LIVE MUSIC IN THE CITY

A programról

A Live Music in the City a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ egyik legfőbb projektje. A jelenlegi járványügyi helyzetben sajnos nem lehet élő koncerteket szervezni, ezért egy különleges megoldással hozzuk el Nektek az élőzenét. Facebook Live közvetítésen kersztül mutatjuk be a fiatal szatmári tehetségeket.
 

Mit jelent ez a projekt?

 • Koncerteket kínálunk a szatmáriaknak élő közvetítésen keresztül
 • Támogatjuk a helyi művészeket
 • Népszerűsítjük a város helyszíneit és látnivalóit.
   

 

 
Események a program alatt
 1. Facebook Live
  Ha valami, akkor a szórakozás még hiányzik az életünkből. Mi már alig várjuk a személyes találkozót, addigis: LiveMusic in the City Dj Gabi-val!
 2. Facebook Live
  🎚️🎛️🔊🎧 A kinti rossz időjárás ellenére este egy jót bulizhatunk, akár beltéren is, élő közvetítéssel jön a zene és DJ Edy (Edy Ianceu)!
 3. Facebook Live
  🎸🎙️🥁 Kedves szatmáriak, a Live Music in the City újabb szatmári tehetségeket mutat be, új helyszínen: a MEM zenéje közel van a jazzhez, a funkyhoz, megszórva egy csipet klasszikus rockkal. Nézzük együtt a fiatal szatmári tehetségek koncertjét!
 4. Facbook Live
  Tisztelt szatmáriak, a jelenlegi járványügyi helyzetben sajnos nem lehet élő koncerteket, rendezvényeket szervezni, ezért elindítjuk a Live Music in the City projektet. Ma esti fellépőnk: a Funk You zenekar!
Egyéb programok
Cookie