Treasure hunting - Personalities

Treasure hunting - Personalities

În data de 8 octombrie, Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural G.M. Zamfirescu organizează cea de-a doua ediție a vânătorii de comori în orașul nostru. 😃 Această nouă ediție vine ca urmare a succesului deosebit de care s-a bucurat prima astfel de eveniment desfășurată în luna mai, de Zilele Orașului. Tema acestei ediții va fi (re)cunoașterea personalităților legate de Satu Mare.
VREAU SĂ PARTICIP!
Descriere eveniment

🔎 Ce este de fapt Treasure Hunting?
Este un joc de-a dreptul intrigant, în cadrul căruia participanții se pot îmbogăți nu numai la nivel de cunoștințe generale, dar pot pleca acasă și cu premii (comori descoperite pe durata jocului 🎁), ca urmare a rezolvării mai multor mistere.

👉 Dacă îți plac provocările de acest gen, te invităm să aplici fie individual, fie alături de echipa ta (maxim 3 persoane), însă nu uita că persoanele cu vârste de până la 14 ani trebuie să fie însoțite de un adult. Pot participa cel mult 30 de echipe.

⏱ Termen limită pentru înscrieri: 6 octombrie, ora 20.00.

📍 Punctul de pornire a vânătorii și a întregii competiții va fi Muzeul Erdős Pál (vis-a-vis de intrarea Filarmonicii de Stat Dinu Lipatti). 📅 Vânătoarea urbană de comori se desfășoară în intervalul orar 15.00-17.00, după care vor fi anunțați câștigătorii. Est recomandată sosirea la punctul de pornire cu cel puțin 10 minute anterior începerii. ✨

👉 Formularul de înregistrare: https://bit.ly/th_personalities

Participarea este gratuită! 🤩
Echipele înscrise vor fi contactate din timp prin e-mail pentru a intra în posesia informațiilor necesare. 😊

 
 
×
Știri
Activități pentru copii în căsuța Moșului, concerte, tur cu trenulețul și produse locale. Marți, 29 noiembrie, odată cu aprinderea luminițelor de sărbători, se deschide oficial Târgul de Crăciun din Piața 25 Octombrie.
Retrăiește atmosfera TEDxSatuMare! A fost un eveniment pentru comunitate, pentru cei care vor să aducă schimbare pozitivă în comunitate. Ne vedem în octombrie 2023!
Ne pregătim să găzduim startul celei mai mari competiții de ciclism din România. Turul României pornește în acest an, în premieră, din municipiul #SatuMare.
Politica de Cookie