Zilele Copiilor și Tinerilor

Zilele Copiilor și Tinerilor

Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu” și Primăria Municipiului Satu Mare organizează și în acest an programe atractive pentru copii și pentru tineri. Asemeni anilor precedenți, evenimentul va fi găzduit de Parcul Dr. Fátyol Rudolf situat în preajma Turnului Pompierilor și se va desfășura în perioada 1-3 iunie.
VREAU SĂ PARTICIP!
Descriere eveniment

Pe durata celor 5 zile, vor avea loc concerte, activități interactive, teatru de păpuși, atelier de preparat clătite, dar și multe alte programe pentru copii și tineri deopotrivă. 

Joi, 1 IUNIE 
19.00 Muzica desenelor animate - concert susținut de Filarmonica de Stat "Dinu Lipatti"


Vineri, 2 IUNIE 
18.00 MT Creative Art Studio
18.30 Open Wings Studio
19.00 Magic Puppet - Bucătarul regelui, teatru de păpuși în lb. română
20.00 Stefanie Barbara și Kozma Mate
20.00 Youth in E.Motion - atelier de dezvoltare abilităților socio-emoțională pentru adolescenți între 12-18 ani (în lb. română)
20.30 Ansamblul Inedit


Sâmbătă, 3 IUNIE 
18.00 Caravana Anima - spectacol muzical interactiv pentru copii
18.00 Activități cu voluntarii de la Serviciul de Ajutor Maltez
19.00 Mr. Nicu - activitate interactivă pentru copii
19.00 Youth in E.Motion - atelier de dezvoltare abilităților socio-emoțională pentru adolescenți între 12-18 ani (în lb. română)
20.00 Ella Bella - activitate interactivă pentru copii
21.00 Backpack Collective - DJ SET by Sárosi Máté, Telegdy Áron, Pakulár András


Duminică, 4 IUNIE 
19.00 Youth in E.Motion - atelier de dezvoltare abilităților socio-emoțională pentru adolescenți între 12-18 ani (în lb. română)


Luni, 5 IUNIE 
19.00 Youth in E.Motion - atelier de dezvoltare abilităților socio-emoțională pentru adolescenți între 12-18 ani (în lb. română)

 
 
×
Știri
Ce trupe doriți pentru Zilele Orașului 2024? Așteptăm părerea și propunerile sătmărenilor!
Vernisaj de expoziție, spectacol muzical și teatral. Grupul de artiști de pe str. Ștrandului, Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu" organizează vernisajul celei de-a X-a ediții a expoziției de artă contemporană Atelier în mai, ce se va desfășura în perioada 19 mai - 10 iunie. Aniversarea de 10 ani ne oferă oportunitatea de a prezenta operele de artă ale ultimului deceniu.
La data de 3 mai, începând cu ora 19.00, Centrul Cultural „G.M.Zamfirescu” și Primăria Municipiului Satu Mare vă invită la concertul de jazz susținut de Sárik Péter Trió & Falusi Mariann, cu ocazia lansării noului album. Evenimentul va avea loc la Sinagoga de pe str. Decebal.
În data de 1 aprilie ne-a păcălit și pe noi vremea. Profităm de faptul că încă suntem în luna nebuniei pentru ca nici voi să nu ratați oportunitatea de a va distra! Sâmbătă, 29 aprilie, începând cu ora 15.00 ne dăm întâlnire să recuperăm Treasure Hunting - vânătoarea de comori urbane.
Politica de Cookie