Youth in E.Motion

Youth in E.Motion

Centrul Cultural „G.M. Zamfirescu” și Primăria Municipiului Satu Mare, în parteneriat cu Raluca Rus - Lulu, de la Caravana ANIMA, organizează un nou eveniment dedicat tinerilor sătmăreni, cu vârsta cuprinsă între 12 și 18 ani, care vizează dezvoltarea abilităților sociale și emoționale ale adolescenților.
VREAU SĂ PARTICIP!
Descriere eveniment

Ce este proiectul Youth in E.Motion?
Un atelier de conectare a tinerilor care are ca scop dezvoltarea abilităților sociale, crearea unui context de socializare, degajat și prietenos. Prin tematicile propuse, atelierul urmărește creșterea rezistenței adolescenților la situațiile dificile din viața de zi cu zi, precum și dezvoltarea inteligenței emoționale.


Cine poate aplica?
Atelierul de reconectare socio-emoțională a proiectului Youth in E.Motion se adresează tinerilor cu vârsta cuprinsă între 12 și 18 ani. Participarea este gratuită, dar locurile sunt limitate. Numărul maxim de participanți este de 25 tineri. Aplicarea pentru atelierul de reconectare se poate face prin intermediului unui formular de înscriere disponibil la următorul link: bit.ly/youth_in_Emotion
Primii 25 de înscriși vor fi contactați prin e-mail cu cel puțin o zi înainte de eveniment

 
 
×
Știri
Activități pentru copii în căsuța Moșului, concerte, tur cu trenulețul și produse locale. Marți, 29 noiembrie, odată cu aprinderea luminițelor de sărbători, se deschide oficial Târgul de Crăciun din Piața 25 Octombrie.
Retrăiește atmosfera TEDxSatuMare! A fost un eveniment pentru comunitate, pentru cei care vor să aducă schimbare pozitivă în comunitate. Ne vedem în octombrie 2023!
Ne pregătim să găzduim startul celei mai mari competiții de ciclism din România. Turul României pornește în acest an, în premieră, din municipiul #SatuMare.
Politica de Cookie