Gyermek- és Ifjúsági Napok

Gyermek- és Ifjúsági Napok

A "G.M Zamfirescu" Kulturális Központ és Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala a Nemzetközi Gyermeknap alkalmával idén is színes programokkal várják a gyermekeket és a fiatalokat. Az június 1-3. közötti rendezvénynek az elmúlt évekhez hasonlóan Tűzoltótorony körüli tér, azaz a a Dr. Fátyol Rudolf park ad otthont.
JELENTKEZEK
Esemény leírása

Az egész hosszú hétvégét átölelő rendezvény során koncertek, interaktív foglalkozások, bábelőadások, arcfestés, műhelyfoglalkozás és sok más izgalmas program várja a gyermekeket és fiatalokat egyaránt.

Június 1., csütörtök 
19.00 Rajzfilmzenék koncertje - a "Dinu Lipatti" Állami Filharmónia koncertje

Június 2., péntek 
18.00 MT Creative Art Studio
18.30 Open Wings Studio
19.00 Magic Puppet - A király szakácsa, bábelőadás román nyelven
20.00 Stefanie Barbara és Kozma Máté
20.00 Youth in E.Motion - szocio-emocionális készségfejlesztő foglalkozás 12-18 éves fiataloknak (román nyelven)
20.30 Inedit együttes

Június 3., szombat 
18.00 Caravana Anima - zenés, interaktív foglalkozás gyermekeknek
18.00 Foglalkozások a Máltai Szeretetszolgálat önkénteseivel
19.00 Mr. Nicu - zenés, interaktív foglalkozás gyermekeknek
19.00 Youth in E.Motion - szocio-emocionális készségfejlesztő foglalkozás 12-18 éves fiataloknak (román nyelven)
20.00 Ella Bella - zenés, interaktív foglalkozás gyermekeknek
21.00 Backpack Collectiva - Sárosi Máté, Telegdy Áron, Pakulár András (DJ set)

Június 4., vasárnap 
19.00 Youth in E.Moition - szocio-emocionális készségfejlesztő foglalkozás 12-18 éves fiataloknak (román nyelven)

Június 5., hétfő 
19.00 Youth in E.Moition - szocio-emocionális készségfejlesztő foglalkozás 12-18 éves fiataloknak (román nyelven)

 
 
×
HÍREK
Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala és a "G.M. Zamfirescu" Kulturális Központ a PONT csoporttal közösen szeptember elején útjára indította a Com’ON Szatmárnémeti ifjúsági részvételi költségvetés programot.
Október 1-én a Szatmárnémeti Északi Színház előadótermében 14.00 órai kezdettel ismét érkezik nagyszabású TEDx konferencia. A #LogOUT szlogennel szervezett tudásfórumon idén a szakmájában elismert 10 neves előadó tart inspiráló előadásokat aktuális témákban. A idei évben a szatmári TEDx az emberek technológiával való kapcsolatát veszi nagyító alá. Szó lesz a virtuális térből való kikapcsolódás fontosságáról, a kiégésről, a mesterséges intelligencia hatásairól, a technológia emberi kapcsolatokra gyakorolt hatásairól.
Idén is neves előadók érkezik a TEDxSatuMare! Október 1-én a Szatmárnémeti Északi Színház előadótermében 14.00 órai kezdettel idén is megszervezik a TEDxSatuMare konferenciát. A #LogOUT szlogennel szervezett tudásfórumon idén is neves előadók, szakemberek tartanak inspiráló előadásokat. A többéves kihagyást követően tavaly ismét megszervezett szatmárnémeti TEDx nagy sikernek örvendett. A kapcsolatépítő rendezvény telt házzal tért vissza, ami jól mutatja, hogy igény van az ilyen és ehhez hasonló találkozási pontokra, szakmai konferenciákra.
Három napon keresztül világhírű előadók lüktető mediterrán és a balkáni ritmusokkal töltötték meg a Tűzoltótorony környékét, a második alkalommal megszervezett World Music Festivalt. Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala és a "G.M. Zamfirescu" Kulturális Központ háromnapos világzenei rendezvénnyel búcsúztatták az idei fesztiválszezont.
Cookie