×
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK
 1. Történelmi városközpont
  Folytatjuk a Szatmári Tavasz rendezvénysorozatot, ahol változatos, minden korosztályt megszólító rendezvényekkel várjuk a szatmáriakat.
 2. Régi központ // Történelmi központ
  A tavaszi hétvégéken változatos és izgalmas, minden korosztályt megszólító rendezvények várják a szatmáriakat.
 3. YARD
  Készülj Szatmár, mert a Nest ismét slam poetry estet szervez a városban! Ha szereted megbontani a formákat, és szívesen megosztanád gondolataidat a közönség előtt, akkor ne habozz!
 4. Batthyány (Corneliu Coposu) sétány
  A közelgő húsvéti ünnepek alkalmával, március 21-től április 1-ig 10:00 és 18:00 óra között a Batthyány (Corneliu Coposu) sétányon kizárólag minőségi helyi termékek, kézműves dekorációk és az ünnepi asztalra való finomságok széles választékával várunk minden érdeklődőt.
 5. Iparosotthon
  Élményfestés és műhelyfoglalkozások a nemzetközi nőnap alkalmából! A G. M. Zamfirescu Kulturális Központ és a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal a nemzetközi nőnap alkalmával idén is megszervezi a kreativitással, eleganciával és nőiességgel átszőtt Ladies Creative Day-t.
 6. Batthyány (Corneliu Coposu)
  Elérkezett a tavaszhírnök márciuskák időszaka, február 23-tól látogatható a Márciuska Vásár.
 7. Kazinczy (Ștefan cel Mare) // Régi főtér (Libertății tér)
  A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ idén is egy különleges élménnyel ajándékozza meg a szatmáriakat Bálint-nap alkalmából.
 8. Dinu Lipatti Állami Filharmónia
  A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ a román kultúra napja alkalmából január 14-én, vasárnap 19 órai kezdettel a Dinu Lipatti Filharmónia koncerttermében egy kivételes hangversenyre várja az érdeklődőket.
 9. Október 25 tér
  Töltsük együtt a szilvesztert és köszöntsük együtt az új évet! A rendezvény a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ szervezésében valamint a Catena - Szívünk gyógyszertára támogatásával valósul meg.
 10. Október 25-e tér
  Éljük át közösen a téli ünnepek varázsát november 30-a és január 3-a között a Szatmárnémeti Karácsonyi Vásáron! Az Október 25-e téren a fényfüzérek alatti mesebeli hangulatú városkában, izgalmas, minden korosztályt megszólító programok várják a látogatókat.
Cookie