Fantasztikus hangulat a Szatmárnémeti Városnapokon!
Több ezer szatmári lakos volt jelen a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ által szervezett, a Skol, a Catena, az Aushopping, a Barta Ati és a Nova Oaș által támogatott Szatmárnémeti Városnapokon, amely rengeteg izgalmat tartogatott a látogatók számára.

A Városnapok szombati napja minden bizonnyal emlékezetes marad a 3 Sud Est a Wellhello és Andra rajongók számára, hiszen a két év kihagyás után a rajongók töretlen kitartással biztatták kedvenceiket. Kiemelt meglepetés volt a szatmáriak számára, hogy Cătălin Măruță, a népszerű műsorvezető is a maga karakteres jellemével színpadra lépett felvezetve a Városnapok szombati fellépőit.

A képek magukért beszélnek - a hangulat fantasztikus volt. A közösségi oldalakon pedig a rajongók által több száz kép került megosztásra a városnapok legjobb pillanatairól, amelyek az Október 25-e téren illetve a Corneliu Coposu (Batthyány) sétányon készültek.

A szatmári közönség számára első alkalommal szerveztek tűzshowt, amelyet a Pyro Events Team szakemberei biztosítottak.

A Október 25-e téren a népes közönség számára a Wellhello, a 3 Sud Est és Andra hozták a remek hangulatot. Vasárnap ugyanitt a Semnal M, a Neoton Família Sztárjai és Ștefan Bănică slágereire táncolhatunk.
Várunk mindenkit sok szeretettel!
 

 
Cookie