Magyar Kultura Hete

Magyar Kultura Hete

Múlt héten a Román Kultúra napját ünnepeltük és ezen a héten a Magyar Kultúra Hete című programsorozat veszi kezdetét.
JELENTKEZEK
Esemény leírása

A Magyar Kultúra Hete program:

Január 21., 17.00 órai kezdettel a Dinu Lipatti Filharmónia koncerttermében,  Dr. Csókay András motivációs beszédjét kísérhettük végig, amelyben a Krisztusba vetett hitéből származó erejéről számolt be, amelynek számos műtét sikerét köszönheti.

Január 22., 16.00 órai kezdettel, az Iparosotthonba lesz megtekinthető Józsa Judit kerámiaművész "Magyar örökség" nevű kiállítása.

Január 22., 17.00 órai kezdettel, a Dinu Lipatti Filharmónia koncerttermében lesz hallható Nédo Olga hegedűművész "Hölgy és hegedű" show műsora.

Január 25., 19.00 órai kezdettel, az Iparosotthonba lesz hallható Kovács Nóri énekesnő Boldogasszony köpenyén című lemezbemutató koncertje.

Januárt 27., 19.00 órai kezdettel, az Iparosotthonba lesz megtekinthető lesz Fabók Mancsi Bábszínháza.

 
 
×
HÍREK
A közelgő húsvéti ünnepek alkalmából a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ a Szatmár Megyei Tanáccsal, a Szatmár Megyei Hagyományőrző Forrásközponttal és Szatmár Vidékfejlesztéséért Egyesülettel együttműködésben idén is megszervezi a szatmáriak körében nagy népszerűségnek örvendő Húsvéti Vásárt.
A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ idén is egy különleges élménnyel ajándékozza meg a szatmáriakat a szerelmesek napja alkalmából.
Az Enescu hegedűje – különleges komolyzenei koncert magával ragadta a szatmári közönséget január 14-én a Dinu Lipatti Filharmónia koncerttermében a román kultúra napja alkalmából szervezett rendezvényen. A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ a román kultúra napját egy kivételes komolyzenei koncerttel ünnepelte.
A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ csapata 2023-ban több mint 50 kulturális és szórakoztató rendezvényt, ezeken belül pedig több mint 350 egyéni projektet szervezett a szatmári közönségnek.
Cookie