Treasure hunting - Személyiségek

Treasure hunting - Személyiségek

Október 8-án a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ egy újabb izgalmas városi kincskereséssel készül. 😃 A kincskeresés tematikája ezúttal Szatmárnémetihez kötődő híres személyiségek köré épül.
JELENTKEZEK
Esemény leírása

🔎 Mi is a Treasure hunting városi kincskeresés?
Egy izgalmakkal teli, érdekfeszítő játék, amely során a résztvevők több “rejtély” (feladat) megoldásával nem csak tudással de “kincsekkel” (nyereményekkel 🎁) is gazdagodhatnak.

👉 Jelentkezni egyénileg vagy csapatban (maximum 3 fő) lehet, 14 éves kor alatt viszont kötelezően ajánlott egy felnőtt kísérete. Maximum 30 csapat jelentkezését tudjuk fogadni.

⏱ Jelentkezési határidő: az üres helyek függvényében október 6., 20.00 óra.

📍 A verseny kiindulópontja és végpontja: Erdős Pál Múzeum (Dinu Lipatti Filharmónia bejáratával szemben). 📅 A városi kincskeresés 15:00-17:00 között zajlik. A kiindulóponthoz érkezni ajánlott 10 perccel kezdés előtt érkezni. ✨

👉 Jelentkezési űrlap: https://bit.ly/th_personalities

A részvétel díjtalan! 🤩
A csapatokat e-mailben értesítjük, minden szükséges információról. 😊

 
 
×
HÍREK
A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ idén is egy különleges élménnyel ajándékozza meg a szatmáriakat a szerelmesek napja alkalmából.
Az Enescu hegedűje – különleges komolyzenei koncert magával ragadta a szatmári közönséget január 14-én a Dinu Lipatti Filharmónia koncerttermében a román kultúra napja alkalmából szervezett rendezvényen. A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ a román kultúra napját egy kivételes komolyzenei koncerttel ünnepelte.
A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ csapata 2023-ban több mint 50 kulturális és szórakoztató rendezvényt, ezeken belül pedig több mint 350 egyéni projektet szervezett a szatmári közönségnek.
A Com’ON Szatmárnémeti, ifjúsági részvételi költségvetés program október 24-én lezárult közönségszavazása során Szatmárnémeti lakói 38 egyedi és kreatív kezdeményezés közül választották ki azokat, amelyek támogatásban részesülhetnek. A helyi lakosok közül több, mint 1150-an vettek részt a szavazáson, összesen több, mint 4500 sms-ben validált szavazatot leadva. A költségvetési számításokat követően az eredetileg meghirdetett 15 támogatott projekt mellett további 3 kezdeményezés valósulhat meg.
Cookie