Săptămâna Culturii Maghiare

Săptămâna Culturii Maghiare

Săptămâna trecută am sărbătorit Ziua Culturii Naționale, iar în acest săptămână sărbătorim Ziua Culturii Maghiare.
VREAU SĂ PARTICIP!
Descriere eveniment

Programul:

21 Ianuarie, de la ora 17.00 în Filarmonia de Stat Dinu Lipatti:  Primul spectacol din cadrul Săptămâna Culturii Maghiare este discurs motivațional prezentat de către domnul dr. Csókay András. Dânsul va vorbi despre puterea primită din credința în Isus Hristos căreia îi poate mulțumi succesul mai multor operații.

22 Ianuarie, de la ora 16.00  în Casa Meșteșugarilor: Expoziția artistei ceramice Józsa Judit numită „Moștenirea maghiară”.

22 Ianuarie, de la ora 17.00 în Filarmonia de Stat Dinu Lipatti: Spectacolul „Doamna și vioara” a violonistei Nédo Olga.

25 Ianuarie, de la ora 19.00 în Casa Meșteșugarilor: Concertul cântărețului Nóri Kovács.

27 Ianuarie, de la ora 19.00 în Casa Meșteșugarilor: Spectacol de teatru de păpuși Fabók Mancsi.

 
 
×
Știri
În organizarea Primăriei Municipiului Satu Mare și al Centrului Cultural "G.M. Zamfirescu", anul acesta continuă vânătoarea de comori urbane care începând cu anul 2022, periodic adună împreună echipe care pornesc în călătoria cunoașterii orașului nostru.
Punctul selfie vă așteaptă începând de mâine pe pasajul pietonal Corneliu Coposu. Cei care ne vizitează în zilele de 10-12 februarie, între orele 15.00-17.00, vor primi cadou câte o fotografie în format tipărit, realizată la fața locului. Să surprindem dragostea!
Am petrecut o seara de poezie și literatură alături de grupul Poethree. A fost un eveniment pe care Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu" l-a dedicat Zilei Culturii Naționale! 👉 Și în acest an am dorit să promovăm literatura și poezia ca mod de exprimare a tinerilor, pe care îi îndemnăm să citească. Le mulțumim și partenerilor noștri de la Asociația SamStudia pentru cărțile pe care le-au adus, Bibliotecii Județene pentru locație și celor de la Caru' Mare pentru gustările oferite participanților! 🔸
Activități pentru copii în căsuța Moșului, concerte, tur cu trenulețul și produse locale. Marți, 29 noiembrie, odată cu aprinderea luminițelor de sărbători, se deschide oficial Târgul de Crăciun din Piața 25 Octombrie.
Politica de Cookie