Zilele Copiilor și Tinerilor

Zilele Copiilor și Tinerilor

Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu” și Primăria Municipiului Satu Mare organizează și în acest an programe atractive pentru copii și pentru tineri. Asemeni anilor precedenți, evenimentul va fi găzduit de Parcul Dr. Fátyol Rudolf situat în preajma Turnului Pompierilor și se va desfășura în perioada 1-3 iunie.
VREAU SĂ PARTICIP!
Descriere eveniment

Pe durata celor 5 zile, vor avea loc concerte, activități interactive, teatru de păpuși, atelier de preparat clătite, dar și multe alte programe pentru copii și tineri deopotrivă. 

Joi, 1 IUNIE 
19.00 Muzica desenelor animate - concert susținut de Filarmonica de Stat "Dinu Lipatti"


Vineri, 2 IUNIE 
18.00 MT Creative Art Studio
18.30 Open Wings Studio
19.00 Magic Puppet - Bucătarul regelui, teatru de păpuși în lb. română
20.00 Stefanie Barbara și Kozma Mate
20.00 Youth in E.Motion - atelier de dezvoltare abilităților socio-emoțională pentru adolescenți între 12-18 ani (în lb. română)
20.30 Ansamblul Inedit


Sâmbătă, 3 IUNIE 
18.00 Caravana Anima - spectacol muzical interactiv pentru copii
18.00 Activități cu voluntarii de la Serviciul de Ajutor Maltez
19.00 Mr. Nicu - activitate interactivă pentru copii
19.00 Youth in E.Motion - atelier de dezvoltare abilităților socio-emoțională pentru adolescenți între 12-18 ani (în lb. română)
20.00 Ella Bella - activitate interactivă pentru copii
21.00 Backpack Collective - DJ SET by Sárosi Máté, Telegdy Áron, Pakulár András


Duminică, 4 IUNIE 
19.00 Youth in E.Motion - atelier de dezvoltare abilităților socio-emoțională pentru adolescenți între 12-18 ani (în lb. română)


Luni, 5 IUNIE 
19.00 Youth in E.Motion - atelier de dezvoltare abilităților socio-emoțională pentru adolescenți între 12-18 ani (în lb. română)

 
 
×
Știri
În acest weekend, orașul se umple din nou cu atmosfera de street music și cu artiști care vor împânzi străzile sătmărene. În perioada 12-14 iulie suntem așteptați la o nouă ediție a unui renumit eveniment plin de culoare și artă stradală, pentru al zecelea an consecutiv Street Music Festival Satu Mare.
Cu ocazia sărbătorilor pascale, Primăria Municipiului Satu Mare, Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu", Consiliul Județean Satu Mare, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale, alături de Asociația pentru Dezvoltarea Rurală Sătmăreană, organizează tradiționalul Târg de Paște.
Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural „G.M.Zamfirescu” pregătesc și în acest an un cadou surpriză pentru sătmăreni cu ocazia Zilei îndrăgostiților - Ziua Sfântului Valentin.
Evenimentul cultural de excepție a adus bucurie în sufletul publicului. Vioara lui Enescu, creatorul de geniu al muzicii românești, a vrăjit publicul sătmărean duminică seara la Filarmonica de Stat ,,Dinu Lipatti''. Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural ,,G. M. Zamfirescu’’ au marcat Ziua Culturii Naționale printr-un concert extraordinar și plin de sensibilitate - ,,Vioara lui Enescu’’.
Politica de Cookie