Com’ON SZATMÁRNÉMETI

A programról

Más szóval, a Com'ON egy ifjúsági folyamat, amely a részvételi alapú költségvetés-tervezés elvein alapul, és a trión alapul:

  • a pénzügyi támogató - azaz a szatmári városháza, a döntéshozó, aki úgy dönt, hogy a döntést a nyilvánosságra delegálja.
  • fiatalok csoportja - azaz ti, fiatalok, akik kreatív ötletekkel rendelkeznek, és készek arra, hogy ezeket a gyakorlatba is átültessék.
  • a közösség tagjai - azaz a Szatmárnémetiben élő, tanuló vagy dolgozó emberek, akik szavazással döntik el, hogy mely kezdeményezések valóban jót tesznek a városnak, és melyeket kell megvalósítani.
  • Rendben-oké, de mit kell tenni? Ötletek benyújtása - Bármely, legalább háromtagú, 14 és 35 év közötti fiatalokból álló csoport jelentkezhet, amely egy ötletet cselekvési tervvé tud alakítani.
  • Egy csoport annyi kezdeményezést javasolhat, ahányat csak akar, amelyek közül legfeljebb kettő nyerhető el.

Szeptember 6. - október 3., 16:59

Technikai értékelés - A javasolt ötleteket technikai értékelésnek vetik alá, hogy ellenőrizzék a támogathatóságukat (a szabályoknak megfelelően).

Mikor: október 3. - október 6.

Szavazás - A Szatmárnémetiben élő, dolgozó vagy tanuló személyek legfeljebb 10 ötletre szavazhatnak. A szavazás online történik.

Mikor: október 7. - október 22., időpont: 23:59.

Díjazás - Az ötleteket a szavazatok száma szerint csökkenő sorrendben díjazzák, ha legalább 30 szavazatot kaptak. 

Mikor: november 1. - december 15.


A Com'ON Satu Mare részvételi folyamatot a szatmári városháza finanszírozza, a G.M. ZAMFIRESCU Kulturális Központ és a PONT Csoport valósítja meg.

 
Egyéb programok
Cookie