×
Projektek támogatása

EGYÜTT TESSZÜK SZÍNESEBBÉ A VÁROST!

Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala, a  G.M. Zamfirescu Kulturális Központ által meghirdeti, a 350/2005-ös számú törvény alapján, vissza nem térítendő támogatású pályázati kiírását a 2023-es évre: “Sport mindenkinek”, “Kultúra”, illetve “Ifjúsági, oktatási és szabadidős projektek” kategóriákban.  

 

Az alprogramok költségvetése: 

  • Kulturális projektek: 300.000 lej
  • Ifjúsági, oktatási és szabadidős projektek: 50.000 lej
  • “Sport mindenkinek” kategória: 200.000 lej. 

Pályázhatnak civil és nem kormányzati szervezetek, egyesületek, a pályázatok leadási határideje 2023. március 10., 16 óra. Az űrlapok és pályázati dokumentáció letölthetőek a következő címről: http://bit.ly/proiectesm2023

 

A pályázatok lepecsételt borítékban kerülnek leadásra az intézmény székhelyén, a Szakszervezetek Művelődési Házának épületében, a Transilvaniei sugárút 3-as szám alatt, az 1 emeleten, a pályázati kategória feltüntetésével. A titkárság nyitvatartása: hétfő-péntek, 08-16 órák között, telefonszám: 07451-864493. 

 

Az intézmény munkatársai a következő címeken állnak a pályázók rendelkezésére: 
-    Kulturális projektek: [email protected]
-    Ifjúsági és sport tevékenységek: [email protected]
-    Könyvviteli és elszámolási információk: [email protected]

 

Információkért és további részletekért kérjük kövessék az intézmény facebookos oldalát: fb.com/gmzamfirescu
 

Galéria
Dokumentumok
TÁJÉKOZTATÁS / HÍREK
Együtt tesszük színesebbé a várost! Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala, a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ által meghirdeti, a 350/2005-ös számú törvény alapján, vissza nem térítendő támogatású pályázati kiírását a 2022-es évre: “Sport mindenkinek”, “Kultúra”, illetve “Ifjúsági, oktatási és szabadidős projektek” kategóriákban.
Cookie