ATMOSFERĂ INCENDIARĂ LA ZILELE ORAȘULUI SATU MARE
Ziua de sâmbătă a fost punctul culminant al Zilelor Orașului Satu Mare. Mii de sătmăreni au venit în Centrul Nou pentru a se bucura de activitățile și concertele organizate de Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural G.M. Zamfirescu, cu sprijinul sponsorilor Skol, Catena, Satu Mare Aushopping. Barta Ati, apa minerală naturală Nova Oaș.

Cu siguranță că ziua de sâmbătă va rămâne una memorabilă pentru fanii trupelor 3 Sud Est și Wellhello, iar sătmărenii care iubesc melodiile artistei Andra au dovedit și de această dată că cei doi ani de pandemie nu au schimbat cu nimic dragostea pe care o poartă artistei. 

Sătmărenii au mai avut parte și de o altă surpriză, concertul trupei 3 Sud Est și al artistei Andra a fost prezentat de Cătălin Măruță, care în stilul său caracteristic și plin de energie a adus zâmbete și bună dispoziție în rândul publicului. 

Imaginile suprinse vorbesc de la sine, iar pe paginile de socializare au fost postate sute de poze de la concertele și activitățile organizate la scena din Piața 25 Octombrie și de la scena Catena de pe Pasajul Corneliu Coposu. 

Ca o noutate, pentru prima dată la Satu Mare, a fost organizat un show pirotehnic ce a fost atent pregătit de Pyro Events Team, specialiști care au dus acest show la marile festivaluri din țară, precum Festivalul Untold. 

Pe scena din Piața 25 Octombrie vor concerta astăzi Wellhello, 3 Sud Est și  Andra, care este așteptată de fiecare dată la Satu Mare de mii de fani. 
Duminică sătmărenii sunt așteptați în Piața 25 Octombrie să danseze pe muzica trupelor Semnal M, Neoton Família Sztárjai, iar seara se va încheia alături de Ștefan Bănică. 

Duminică, pe scena de pe Pasajul Corneliu Coposu vor urca zeci de artiști de muzică populară, printre care Ionuț Fulea. 

De la ora 15.00, sătmărenii îi vor putea admira pe sportivii care participă la concursul Strong Man - Cupa Big Security, pe aleea din fața clădirii Primăriei Municipiului Satu Mare. 

Redăm sărbătoarea sătmărenilor și ne bucurăm de cel mai mare eveniment al comunității noastre!
 

 
Politica de Cookie