×
Projektek támogatása

PÁLYÁZATI FINANSZÍROZÁS: EGYÜTT TESSZÜK SZÍNESEBBÉ A VÁROST!

A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ által meghirdeti a 350/2005-ös számú törvény alapján a vissza nem térítendő támogatású pályázati kiírását a 2024-es évre:

 

  • Sport mindenkinek
  • Kultúra
  • Ifjúsági, oktatási és szabadidős projektek

 

Pályázhatnak civil és nem kormányzati szervezetek, egyesületek, a pályázatok leadási határideje 2024. március 15., 16.00 óra. 


Az űrlap és pályázati dokumentáció letölthető a következő címről: http://bit.ly/proiectesm2024. 


A pályázatokat lepecsételt borítékban kell leadni a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ székhelyén (Transilvania sugárút 3. szám, 1. emelet), a pályázati kategória feltüntetésével. A pályázók bővebb információkat kérhetnek az office@gmz.ro e-mail-címen.

 

Pénzügyi vonatkozású és elszámolással kapcsolatos tájékoztatással a conta@gmz.ro e-mail-címen vagy a 0261-768608-as telefonszámon szolgálnak.

 

Aktuális információkért kérjük kövessék az intézmény Facebook oldalát: fb.com/gmzamfirescu.

 

Galéria
Dokumentumok
TÁJÉKOZTATÁS / HÍREK
Együtt tesszük színesebbé a várost! Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala, a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ által meghirdeti, a 350/2005-ös számú törvény alapján, vissza nem térítendő támogatású pályázati kiírását a 2022-es évre: “Sport mindenkinek”, “Kultúra”, illetve “Ifjúsági, oktatási és szabadidős projektek” kategóriákban.
Cookie