Városi kincskeresés a bolondozások jegyében Izgalmas Treasure Hunting eseményre várjuk a szatmáriakat!
Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala és a "G.M. Zamfirescu" Kulturális Központ szervezésében idén folytatódnak a tavalyi évben nagy népszerűségnek örvendő városi kincskeresés játékok.

A bolondok napja minket is jól megviccelt az időjárással. Kihasználjuk még, hogy a bolondozások hónapjában vagyunk, így senki sem marad le egy jó kis mókáról. Április 29-én, szombaton 15.00 órától bepótoljuk a Treasure Hunting, városi kincskeresést! A tematika ezúttal Szatmárnémetihez kötődő zenészek, színészek és előadók köré épül. A játék 10 helyszínén a csapatoknak egy-egy ügyességi játékban vesznek részt illetve egy-egy kérdésre is helyesen kell válaszolniuk, ahhoz hogy pontokkal gazdagodjanak.

 

Mi is a Treasure Hunting városi kincskeresés?

Egy izgalmakkal teli játék, amely során a résztvevők több helyszínen különböző ügyességi és logikai feladat megoldásával nem csupán közelebb kerülnek a játék megoldásához, de hasznos tudással is gazdagodnak.
 

Mit lehet tudni a játék mostani kiadásáról?

Jelentkezni ezúttal 3-5 fős csapatban lehet. Baráti társaságok és családok jelentkezése egyaránt elfogadott. A szervezők maximum 30 csapat jelentkezését tudják fogadni. Jelentkezési határidő: az üres helyek függvényében április 17., 17.00 óra. A verseny kiindulópontja: Október 25-e tér. A városi kincskeresés 15:00-17:00 között zajlik. A kiindulóponthoz ajánlott legalább 10 perccel kezdés előtt érkezni. Közlekedési segédeszközök (autó, kerékpár, roller, elektromos roller) használata tilos a játék során. Érdemes jelmezben érkezni, hiszen a legkreatívabb csapat jelmezeket külön pontokkal jutalmazzák a szervezők. A részvétel díjtalan viszont regisztrációhoz kötött.
 

Jelentkezési űrlap: https://bit.ly/th_thatsallfolks 
További információk: https://fb.me/e/2wAkY3sYG 

 
Cookie