Săptămâna Culturii Maghiare

Săptămâna Culturii Maghiare

Săptămâna trecută am sărbătorit Ziua Culturii Naționale, iar în acest săptămână sărbătorim Ziua Culturii Maghiare.
VREAU SĂ PARTICIP!
Descriere eveniment

Programul:

21 Ianuarie, de la ora 17.00 în Filarmonia de Stat Dinu Lipatti:  Primul spectacol din cadrul Săptămâna Culturii Maghiare este discurs motivațional prezentat de către domnul dr. Csókay András. Dânsul va vorbi despre puterea primită din credința în Isus Hristos căreia îi poate mulțumi succesul mai multor operații.

22 Ianuarie, de la ora 16.00  în Casa Meșteșugarilor: Expoziția artistei ceramice Józsa Judit numită „Moștenirea maghiară”.

22 Ianuarie, de la ora 17.00 în Filarmonia de Stat Dinu Lipatti: Spectacolul „Doamna și vioara” a violonistei Nédo Olga.

25 Ianuarie, de la ora 19.00 în Casa Meșteșugarilor: Concertul cântărețului Nóri Kovács.

27 Ianuarie, de la ora 19.00 în Casa Meșteșugarilor: Spectacol de teatru de păpuși Fabók Mancsi.

 
 
×
Știri
Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu", împreună cu grupul PONT, a lansat la începutul lunii septembrie programul de bugetare participativă Com’ON Satu Mare.
Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu", împreună cu grupul PONT, a lansat la începutul lunii septembrie programul de bugetare participativă Com’ON Satu Mare.
Mai sunt doar câteva zile până la noua ediție TEDxSatuMare având tematica #LogOUT, unde avem 10 invitați de seamă din diverse domenii de activitate de mare actualitate în România anului 2023. Vă facem cunoștință cu cei 10 speakeri excepționali, care vor susține discursuri interesante despre modul în care burnout-ul ne poate afecta dacă nu alocăm suficient timp pentru a ne deconecta, dar și despre cum inteligența artificială domină multe din activitățile noastre de zi cu zi, înlocuind anumite domenii de activitate, și nu în ultimul rând despre alte subiecte și teme de actualitate din sfera tehnologiei, afacerii, sănătății și artei.
TEDxSatu Mare 2023: O nouă super ediție cu personalități de renume! TEDxSatuMare revine pe scena Teatrului de Nord Satu Mare, la data de 1 octombrie 2023, începând cu ora 14.00, aducând în fața publicului 10 invitați de excepție. Aceștia vor fi prezenți pentru a susține discursuri extraordinare pentru ca cei interesați să nu rateze cea mai mare conferință de dezvoltare personală și extindere a principiilor, care inspiră și ne conectează!
Politica de Cookie