés játékok.A tematika ezúttal szatmárnémetihez kötődő zenészek, színészek és előadók köré épül. A játék 10 helyszínén a csapatoknak egy-egy ügyességi játékban vesznek részt illetve egy-egy kérdésre is helyesen kell válaszolniuk, ahhoz hogy pontokkal gazdagodjanak.
 

Mi is a Treasure Hunting városi kincskeresés?
Egy izgalmakkal teli játék, amely során a résztvevők több helyszínen különböző ügyességi és logikai feladat megoldásával nem csupán közelebb kerülnek a játék megoldásához, de hasznos tudással is gazdagodnak.

  • Jelentkezni 3-5 fős csapatban lehet. Baráti társaságok és családok jelentkezése egyaránt elfogadott. Maximum 30 csapat jelentkezését tudjuk fogadni.
  • Jelentkezési határidő: az üres helyek függvényében március 30., 17.00 óra.
  • A verseny kiindulópontja: Október 25-e tér (Új Központ). A városi kincskeresés 15:00-17:00 között zajlik. A kiindulóponthoz ajánlott legalább 10 perccel kezdés előtt érkezni. Közlekedési segédeszközök (autó, kerékpár, roller, elektromos roller) használata tilos a játék során.
  • Érdemes jelmezben érkezni, hiszen a legkreatívabb csapat jelmezeket külön pontokkal jutalmazzák a szervezők.

A részvétel díjtalan viszont regisztrációhoz kötött.
Jelentkezési űrlap: https://bit.ly/th_thatsallfolks
A regisztrált csapatokat minden szükséges információról e-mailben értesítjük.

 
 
×
HÍREK
Melyik együtteseket látnád szívesen 2024-ben? Várjuk a szatmáriak visszajelzéseit és javaslatait!
Kiállításmegnyitó, zenei- és színházi performanszok. A Strand utcai művészcsoport, Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala és a "G.M. Zamfirescu" Kulturális Központ, május 19-20. között tizedik alkalommal szervezi meg a Májusi műhely elnevezésű kortárs művészeti kiállítás megnyitó ünnepségét. A kerek évforduló kiváló lehetőség az elmúlt évtized alkotásainak bemutatására.
Május 3-án, szerdán 19.00 órai kezdettel a "G.M. Zamfirescu" Kulturális Központ és Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala Sárik Péter Trió & Falusi Mariann: Jazzkívánságműsor magyarul 3. lemezbemutató koncertjére hívja a dzsessz dallamok iránt érdeklődőket. A rendezvény helyszíne a Várdomb utcai Zsinagóga. A belépés díjtalan!
Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala és a "G.M. Zamfirescu" Kulturális Központ szervezésében idén folytatódnak a tavalyi évben nagy népszerűségnek örvendő városi kincskeresés játékok.
Cookie