LIVE MUSIC IN THE CITY

Despre Program

Live Music in the City este un proiect de suflet al Centrului Cultural G.M. Zamfirescu. Organizatorii doresc sa fie aproape de tineri, însă în contextul pandemic nu pot organiza evenimente cu public, motiv pentru care lansează acest proiect, o serie de evenimente cu transmisie live.

Ce înseamnă acest proiect?

 • oferim sătmărenilor concerte prin live streaming și live
 • încurajăm artiștii locali
 • promovăm locațiile și punctele de interes din oraș.

 

 
EVENIMENTE DIN CADRUL PROGRAMULUI
 1. Facebook Live
  În ciuda vremii nefavorabile de afară, putem participa la o petrecere prin live streaming! Responsabil din seara aceasta este DJ Edy (Raul Eduard )!
 2. Facebook Live
  Hai să te bucuri de muzica live alături de prietenii tăi! Până ne vom întâlni cu publicul te invităm la concertul online: LiveMusic in the City with Dj Gabi!
 3. Facebook Live
  Dragi sătmăreni, seria Live Music in the City continuă! Pentru astăzi v-am pregătit un deliciu muzical, cu influențe de funky, jazz, cu note de classic rock, îmbinate într-un stil inconfundabil, marca MEM. Sunt tineri sătmăreni talentați, vă invităm să-i urmăriți!
 4. Facbook Live
  Stimați sătmăreni, în contextul pandemic nu se pot organiza evenimente cu public, motiv pentru care lansăm proiectul Live Music in the City. Prezentăm: Funk You!
ALTE PROGRAME
Politica de Cookie