Activități pentru copiii, în cadrul Târgul de Paști
Copiii și părinții sunt așteptați la activitățile care sunt organizate în cadrul Târgul de Paști de pe pasajul Corneliu Coposu. Anul acesta pe lângă gama variată de produse și decorațiuni hand-made, organizatorii îi așteaptă pe cei mici cu activități surpriză unde își vor putea dezvolta abilitățile creative și imaginația.

Mai mult, dacă vremea va fi frumoasă, cei mici se vor putea juca și cu iepurașii care ajung în acest weekend pe Pasajul Corneliu Coposu începând de vineri, 7 aprilie, între orele 12.00-18.00. Sâmbătă, 8 aprilie, iepurașii vor putea fi văzuți între orele 10.00-14.00 și vor reveni în următorul weekend, 14-15 aprilie. 

Și pentru că ne dorim să profităm cât mai mult de începutul primăverii, alături de Lulu de la Caravana Anima și voluntarii de la Serviciul de Ajutor Maltez am pregătit câteva activități care se vor desfășura în zona platoului de evenimente de pe pasajul Coposu, după următorul program: 

Activități cu voluntarii de la Serviciul de Ajutor Maltez 

  • 4 aprilie (marți) - de la ora 17:00
  • 13 aprilie (joi) - de la ora 17:00

Pauza Mare cu Lulu cu Caravana Anima

  • 5 aprilie (miercuri) - de la ora 17:00
  • 12 aprilie (miercuri) - de la ora 17:00

Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Satu Mare, Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu", Consiliul Județean Satu Mare, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale și Asociația pentru Dezvoltarea Rurală Sătmăreană. 


Mai multe detalii despre eveniment pe paginile de facebook ale organizatorilor. 
 

 
Politica de Cookie