×
EVENIMENTE URMĂTOARE
 1. Catedralei Romano-Catolice
  De Zilele Orașului Satu Mare, pregătim tradiționalul tur pietonal ghidat, prilej foarte bun de a descoperi povestea frumosului nostru oraș.
 2. Catedrala Romano-Catolică
  De Zilele Orașului Satu Mare 2024, pornim într-o nouă călătorie Treasure Hunting - vânătoare de comori urbane! De data aceasta, tema centrală a vânătorii de comori este Piața Libertății și Centrul Vechi al orașului.
 3. Muzeul Județean Satu Mare
  Grupul de artiști de pe str. Ștrandului împreună cu Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural „G. M. Zamfirescu” organizează în perioada 31 mai - 15 iunie cea de-al 11-a ediție a expoziției anuale de artă contemporană „Atelier în mai”.
 4. Centrele Satu Mare
  Seria spectacolelor cuprinse în proiectul ,,Primăvara sătmăreană’’ continuă la finele acestei săptămâni cu un program bogat și atractiv pentru toate vârstele. Vă așteptăm să ne bucurăm împreună de spectacole, de această dată în două locații minunate din oraș. Vineri și sâmbătă ne întâlnim în Centrul Vechi, iar duminică la fântâna din Centrul Nou și la Pasarela pietonală.
 5. Satu Mare // Centrul Nou
  Sărbătorim împreună! În perioada 24-26 mai, Satu Mare îmbracă haine de sărbătoare! Timp de trei zile, ne bucurăm împreună de Zilele Orașului Satu Mare, cea mai mare sărbătoare a comunității sătmărene.
 6. Centrul Vechi
  Primăvara sătmăreană’’ continuă în acest weekend cu un program divers și pentru toate categoriile de vârstă. Vă așteptăm în aceeași locație, în Centrul Vechi al orașului, să ne bucurăm împreună de spectacole.
 7. Centrul Vechi
  „Primăvara sătmăreană” continuă în acest weekend cu un spectacol de teatru de păpuși.
 8. parcul dr. Fátyol Rudolf
  Deschiderea Turnul Pompierilor - unul dintre cele mai importante obiective turistice, simbolul orașului - își redeschide porțile în 27 aprilie.
 9. Pasajul Corneliu Coposu
  Ne apropiem de sărbătorile pascale și anunțăm cu bucurie o nouă ediție a Târgului de Paște de la Satu Mare. Acesta va avea loc în perioada 22 aprilie - 6 mai pe Pasajul Corneliu Coposu, fiind deschis publicului zilnic între orele 10:00 și 18:00.
 10. Centrul Vechi
  "Primăvara sătmăreană" continuă în acest weekend cu un program divers și pentru toate categoriile de vârstă.
Politica de Cookie