Săptămâna Copiilor și Tinerilor
Săptămâna Copiilor și Tinerilor

Despre Program

Împreună cu Primăria Municipiului Satu Mare, dorim să construim un oraș orientat către tineri. 🤩 Oferim în premieră, o săptămână dedicată copiilor și tinerilor din Satu Mare. Se vor respecta toate reglementările COVID în vigoare. Detaliile vor fi publicate aici și pe pagina noastră!

 
EVENIMENTE DIN CADRUL PROGRAMULUI
 1. Parcul Dr. Fátyol Rudolf / Turnul Pompierilor
  RECITAL Mădălina Pavăl (voce), Raluca Stratulat (vioară), Eliza Puchianu (pian) vin la Satu Mare să cânte despre dor și doruri într-o formulă acustică și vie. Vor îmbină clasicul cu tradiționalul, într-o formulă în premieră, în care dorurile oamenilor vor trece prin toate stările și emoțiile pe dansurile lui Bartok, melodiile din albumul "Oamenii se fac dor" și alte surprize muzicale. "Noi îi spunem muzica lumii, muzica lumească. Muzica aceea care ne aduce împreună, care ne știe poveștile și ne ascultă visurile, care ne alină dorurile și ne ridică de pe scaune ca să cântăm, visăm, dansăm, trăim" - Mădălina Pavăl
 2. Parcul Dr. Fátyol Rudolf / Turnul Pompierilor
  Un workshop adresat tuturor celor interesați de diferitele stiluri muzicale producție muzicală, improvizație sau managementul emoției scenic.
 3. Parcul Dr. Fátyol Rudolf / Turnul Pompierilor
  Originar din Transilvania, trupa Bagossy Brothers Company va susține un concert acustic, cu publicul pe scaune.
 4. Pasajul Coposu
  Un concept uimitor și complet unic, cu două caractere magice care plutesc suav în mers. Un act artistic extrem de memorabil, plin de dinamism și eleganță.
 5. Parcul Dr. Fátyol Rudolf / Turnul Pompierilor
  Filmat pe parcursul a 12 ani, Boyhood spune povestea unui băiețel pe nume Mason, care împreună cu sora și mama lui, va trece prin diferite întâmplări de la 6 ani până la 18 ani.
 6. Parcul Dr. Fátyol Rudolf / Turnul Pompierilor
  O scurtă poveste despre căutarea adevărului, despre statornicie. Poveste țesută cu curaj, umor și justiție - în limba maghiară.
 7. Parcul Dr. Fátyol Rudolf / Turnul Pompierilor
  Elevii și profesorii din cadrul Liceului de Artă Aurel Popp Satu Mare pregătesc un atelier special de pictat pentru copii. Se va putea vizualiza cum se transformă pânza goală într-o operă de artă.
 8. Parcul Dr. Fátyol Rudolf / Turnul Pompierilor
  În seara de 2 iunie de la ora 21:00 proiecție de film ”Secret Life of Pets 2” pentru copii și nu numai. Singuri acasă 2 continuă povestea lui Max și a prietenilor, și ne duce iar în lumea secretă a animăluțelor de companie, cu noi peripeții și aventuri atunci când sunt lăsați singuri acasă. Un proiect marca Cinemobilul, organizat de Primăria Municipiului Satu Mare / Szatmárnémeti și Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu". Cinemobilul este un proiect, care realizează proiecții de film acolo unde oamenii nici nu au visat la așa ceva. Eveniment organizat cu respectarea reglementărilor actuale ale pandemiei, purtarea măștii, rezervarea locului și distanțarea socială sunt obligatorii.
ALTE PROGRAME
Politica de Cookie