Gyermeknap 2024

Gyermeknap 2024

A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ a Nemzetközi Gyermeknap alkalmával izgalmas és színes programokkal, klasszikus- és óriás társasjátékokkal és rengeteg meglepetéssel várják a gyermekeket.
JELENTKEZEK
Esemény leírása

A rendezvény helyszíne a Tűzoltótorony körüli tér valamint a régi főtér, ahol a koncertek és az interaktív előadások mellett társasjátékok és különböző foglalkozások várják a gyermekeket. A gazdag programkínálat garantáltan felejthetetlen élményt biztosít a gyermekeknek. A rendezvényeken való részvétel ingyenes.


Részletes program:
Május 31., péntek // Dr. Fátyol Rudolf Park, a Tűzoltótoronynál
19.00 - Rajzfilmzenék koncertje - a "Dinu Lipatti" Állami Filharmónia koncertje


Június 1., szombat // Dr. Fátyol Rudolf Park, a Tűzoltótoronynál
16:30-17:30 - RoboShow - interaktív gyermekfoglalkozás
17:30-18:30 - Caravana Anima - interaktív gyermekfoglalkozások
19:00-19:50 - MT Creative Art Studio
20:00-21:00 - "Coloricii" koncert gyermekeknek
15:00-19:00 Mathias Corvinus Collegium (MCC) Sátor - Régi központ


A gyermeknap alkalmával a Mathias Corvinus Collegium (MCC) fiataljai is rengeteg meglepetéssel készülnek. A FIT program 7. évfolyamos diákjai egy kifejezetten erre az alkalomra kialakított kellemes környezetben izgalmas és változatos játékokkal várják a kisebb gyerekeket.
Az alábbi tevékenységek közül lehet választani:
 "Treasure hunting" gyermekeknek - egy öt próbából álló izgalmas kalandozás a mesék varázslatos világában.
MCC Oázis - a legkisebbek kreatív helyszíne, ahol rajzolhatnak és festhetnek
Rajzfilm kvíz - a nagyobb gyerekek egy interaktív kvíz során megtudhatják, milyen mesehősök is lennének egy mesebeli világban.


16:00-20:00 Az ártatlanság kontrasztja - Régi központ Gyermekek a világ körül - fekete-fehér fényképek
16:00-21:00 TestPlay - Régi központ


Klasszikus társasjátékok, interaktív játékok és óriás társasjátékok minden mennyiségben.


Kedvezőtlen időjárás esetén a pénteki Rajzfilmzenék koncertje a "Dinu Lipatti" Állami Filharmónia koncerttermében, míg a szombati programok a Iparosotthonban lesznek megtartva.

 
 
×
HÍREK
A hétvégén ismét utcazenével és művészettel telnek meg Szatmárnémeti utcái és terei. Július 12-14. között várja az érdeklődőket a város egyik legszínesebb és leglátványosabb rendezvénye, az immár tizedik kiadását ünneplő Szatmárnémeti Utcazene Fesztivál.
A közelgő húsvéti ünnepek alkalmából a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ a Szatmár Megyei Tanáccsal, a Szatmár Megyei Hagyományőrző Forrásközponttal és Szatmár Vidékfejlesztéséért Egyesülettel együttműködésben idén is megszervezi a szatmáriak körében nagy népszerűségnek örvendő Húsvéti Vásárt.
A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ idén is egy különleges élménnyel ajándékozza meg a szatmáriakat a szerelmesek napja alkalmából.
Az Enescu hegedűje – különleges komolyzenei koncert magával ragadta a szatmári közönséget január 14-én a Dinu Lipatti Filharmónia koncerttermében a román kultúra napja alkalmából szervezett rendezvényen. A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ a román kultúra napját egy kivételes komolyzenei koncerttel ünnepelte.
Cookie