Treasure Hunting - That’s all Folks!

Treasure Hunting - That’s all Folks!

La data de 29 aprilie, sâmbătă, începând cu ora 15.00, pornim într-o nouă călătorie Treasure Hunting - o vânătoare de comori urbane, care de această dată este inspirată de o păcăleală zdravănă.
VREAU SĂ PARTICIP!
Descriere eveniment

În organizarea Primăriei Municipiului Satu Mare și al Centrului Cultural "G.M. Zamfirescu", anul acesta continuă vânătoarea de comori urbane care a debutat anul trecut, fiecare ediție bucurându-se de mare succes.Tematica acestei ediții este în strânsă legătură cu personalități sătmărene din lumea artei: muzicieni, actori și interpreți. Jocul se va desfășura în 10 locații, unde echipele vor avea de parcurs câte un joc, respectiv de răspuns la câte o întrebare pentru a colecta punctele aferente.
 

Ce este Treasure Hunting - vânătoarea de comori urbane?
Este un joc interactiv, în cadrul căruia, participanții trebuie să parcurgă mai multe locații, unde să rezolve sarcinile de îndemânare și logică, prin care nu doar vor ajunge mai aproape de rezolvarea jocului, dar își pot îmbogăți și cunoștințele.

  •  Înscrierile se fac doar în echipe de 3-5 persoane. Sunt așteptate atât grupuri de prieteni, cât și familii. Se pot înscrie cel mult 30 de echipe.
  •  Termen pentru înscrierea echipelor: în funcție de cât de repede se umple locurile termenul limită este de 30 martie, ora 17.00.
  •  Punctul de pornire al competiției este: Piața 25 Octombrie (zona Centrului Nou). Vânătoarea de comori urbane se desfășoară între orele 15.00-17.00. Recomandăm sosirea echipelor la punctul de pornire cu 10 minute înaintea orei începerii. Pe durata jocului este interzisă folosirea mijloacelor de deplasare (autoturisme, biciclete, rollere, rollere electrice).

Merită să veniți îmbrăcați în costume, deoarece echipa cea mai creativă va fi premiată cu puncte în plus din partea organizatorilor. Participarea este gratuită, însă este condiționată de înscriere prealabilă.

Formular de înscriere: https://bit.ly/th_thatsallfolks
Echipele înregistrate vor primi toate informațiile necesare prin e-mail la adresa folosită pentru înregistrare.

 
 
×
Știri
Ce trupe doriți pentru Zilele Orașului 2024? Așteptăm părerea și propunerile sătmărenilor!
Vernisaj de expoziție, spectacol muzical și teatral. Grupul de artiști de pe str. Ștrandului, Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu" organizează vernisajul celei de-a X-a ediții a expoziției de artă contemporană Atelier în mai, ce se va desfășura în perioada 19 mai - 10 iunie. Aniversarea de 10 ani ne oferă oportunitatea de a prezenta operele de artă ale ultimului deceniu.
La data de 3 mai, începând cu ora 19.00, Centrul Cultural „G.M.Zamfirescu” și Primăria Municipiului Satu Mare vă invită la concertul de jazz susținut de Sárik Péter Trió & Falusi Mariann, cu ocazia lansării noului album. Evenimentul va avea loc la Sinagoga de pe str. Decebal.
În data de 1 aprilie ne-a păcălit și pe noi vremea. Profităm de faptul că încă suntem în luna nebuniei pentru ca nici voi să nu ratați oportunitatea de a va distra! Sâmbătă, 29 aprilie, începând cu ora 15.00 ne dăm întâlnire să recuperăm Treasure Hunting - vânătoarea de comori urbane.
Politica de Cookie