Săptămâna Culturii Maghiare

Săptămâna Culturii Maghiare

Săptămâna trecută am sărbătorit Ziua Culturii Naționale, iar în acest săptămână sărbătorim Ziua Culturii Maghiare.
VREAU SĂ PARTICIP!
Descriere eveniment

Programul:

21 Ianuarie, de la ora 17.00 în Filarmonia de Stat Dinu Lipatti:  Primul spectacol din cadrul Săptămâna Culturii Maghiare este discurs motivațional prezentat de către domnul dr. Csókay András. Dânsul va vorbi despre puterea primită din credința în Isus Hristos căreia îi poate mulțumi succesul mai multor operații.

22 Ianuarie, de la ora 16.00  în Casa Meșteșugarilor: Expoziția artistei ceramice Józsa Judit numită „Moștenirea maghiară”.

22 Ianuarie, de la ora 17.00 în Filarmonia de Stat Dinu Lipatti: Spectacolul „Doamna și vioara” a violonistei Nédo Olga.

25 Ianuarie, de la ora 19.00 în Casa Meșteșugarilor: Concertul cântărețului Nóri Kovács.

27 Ianuarie, de la ora 19.00 în Casa Meșteșugarilor: Spectacol de teatru de păpuși Fabók Mancsi.

 
 
×
Știri
Centrul Cultural „G. M. Zamfirescu” și Primăria Municipiului Satu Mare, alături de partenerii lor, au pus orașul în mișcare în acest weekend, cu 3 evenimente de excepție derulate timp de 3 zile consecutiv!
De Ziua Națională a Tineretului primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor s-a întâlnit cu reprezentanții tinerilor de la liceele din municipiul Satu Mare.🏫 Subiectele discutate s-au referit la principalele nevoi ale tinerilor, precum și proiectele municipalității pentru tineret.📝
☝️ Dacă ai împlinit 18 ani, dorești să lucrezi ca și ghid pentru vizitatorii turnului, vorbești engleză și/sau germană, caută-ne! 👉Program de lucru: marți-duminică între 16.00-21.00.
Târgul de Paște revine în centrul municipiului Satu Mare, mai viu și mai colorat, cu preparate locale și decorațiuni realizate manual, direct de la producătorii sătmăreni.
Politica de Cookie