Samfest Jazz&Wine`23

Samfest Jazz&Wine`23

únius 2️⃣3️⃣-2️⃣5️⃣. között Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala és a "G.M. Zamfirescu" Kulturális Központ idén is megszervezi az közel két évtizedes múlttal rendelkező Samfest Jazz&Wine fesztivált. Idén zenei újdonságokkal, különleges hangulatot teremtő elemekkel hozzuk közelebb a dzsessz műfaját a szatmáriakhoz. Újdonságként a rendezvény alatt 🍷 borkóstolók és vinyl (bakelit) lemez vásár is várja az érdeklődőket. A hagyományos dzsessz zenét játszó együttesek mellett olyan formációk is színpadra lépnek, amelyek izgalmasan vegyítik a dzsessz hangzásvilágát más zenei elemekkel.
JELENTKEZEK
Esemény leírása

A június 23-25-ös hétvégén Szatmárnémetibe érkezik Luiza Zan Quintet nemzetközileg is elismert dzsesszénekesnő valamint a dzsesszt a világzenével mesterien ötvöző Djabe együttes is. A rendezvényre látogatók igazi, hamisítatlan New York-i dzsesszbe is belekóstolhatnak, hiszen Jazz&Wine színpadán koncertezik egyenesen Brooklynból Nat Osborn és zenekara is. A fesztiválhangulat megteremtéséről a kellemes dzsessz dallamok mellett a helyi borok széles kínálata gondoskodik.

Vineri/péntek • 23.06.2023 🔸
1️⃣9️⃣.0️⃣0️⃣ - 7th Sense (RO)
2️⃣0️⃣.3️⃣0️⃣ - Luiza Zan Quintet (RO)
2️⃣2️⃣.0️⃣0️⃣ - Hanging Around vinyl session cu Mihu & Dudewithvinyl

Sâmbătă/szombat • 24.06.2023 🔸
1️⃣9️⃣.0️⃣0️⃣ - Acoustic Station (RO)
2️⃣0️⃣.1️⃣5️⃣ - Djabe (HU)
2️⃣2️⃣.0️⃣0️⃣ - B.A.U. - Brigada Artistică Urbană (RO)


Duminică/vasárnap • 25.06.2023 🔸
1️⃣9️⃣.0️⃣0️⃣ - Jazzbois (HU)
2️⃣0️⃣.3️⃣0️⃣ - Nat Osborn Band (USA/NY)
2️⃣2️⃣.0️⃣0️⃣ - Hanging Around vinyl session cu Mihu & Dudewithvinyl

 
 
×
HÍREK
A közelgő húsvéti ünnepek alkalmából a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ a Szatmár Megyei Tanáccsal, a Szatmár Megyei Hagyományőrző Forrásközponttal és Szatmár Vidékfejlesztéséért Egyesülettel együttműködésben idén is megszervezi a szatmáriak körében nagy népszerűségnek örvendő Húsvéti Vásárt.
A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ idén is egy különleges élménnyel ajándékozza meg a szatmáriakat a szerelmesek napja alkalmából.
Az Enescu hegedűje – különleges komolyzenei koncert magával ragadta a szatmári közönséget január 14-én a Dinu Lipatti Filharmónia koncerttermében a román kultúra napja alkalmából szervezett rendezvényen. A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ a román kultúra napját egy kivételes komolyzenei koncerttel ünnepelte.
A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ csapata 2023-ban több mint 50 kulturális és szórakoztató rendezvényt, ezeken belül pedig több mint 350 egyéni projektet szervezett a szatmári közönségnek.
Cookie