Treasure Hunting - That’s all Folks!

Treasure Hunting - That’s all Folks!

La data de 29 aprilie, sâmbătă, începând cu ora 15.00, pornim într-o nouă călătorie Treasure Hunting - o vânătoare de comori urbane, care de această dată este inspirată de o păcăleală zdravănă.
VREAU SĂ PARTICIP!
Descriere eveniment

În organizarea Primăriei Municipiului Satu Mare și al Centrului Cultural "G.M. Zamfirescu", anul acesta continuă vânătoarea de comori urbane care a debutat anul trecut, fiecare ediție bucurându-se de mare succes.Tematica acestei ediții este în strânsă legătură cu personalități sătmărene din lumea artei: muzicieni, actori și interpreți. Jocul se va desfășura în 10 locații, unde echipele vor avea de parcurs câte un joc, respectiv de răspuns la câte o întrebare pentru a colecta punctele aferente.
 

Ce este Treasure Hunting - vânătoarea de comori urbane?
Este un joc interactiv, în cadrul căruia, participanții trebuie să parcurgă mai multe locații, unde să rezolve sarcinile de îndemânare și logică, prin care nu doar vor ajunge mai aproape de rezolvarea jocului, dar își pot îmbogăți și cunoștințele.

  •  Înscrierile se fac doar în echipe de 3-5 persoane. Sunt așteptate atât grupuri de prieteni, cât și familii. Se pot înscrie cel mult 30 de echipe.
  •  Termen pentru înscrierea echipelor: în funcție de cât de repede se umple locurile termenul limită este de 30 martie, ora 17.00.
  •  Punctul de pornire al competiției este: Piața 25 Octombrie (zona Centrului Nou). Vânătoarea de comori urbane se desfășoară între orele 15.00-17.00. Recomandăm sosirea echipelor la punctul de pornire cu 10 minute înaintea orei începerii. Pe durata jocului este interzisă folosirea mijloacelor de deplasare (autoturisme, biciclete, rollere, rollere electrice).

Merită să veniți îmbrăcați în costume, deoarece echipa cea mai creativă va fi premiată cu puncte în plus din partea organizatorilor. Participarea este gratuită, însă este condiționată de înscriere prealabilă.

Formular de înscriere: https://bit.ly/th_thatsallfolks
Echipele înregistrate vor primi toate informațiile necesare prin e-mail la adresa folosită pentru înregistrare.

 
 
×
Știri
Programul de bugetare participativă pentru tineret, Com’ON Satu Mare, și-a încheiat etapa de votare la data de 24 octombrie, în care publicul sătmărean a putut alege dintre cele 38 de proiecte și inițiative creative și unice depuse de echipele înscrise, fiind alese acelea, care se vor bucura de sprijin financiar pentru implementare.
Locuitorii sătmăreni au posibilitatea să-și exprime opțiunile privind proiectele tinerilor cu cele mai faine idei până pe 24 octombrie, pentru a decide care din inițiative vor primi sprijin financiar din partea Primăriei Municipiului Satu Mare.
Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu", împreună cu grupul PONT, a lansat la începutul lunii septembrie programul de bugetare participativă Com’ON Satu Mare.
Mai sunt doar câteva zile până la noua ediție TEDxSatuMare având tematica #LogOUT, unde avem 10 invitați de seamă din diverse domenii de activitate de mare actualitate în România anului 2023. Vă facem cunoștință cu cei 10 speakeri excepționali, care vor susține discursuri interesante despre modul în care burnout-ul ne poate afecta dacă nu alocăm suficient timp pentru a ne deconecta, dar și despre cum inteligența artificială domină multe din activitățile noastre de zi cu zi, înlocuind anumite domenii de activitate, și nu în ultimul rând despre alte subiecte și teme de actualitate din sfera tehnologiei, afacerii, sănătății și artei.
Politica de Cookie