Săptămâna Culturii Maghiare

Săptămâna Culturii Maghiare

Săptămâna trecută am sărbătorit Ziua Culturii Naționale, iar în acest săptămână sărbătorim Ziua Culturii Maghiare.
VREAU SĂ PARTICIP!
Descriere eveniment

Programul:

21 Ianuarie, de la ora 17.00 în Filarmonia de Stat Dinu Lipatti:  Primul spectacol din cadrul Săptămâna Culturii Maghiare este discurs motivațional prezentat de către domnul dr. Csókay András. Dânsul va vorbi despre puterea primită din credința în Isus Hristos căreia îi poate mulțumi succesul mai multor operații.

22 Ianuarie, de la ora 16.00  în Casa Meșteșugarilor: Expoziția artistei ceramice Józsa Judit numită „Moștenirea maghiară”.

22 Ianuarie, de la ora 17.00 în Filarmonia de Stat Dinu Lipatti: Spectacolul „Doamna și vioara” a violonistei Nédo Olga.

25 Ianuarie, de la ora 19.00 în Casa Meșteșugarilor: Concertul cântărețului Nóri Kovács.

27 Ianuarie, de la ora 19.00 în Casa Meșteșugarilor: Spectacol de teatru de păpuși Fabók Mancsi.

 
 
×
Știri
Cu ocazia sărbătorilor pascale, Primăria Municipiului Satu Mare, Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu", Consiliul Județean Satu Mare, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale, alături de Asociația pentru Dezvoltarea Rurală Sătmăreană, organizează tradiționalul Târg de Paște.
Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural „G.M.Zamfirescu” pregătesc și în acest an un cadou surpriză pentru sătmăreni cu ocazia Zilei îndrăgostiților - Ziua Sfântului Valentin.
Evenimentul cultural de excepție a adus bucurie în sufletul publicului. Vioara lui Enescu, creatorul de geniu al muzicii românești, a vrăjit publicul sătmărean duminică seara la Filarmonica de Stat ,,Dinu Lipatti''. Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural ,,G. M. Zamfirescu’’ au marcat Ziua Culturii Naționale printr-un concert extraordinar și plin de sensibilitate - ,,Vioara lui Enescu’’.
În 2023, Primăria Municipiului Satu Mare și echipa Centrului Cultural ,,G.M. Zamfirescu” au oferit comunității sătmărene mai mult de 50 de evenimente proprii cu peste 350 de activități culturale și de divertisment.
Politica de Cookie