Ziua Copiilor 2024

Ziua Copiilor 2024

Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, vineri și sâmbătă, în 31 mai și 1 iunie, Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu” organizează o serie de activități pentru copii cu activități muzicale și interactive, jocuri de socializare clasice și gigante și cu multe surprize.
VREAU SĂ PARTICIP!
Descriere eveniment

Gazda întâlnirii cu cei mici este parcul din jurul Turnului Pompierilor și Piața Libertății, unde, pe lângă spectacolele muzicale și interactive, sunt programate multe jocuri de socializare care le vor oferi copiilor clipe de neuitat. 


Participarea la toate evenimentele cuprinse în program este gratuită, copiii fiind așteptați în număr cât mai mare.


Programul detaliat al evenimentului:
Vineri, 31 MAI - parcul Dr. Fátyol Rudolf, zona Turnului Pompierilor 
19:00 - Muzica desenelor animate - concert susținut de Filarmonica de Stat "Dinu Lipatti" Satu Mare


Sâmbătă, 1 IUNIE - parcul Dr. Fátyol Rudolf, zona Turnului Pompierilor 
16:30-17:30 - RoboShow - activitate interactivă pentru copii
17:30-18:30 - Caravana Anima - jocuri de animație
19:00-19:50 - MT Creative Art Studio
20:00-21:00 - "Coloricii" - concert pentru copii
15:00 - 19:00 Cortul Colegiului Mathias Corvinus - Piața Libertății


În intervalul orar mai sus menționat, Colegiului Mathias Corvinus îi așteaptă pe cei mici cu multe, multe surprize. Elevii clasei a VII-a din Programul FIT pregătesc o serie de jocuri și activități interactive într-un cadru plăcut asigurat de oaza special amenajată pentru prichindei.

 Puteți alege dintr-o varietate de activități 
 "Treasure hunting" pentru copii - o aventură fascinantă, vânătoare de comori având cinci probe care vor stârni curiozitatea.
Oaza MCC - cei mici pot desena și colora într-un spațiu creativ
Quiz-ul desenelor animate - special conceput pentru copiii mai mari care, după participarea la quiz-ul interactiv, vor descoperi ce fel de eroi ar putea fi într-o lume imaginară.


16:00-20:00 Inocența contrastului - expoziție a artistei Oana Tarța - Piața Libertății Fotografii alb-negru ilustrând copii din întreaga lume
16:00-21:00 TestPlay - Piața Libertății
Jocuri de socializare clasice și nu numai, jocuri interactive și jocuri de socializare gigante.


În caz de vreme nefavorabilă, concertul susținut de Filarmonica de Stat "Dinu Lipatti" va avea loc în sala de spectacole a instituției, iar evenimentele programate în aer liber se vor organiza în incinta Casei Meșteșugarilor.

 
 
×
Știri
În acest weekend, orașul se umple din nou cu atmosfera de street music și cu artiști care vor împânzi străzile sătmărene. În perioada 12-14 iulie suntem așteptați la o nouă ediție a unui renumit eveniment plin de culoare și artă stradală, pentru al zecelea an consecutiv Street Music Festival Satu Mare.
Cu ocazia sărbătorilor pascale, Primăria Municipiului Satu Mare, Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu", Consiliul Județean Satu Mare, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale, alături de Asociația pentru Dezvoltarea Rurală Sătmăreană, organizează tradiționalul Târg de Paște.
Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural „G.M.Zamfirescu” pregătesc și în acest an un cadou surpriză pentru sătmăreni cu ocazia Zilei îndrăgostiților - Ziua Sfântului Valentin.
Evenimentul cultural de excepție a adus bucurie în sufletul publicului. Vioara lui Enescu, creatorul de geniu al muzicii românești, a vrăjit publicul sătmărean duminică seara la Filarmonica de Stat ,,Dinu Lipatti''. Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural ,,G. M. Zamfirescu’’ au marcat Ziua Culturii Naționale printr-un concert extraordinar și plin de sensibilitate - ,,Vioara lui Enescu’’.
Politica de Cookie