Săptămâna Culturii Maghiare

Săptămâna Culturii Maghiare

Săptămâna trecută am sărbătorit Ziua Culturii Naționale, iar în acest săptămână sărbătorim Ziua Culturii Maghiare.
VREAU SĂ PARTICIP!
Descriere eveniment

Programul:

21 Ianuarie, de la ora 17.00 în Filarmonia de Stat Dinu Lipatti:  Primul spectacol din cadrul Săptămâna Culturii Maghiare este discurs motivațional prezentat de către domnul dr. Csókay András. Dânsul va vorbi despre puterea primită din credința în Isus Hristos căreia îi poate mulțumi succesul mai multor operații.

22 Ianuarie, de la ora 16.00  în Casa Meșteșugarilor: Expoziția artistei ceramice Józsa Judit numită „Moștenirea maghiară”.

22 Ianuarie, de la ora 17.00 în Filarmonia de Stat Dinu Lipatti: Spectacolul „Doamna și vioara” a violonistei Nédo Olga.

25 Ianuarie, de la ora 19.00 în Casa Meșteșugarilor: Concertul cântărețului Nóri Kovács.

27 Ianuarie, de la ora 19.00 în Casa Meșteșugarilor: Spectacol de teatru de păpuși Fabók Mancsi.

 
 
×
Știri
Activități pentru copii în căsuța Moșului, concerte, tur cu trenulețul și produse locale. Marți, 29 noiembrie, odată cu aprinderea luminițelor de sărbători, se deschide oficial Târgul de Crăciun din Piața 25 Octombrie.
Retrăiește atmosfera TEDxSatuMare! A fost un eveniment pentru comunitate, pentru cei care vor să aducă schimbare pozitivă în comunitate. Ne vedem în octombrie 2023!
Ne pregătim să găzduim startul celei mai mari competiții de ciclism din România. Turul României pornește în acest an, în premieră, din municipiul #SatuMare.
Politica de Cookie