Alakítsuk közösen a 2024-es rendezvénynaptárat!
A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ csapata 2023-ban több mint 50 kulturális és szórakoztató rendezvényt, ezeken belül pedig több mint 350 egyéni projektet szervezett a szatmári közönségnek.

Az elmúlt év folyamán különböző tematikában szervezett és különböző célcsoportot megszólító rendezvények egyedi hangulattal töltötték meg a város különböző pontjait. A Szatmárnémeti Városnapok nagyszabású és a teljes közösséget megszólító rendezvényként volt jelen a szatmáriak életében. Ugyanilyen közösségi élményt nyújtó, minden korosztályt megszólító rendezvény lett a karácsonyi vásár is, amelyen tavaly első alkalommal óriáskerék is várta a szatmáriakat.

 

A szatmáriak által kedvelt és elismert rendezvények – Samfest Jazz&Wine, Street Music Festival, World Music Festival, Nemzetközi Gyermeknap, TEDxSatuMare, az ünnepekhez köthető vásárok – mellett új és tematikus rendezvények – City Rocks, Ladies Creative Day élményfestés, Treasure Hunting városi kincskeresés, szabadtéri szilveszter stb.  –  színesítette a szatmári mindennapokat.

 

Célunk, hogy idén is változatos rendezvénynaptárat állítsunk össze, így biztosítva minőségi kikapcsolódást minden korosztályt számára. Épp ezért kíváncsiak vagyunk a szatmáriak véleményére, észrevételeire. Az online kérdőív kitöltésével, nem csak visszajelzést adhatnak a szervezőknek, hanem javaslatokat is tehetnek a 2024-es programokra. Az online kérdőívet az alábbi linken keresztül tölthetik ki: https://bit.ly/gmz2024 

 

A 2024-es eseménynaptár alakítása tehát folyamatban van, viszont néhány nagyobb, turisztikai potenciállal bíró rendezvény időpontját már most fel lehet jegyezni a naptárakba:

Szatmárnémeti Városnapok: május 24–26.
Samfest Jazz&Wine: június 21–23.
Street Music Festival: július 12–14.
World Music Festival: szeptember 6–8.
TEDxSatuMare: október 13.

 

A felmérésben résztvevők között a Szatmári Vidékfejlesztésért Egyesület felajánlásából 3 darab, szatmári termékeket tartalmazó ajándékcsomagot sorsolunk ki. Alakítsuk közösen Szatmárnémeti 2024-es rendezvénynaptárát! Együtt tesszük színesebbé a várost!
 

 
Cookie