Sondaj - Împreună stabilim calendarul de evenimente pentru 2024
În 2023, Primăria Municipiului Satu Mare și echipa Centrului Cultural ,,G.M. Zamfirescu” au oferit comunității sătmărene mai mult de 50 de evenimente proprii cu peste 350 de activități culturale și de divertisment.

Pe parcursul anului, evenimentele organizate au avut o tematică diversă și au dat culoare orașului. Zilele Orașului Satu Mare a reprezentat un eveniment major în viața sătmărenilor, cu multe momente minunate, clipe de neuitat pentru întreaga comunitate. Târgul de Crăciun a devenit un eveniment pentru toate vârstele, în cadrul căruia, cu ajutorul producătorilor și meșterilor populari, au fost organizate aproape 50 de workshop-uri la care au participat peste 1300 de copii și tineri. În premieră, am adus la Satu Mare și o roată panoramică.

 

Pe lângă evenimentele iubite de sătmăreni, cum sunt Samfest Jazz&Wine, Street Music Festival, World Music Festival, Zilele Copiilor, TEDxSatuMare, au fost aduse o serie de evenimente noi și tematice precum City Rocks, evenimentele de pictură experimentală Ladies Creative Day, evenimentul Treasure Hunting, vânătoare de comori urbane și Revelion în aer liber.

 

În acest an, vom continua să oferim activități de calitate pentru copii, tineri și adulți. Dar, înainte de a face public calendarul anului 2024, vă invităm să vă exprimați părerea participând la un sondaj de opinie online! În acest fel ne oferiți un feedback și în același timp puteți face propuneri de evenimente pentru anul 2024. Pentru sondajul de opinie vă rugăm să accesați linkul: https://bit.ly/gmz2024 

 

Prin urmare, calendarul pentru anul 2024 este în curs de finalizare, dar unele evenimente majore cu potențial turistic pot fi deja adăugate în calendar:

Zilele Orașului Satu Mare - 24-26 mai
Samfest Jazz&Wine - 21-23 iunie
Street Music Festival - 12-14 iulie
World Music Festival - 6-8 septembrie
TEDxSatuMare - 13 octombrie

 

Dintre participanții la sondaj vor fi selectați trei respondenți care vor primi fiecare câte un pachet cu produse sătmărene, oferit de Asociația pentru Dezvoltarea Rurală Sătmăreană. Împreună scriem și conturăm calendarul evenimentelor pentru anul 2024!  Împreună dăm culoare orașului!
 

 
Politica de Cookie