Magyar Kultura Hete

Magyar Kultura Hete

Múlt héten a Román Kultúra napját ünnepeltük és ezen a héten a Magyar Kultúra Hete című programsorozat veszi kezdetét.
JELENTKEZEK
Esemény leírása

A Magyar Kultúra Hete program:

Január 21., 17.00 órai kezdettel a Dinu Lipatti Filharmónia koncerttermében,  Dr. Csókay András motivációs beszédjét kísérhettük végig, amelyben a Krisztusba vetett hitéből származó erejéről számolt be, amelynek számos műtét sikerét köszönheti.

Január 22., 16.00 órai kezdettel, az Iparosotthonba lesz megtekinthető Józsa Judit kerámiaművész "Magyar örökség" nevű kiállítása.

Január 22., 17.00 órai kezdettel, a Dinu Lipatti Filharmónia koncerttermében lesz hallható Nédo Olga hegedűművész "Hölgy és hegedű" show műsora.

Január 25., 19.00 órai kezdettel, az Iparosotthonba lesz hallható Kovács Nóri énekesnő Boldogasszony köpenyén című lemezbemutató koncertje.

Januárt 27., 19.00 órai kezdettel, az Iparosotthonba lesz megtekinthető lesz Fabók Mancsi Bábszínháza.

 
 
×
HÍREK
A különleges szelfie- és fotópont holnaptól várja a szatmáriakat a Batthyány (Corneliu Coposu) sétányon. Mindazok számára, akik február 10-12-én 15:00- 17:00 között látogatják meg a fotópontot, egy-egy nyomtatott fényképet is készítünk ajándékba. Örökítsük meg a szerelmet!
Gyermekfoglalkozások a Mikulás-műhelyben, Mikulásvonat, helyi termékek és koncertek November 29-én, kedden 18.00 órától az ünnepi fények felkapcsolásával hivatalosan is megkezdődik a karácsonyvárás Szatmárnémetiben, hiszen megnyitja kapuit az Október 25-é téren a Karácsonyi Vásár is.
9 fantasztikus előadó, inspiráló és motiváló előadások és egy nyitott közönség - ilyen volt a TEDxSatuMare - Community changers.
Románia legnagyobb kerékpáros versenyének startjára készülünk, ugyanis a Tour of Romania idei kiírása ezúttal Szatmárnémetiből indul
Cookie