Gyermekprogramok a Húsvéti Vásárban
Izgalmas és kreatív gyerekfoglalkozásokkal tesszük szebbé a legkisebbek húsvétvárását. A Batthyány (Corneliu Coposu) sétányon található Húsvéti Vásáron a helyi termékek, a kézműves dekorációk és az ünnepi asztalra való finomságok mellett a legkisebbeket készségfejlesztő, szórakoztató és kreatív tevékenységekkel is várják a szervezők.

Érdemes kilátogatni a vásár területére, hiszen kedvező időjárás esetén nyuszisimogató teszi izgalmasabbá a húsvét előtti hétvégéket. Április 4-én illetve 13-án a Máltai Szeretetszolgálat önkénteseivel játszhatnak és kézműveskedhetnek közösen a gyerekek. Míg április 5-én illetve 12-én pedig Caravana Anima várja a csöppségeket egy örömteli "Pauza mare cu Lulu" játékos kalandozásra. A foglalkozások délutánonként 17.00 órától kezdődnek, kedvezőtlen időjárás esetén pedig a Szépművészeti Múzeumban lesznek megtartva.

Tevékenységek a Máltai Szeretetszolgálat önkénteseivel

  • Április 4., (kedd) - 17:00 óra
  • Április 13., (csütörtök) - 17:00 óra

Pauza Mare cu Lulu Caravana Anima-val

  • Április 5., (szerda) - 17:00 óra
  • Április 12., (szerda) - 17:00 óra

A rendezvény szervezői: Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala, a "G.M. Zamfirescu" Kulturális Központ, Szatmár Megye Tanácsa,  a Szatmár Megyei Hagyományőrző Forrásközpont és Szatmár Vidékfejlesztéséért Egyesület.


További részletek a szervezők közösségi oldalain találhatóak.

 
Cookie