Treasure hunting - Personalities

Treasure hunting - Personalities

În data de 8 octombrie, Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural G.M. Zamfirescu organizează cea de-a doua ediție a vânătorii de comori în orașul nostru. 😃 Această nouă ediție vine ca urmare a succesului deosebit de care s-a bucurat prima astfel de eveniment desfășurată în luna mai, de Zilele Orașului. Tema acestei ediții va fi (re)cunoașterea personalităților legate de Satu Mare.
VREAU SĂ PARTICIP!
Descriere eveniment

🔎 Ce este de fapt Treasure Hunting?
Este un joc de-a dreptul intrigant, în cadrul căruia participanții se pot îmbogăți nu numai la nivel de cunoștințe generale, dar pot pleca acasă și cu premii (comori descoperite pe durata jocului 🎁), ca urmare a rezolvării mai multor mistere.

👉 Dacă îți plac provocările de acest gen, te invităm să aplici fie individual, fie alături de echipa ta (maxim 3 persoane), însă nu uita că persoanele cu vârste de până la 14 ani trebuie să fie însoțite de un adult. Pot participa cel mult 30 de echipe.

⏱ Termen limită pentru înscrieri: 6 octombrie, ora 20.00.

📍 Punctul de pornire a vânătorii și a întregii competiții va fi Muzeul Erdős Pál (vis-a-vis de intrarea Filarmonicii de Stat Dinu Lipatti). 📅 Vânătoarea urbană de comori se desfășoară în intervalul orar 15.00-17.00, după care vor fi anunțați câștigătorii. Est recomandată sosirea la punctul de pornire cu cel puțin 10 minute anterior începerii. ✨

👉 Formularul de înregistrare: https://bit.ly/th_personalities

Participarea este gratuită! 🤩
Echipele înscrise vor fi contactate din timp prin e-mail pentru a intra în posesia informațiilor necesare. 😊

 
 
×
Știri
TEDxSatu Mare 2023: O nouă super ediție cu personalități de renume! TEDxSatuMare revine pe scena Teatrului de Nord Satu Mare, la data de 1 octombrie 2023, începând cu ora 14.00, aducând în fața publicului 10 invitați de excepție. Aceștia vor fi prezenți pentru a susține discursuri extraordinare pentru ca cei interesați să nu rateze cea mai mare conferință de dezvoltare personală și extindere a principiilor, care inspiră și ne conectează!
Timp de trei zile, artiști recunoscuți pe plan internațional au servit pulsul muzicii pentru cei care au participat la evenimentul desfășurat în parcul din jurul Turnului Pompierilor – cea de-a doua ediție a World Music Festival. Am salutat de rămas bun seria festivalelor din acest an cu un eveniment de trei zile organizat de Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural „G.M. Zamfirescu”.
Timp de 3 zile, parcul din jurul Turnului Pompierilor se umple din nou cu ritmuri balcanice, mediteraneene și speciale! După succesul primei ediții din 2022, în perioada 8-10 septembrie 2023, Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu" readuce la Satu Mare cei mai cunoscuți artiști world music. Cu ocazia World Music Festival, alături de artiștii autohtoni, vor evolua pe scenă la Satu Mare și muzicieni cunoscuți pe plan internațional, care vor încânta publicul cu melodii în ritmuri ce se îmbină din sinergia diferitelor culturi.
În organizarea Primăriei Municipiului Satu Mare, al Centrului Cultural G.M. Zamfirescu și al celor de la TIFF (Transilvania International Film Festival), în perioada 4-6 august Caravana TIFF Unlimited va sosi la Satu Mare. De vineri până duminică se vor proiecta 3 filme de scurt metraj și 3 filme de lung metraj, pe marele ecran amplasat pe pasajul pietonal Corneliu Coposu, în zona obișnuită asemeni anilor precedenți. Accesul pentru public este gratuit.
Politica de Cookie