Treasure Hunting - That’s all Folks!

Treasure Hunting - That’s all Folks!

Április 29-én, szombaton 15.00 órától kezdődően a bolondos dallamok szárnyán szállunk egy újabb izgalmakkal teli Treasure Hunting városi kincskeresésen.
JELENTKEZEK
Esemény leírása

Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala és a "G.M. Zamfirescu" Kulturális Központ szervezésében idén folytatódnak a tavalyi évben nagy népszerűségnek örvendő városi kincskeresés játékok.A tematika ezúttal szatmárnémetihez kötődő zenészek, színészek és előadók köré épül. A játék 10 helyszínén a csapatoknak egy-egy ügyességi játékban vesznek részt illetve egy-egy kérdésre is helyesen kell válaszolniuk, ahhoz hogy pontokkal gazdagodjanak.
 

Mi is a Treasure Hunting városi kincskeresés?
Egy izgalmakkal teli játék, amely során a résztvevők több helyszínen különböző ügyességi és logikai feladat megoldásával nem csupán közelebb kerülnek a játék megoldásához, de hasznos tudással is gazdagodnak.

  • Jelentkezni 3-5 fős csapatban lehet. Baráti társaságok és családok jelentkezése egyaránt elfogadott. Maximum 30 csapat jelentkezését tudjuk fogadni.
  • Jelentkezési határidő: az üres helyek függvényében március 30., 17.00 óra.
  • A verseny kiindulópontja: Október 25-e tér (Új Központ). A városi kincskeresés 15:00-17:00 között zajlik. A kiindulóponthoz ajánlott legalább 10 perccel kezdés előtt érkezni. Közlekedési segédeszközök (autó, kerékpár, roller, elektromos roller) használata tilos a játék során.
  • Érdemes jelmezben érkezni, hiszen a legkreatívabb csapat jelmezeket külön pontokkal jutalmazzák a szervezők.

A részvétel díjtalan viszont regisztrációhoz kötött.
Jelentkezési űrlap: https://bit.ly/th_thatsallfolks
A regisztrált csapatokat minden szükséges információról e-mailben értesítjük.

 
 
×
HÍREK
A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ idén is egy különleges élménnyel ajándékozza meg a szatmáriakat a szerelmesek napja alkalmából.
Az Enescu hegedűje – különleges komolyzenei koncert magával ragadta a szatmári közönséget január 14-én a Dinu Lipatti Filharmónia koncerttermében a román kultúra napja alkalmából szervezett rendezvényen. A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ a román kultúra napját egy kivételes komolyzenei koncerttel ünnepelte.
A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ csapata 2023-ban több mint 50 kulturális és szórakoztató rendezvényt, ezeken belül pedig több mint 350 egyéni projektet szervezett a szatmári közönségnek.
A Com’ON Szatmárnémeti, ifjúsági részvételi költségvetés program október 24-én lezárult közönségszavazása során Szatmárnémeti lakói 38 egyedi és kreatív kezdeményezés közül választották ki azokat, amelyek támogatásban részesülhetnek. A helyi lakosok közül több, mint 1150-an vettek részt a szavazáson, összesen több, mint 4500 sms-ben validált szavazatot leadva. A költségvetési számításokat követően az eredetileg meghirdetett 15 támogatott projekt mellett további 3 kezdeményezés valósulhat meg.
Cookie