×
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK
 1. Szatmárnémeti
  Készüljetek fel az eddigi legszínesebb és legizgalmasabb szatmári Utcazene Fesztiválra! Idén jubilálunk, a rendezvény 10. kiadását ünnepeljük! Hívjátok meg barátaitokat és ismerőseiteket is! Töltsük meg együtt élettel a várost!
 2. dr. Fátyol Rudolf park
  Muzica jazz uimitoare și vinuri excepționale în inima orașului! În organizarea Primăriei Municipiului Satu Mare și a Centrului Cultural G. M. Zamfirescu în weekendul 21-23 iunie se va desfășura o nouă ediție memorabilă de Samfest Jazz&Wine.
 3. Dr. Fátyol Rudolf park // Régi főtér
  A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ a Nemzetközi Gyermeknap alkalmával izgalmas és színes programokkal, klasszikus- és óriás társasjátékokkal és rengeteg meglepetéssel várják a gyermekeket.
 4. Iparosotthon
  Muzsai István szatmárnémeti születésű műépítész és képzőművész. Szülővárosába első alkalommal érkezik egyéni kiállításával.
 5. Római Katolikus Székesegyház
  A Szatmárnémeti Városnapok alatt egy izgalmas helytörténeti sétával készülünk, amely kiváló alkalom városunk történelmének megismerésére.
 6. Római katolikus székesegyház
  A Szatmárnémeti Városnapok alkalmával egy újabb izgalmas Treasure Hunting városi kincskeresésre hívunk! A Treasure Hunting témáját ezúttal a történelmi városközpont adja, így a résztvevők a tartalmas kikapcsolódás mellett jobban megismerhetik Szatmárnémeti régi főterét is.
 7. Szatmár Megyei Múzeum
  A Strand utcai művészcsoport, a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ, május 31. és június 15. között tizenegyedik alkalommal szervezi meg a Májusi műhely nevű kortárs művészeti kiállítást.
 8. Szatmárnémeti Városközpont
  A Szatmári Tavasz rendezvénysorozat égisze alatt zajló rendezvények hétvégén is folytatódnak, változatos, minden korosztályt megszólító programokkal várjuk a szatmáriakat. Pénteken és szombaton az eddigi megszokott helyszínen, a régi főtéren, míg vasárnap két új helyszínen, az új központi szökőkútnál és gyalogoshídon találkozunk.
 9. Szatmárnémeti // Új központ
  Együtt ünnepel a város! Ha május, akkor városnapok! Május 24–26. között megszervezzük közösségünk legnagyobb ünnepségét, a Szatmárnémeti Városnapokat.
 10. Történelmi városközpont
  Májusban is folytatjuk a Szatmári Tavasz rendezvénysorozatot, ahol változatos, minden korosztályt megszólító rendezvényekkel várjuk a szatmáriakat.
Cookie