Tűzoltótorony megnyitása

Tűzoltótorony megnyitása

Április 27-én újra megnyitja kapuit a látogatók előtt a Tűzoltótorony, Szatmárnémeti szimbolikus épülete, a város legismertebb és leglátogatottabb turistalátványossága.
JELENTKEZEK
Esemény leírása

A nyitóhétvégén ingyenes toronylátogatás és szabadtéri tevékenységek lesznek. Április 27-én és 28-án 10:00 és 21:00 között a Tűzoltótorony mindenki számára ingyenesen látogatható. Április 27-én, szombaton a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ és a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal a SamStudia Egyesület fiataljaival közösen számos szabadtéri tevékenységgel várják az érdeklődőket.

 

  • Open mic - ragadj mikrofont és énekelj, szavalj, slammelj
  • Arts and Crafts Zone - kreatív kézműves tevékenységek
  • Game zone - társasjáték bemutató és társasozás by TestPlay
  • Szabadtéri játékok

19:00 Dj Nelu 

 
 
×
HÍREK
A közelgő húsvéti ünnepek alkalmából a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ a Szatmár Megyei Tanáccsal, a Szatmár Megyei Hagyományőrző Forrásközponttal és Szatmár Vidékfejlesztéséért Egyesülettel együttműködésben idén is megszervezi a szatmáriak körében nagy népszerűségnek örvendő Húsvéti Vásárt.
A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ idén is egy különleges élménnyel ajándékozza meg a szatmáriakat a szerelmesek napja alkalmából.
Az Enescu hegedűje – különleges komolyzenei koncert magával ragadta a szatmári közönséget január 14-én a Dinu Lipatti Filharmónia koncerttermében a román kultúra napja alkalmából szervezett rendezvényen. A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ a román kultúra napját egy kivételes komolyzenei koncerttel ünnepelte.
A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ csapata 2023-ban több mint 50 kulturális és szórakoztató rendezvényt, ezeken belül pedig több mint 350 egyéni projektet szervezett a szatmári közönségnek.
Cookie