Treasure hunting - Személyiségek

Treasure hunting - Személyiségek

Október 8-án a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ egy újabb izgalmas városi kincskereséssel készül. 😃 A kincskeresés tematikája ezúttal Szatmárnémetihez kötődő híres személyiségek köré épül.
JELENTKEZEK
Esemény leírása

🔎 Mi is a Treasure hunting városi kincskeresés?
Egy izgalmakkal teli, érdekfeszítő játék, amely során a résztvevők több “rejtély” (feladat) megoldásával nem csak tudással de “kincsekkel” (nyereményekkel 🎁) is gazdagodhatnak.

👉 Jelentkezni egyénileg vagy csapatban (maximum 3 fő) lehet, 14 éves kor alatt viszont kötelezően ajánlott egy felnőtt kísérete. Maximum 30 csapat jelentkezését tudjuk fogadni.

⏱ Jelentkezési határidő: az üres helyek függvényében október 6., 20.00 óra.

📍 A verseny kiindulópontja és végpontja: Erdős Pál Múzeum (Dinu Lipatti Filharmónia bejáratával szemben). 📅 A városi kincskeresés 15:00-17:00 között zajlik. A kiindulóponthoz érkezni ajánlott 10 perccel kezdés előtt érkezni. ✨

👉 Jelentkezési űrlap: https://bit.ly/th_personalities

A részvétel díjtalan! 🤩
A csapatokat e-mailben értesítjük, minden szükséges információról. 😊

 
 
×
HÍREK
Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala és a "G.M. Zamfirescu" Kulturális Központ szervezésében idén folytatódnak a tavalyi évben nagy népszerűségnek örvendő városi kincskeresés játékok.
A különleges szelfie- és fotópont holnaptól várja a szatmáriakat a Batthyány (Corneliu Coposu) sétányon. Mindazok számára, akik február 10-12-én 15:00- 17:00 között látogatják meg a fotópontot, egy-egy nyomtatott fényképet is készítünk ajándékba. Örökítsük meg a szerelmet!
Gyermekfoglalkozások a Mikulás-műhelyben, Mikulásvonat, helyi termékek és koncertek November 29-én, kedden 18.00 órától az ünnepi fények felkapcsolásával hivatalosan is megkezdődik a karácsonyvárás Szatmárnémetiben, hiszen megnyitja kapuit az Október 25-é téren a Karácsonyi Vásár is.
9 fantasztikus előadó, inspiráló és motiváló előadások és egy nyitott közönség - ilyen volt a TEDxSatuMare - Community changers.
Cookie