Treasure Hunting - That’s all Folks!

Treasure Hunting - That’s all Folks!

La data de 29 aprilie, sâmbătă, începând cu ora 15.00, pornim într-o nouă călătorie Treasure Hunting - o vânătoare de comori urbane, care de această dată este inspirată de o păcăleală zdravănă.
VREAU SĂ PARTICIP!
Descriere eveniment

În organizarea Primăriei Municipiului Satu Mare și al Centrului Cultural "G.M. Zamfirescu", anul acesta continuă vânătoarea de comori urbane care a debutat anul trecut, fiecare ediție bucurându-se de mare succes.Tematica acestei ediții este în strânsă legătură cu personalități sătmărene din lumea artei: muzicieni, actori și interpreți. Jocul se va desfășura în 10 locații, unde echipele vor avea de parcurs câte un joc, respectiv de răspuns la câte o întrebare pentru a colecta punctele aferente.
 

Ce este Treasure Hunting - vânătoarea de comori urbane?
Este un joc interactiv, în cadrul căruia, participanții trebuie să parcurgă mai multe locații, unde să rezolve sarcinile de îndemânare și logică, prin care nu doar vor ajunge mai aproape de rezolvarea jocului, dar își pot îmbogăți și cunoștințele.

  •  Înscrierile se fac doar în echipe de 3-5 persoane. Sunt așteptate atât grupuri de prieteni, cât și familii. Se pot înscrie cel mult 30 de echipe.
  •  Termen pentru înscrierea echipelor: în funcție de cât de repede se umple locurile termenul limită este de 30 martie, ora 17.00.
  •  Punctul de pornire al competiției este: Piața 25 Octombrie (zona Centrului Nou). Vânătoarea de comori urbane se desfășoară între orele 15.00-17.00. Recomandăm sosirea echipelor la punctul de pornire cu 10 minute înaintea orei începerii. Pe durata jocului este interzisă folosirea mijloacelor de deplasare (autoturisme, biciclete, rollere, rollere electrice).

Merită să veniți îmbrăcați în costume, deoarece echipa cea mai creativă va fi premiată cu puncte în plus din partea organizatorilor. Participarea este gratuită, însă este condiționată de înscriere prealabilă.

Formular de înscriere: https://bit.ly/th_thatsallfolks
Echipele înregistrate vor primi toate informațiile necesare prin e-mail la adresa folosită pentru înregistrare.

 
 
×
Știri
În acest weekend, orașul se umple din nou cu atmosfera de street music și cu artiști care vor împânzi străzile sătmărene. În perioada 12-14 iulie suntem așteptați la o nouă ediție a unui renumit eveniment plin de culoare și artă stradală, pentru al zecelea an consecutiv Street Music Festival Satu Mare.
Cu ocazia sărbătorilor pascale, Primăria Municipiului Satu Mare, Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu", Consiliul Județean Satu Mare, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale, alături de Asociația pentru Dezvoltarea Rurală Sătmăreană, organizează tradiționalul Târg de Paște.
Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural „G.M.Zamfirescu” pregătesc și în acest an un cadou surpriză pentru sătmăreni cu ocazia Zilei îndrăgostiților - Ziua Sfântului Valentin.
Evenimentul cultural de excepție a adus bucurie în sufletul publicului. Vioara lui Enescu, creatorul de geniu al muzicii românești, a vrăjit publicul sătmărean duminică seara la Filarmonica de Stat ,,Dinu Lipatti''. Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural ,,G. M. Zamfirescu’’ au marcat Ziua Culturii Naționale printr-un concert extraordinar și plin de sensibilitate - ,,Vioara lui Enescu’’.
Politica de Cookie